Pişman olsun istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Hanımlar merhaba nasılsınız? İyi bayramlar dilerim hepinize. Ne olur bana biraz akıl verin.

3 sene süren bir ilişkim vardı ayrıldık beni gerçekten seviyormuş bunu anladım ben onu engelledim her yerden ama bana ulaşmaya çalıştı hep özledim dedi konuşalım dedi. Gidicem dedim gitme ben kokunu unutmak istemiyorum bari benimle aynı şehirde ol dedi. İyi olur gibi olduk ama değişmedi bişey. Sorun şu ki aşırı öfkeli aşırı inatçı seviyorum demek yerine naparsan yap diyor. İtiraf etti bunu kendisi de inat ettim diyor. Ben de artık dün dedim iletişime geçmeyelim bu böyle olmuyor ben gidicem senden Bi sevgi görmüyorum. Üzüldü biliyorum üzüldüğü de sinirlendi inatla git napayım dedi. Ben o pişman olsun siniri ve öfkesi için istiyorum. Özür dilesin ama hatalarını anladığı için özür dilesin bende gerekli özrü dilemeye hazırım. Seviyoruz ama onun öfkesi ve inadı yüzünden ayrıyız. Bana Bi akıl verin lütfen

İnadını kırmak istediğiniz insandan daha dirayetli durup, daha gamsız bir inatla karşılık verebilirsiniz. Bu ilişki mi olur, savaş mı bilemedim.
Burnundan kıl aldırmayan insan yorucudur bee
Gider ağlar odasında ama ağladım üzüldüm demez ağlamadım der üzülmedim der

Ablalarım arkadaşlar nolur Bi akıl verin bana Bi erkek nasıl pişman edilir??

Sen ne yaparsan yap karşındakinde iş bitiyor. Tüm sorunlarınız onun inadından kaynaklıymış o zaman istiyorsa bunun düzelmesini o çabalamalı. Senin tek yapman gereken onunla bu durumu açık açık konuşup topu ona atman.

Biraz öyle biliyorum ama aslında çok seviyoruz birbirimizi bugüne kadar ki tüm sorunlar onun inadı yüzünden oldu bunu kırmanın bir yolu yok mu
Lütfen kendi adınıza konuşun onu çok seviyorum deyin. Karşındaki insan sizin gibi hissetmiyor olabilir. Ayrıca gereksiz inatlaşan insanla bir ömür nasıl geçecek düşündünüz mü hiç? Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez diye güzel bir söz var. Eğer siz illa da o olsun diyorsanız böyle kabul edip her şeyini alttan alacaksınız. Her kavgada siz barışmak için çabalayacaksınız. Belki değişir diye yola çıkarsanız üzülürsünüz. Karakter öyle kolay kolay değişmez.

Hanımlar merhaba nasılsınız? İyi bayramlar dilerim hepinize. Ne olur bana biraz akıl verin.

3 sene süren bir ilişkim vardı ayrıldık beni gerçekten seviyormuş bunu anladım ben onu engelledim her yerden ama bana ulaşmaya çalıştı hep özledim dedi konuşalım dedi. Gidicem dedim gitme ben kokunu unutmak istemiyorum bari benimle aynı şehirde ol dedi. İyi olur gibi olduk ama değişmedi bişey. Sorun şu ki aşırı öfkeli aşırı inatçı seviyorum demek yerine naparsan yap diyor. İtiraf etti bunu kendisi de inat ettim diyor. Ben de artık dün dedim iletişime geçmeyelim bu böyle olmuyor ben gidicem senden Bi sevgi görmüyorum. Üzüldü biliyorum üzüldüğü de sinirlendi inatla git napayım dedi. Ben o pişman olsun siniri ve öfkesi için istiyorum. Özür dilesin ama hatalarını anladığı için özür dilesin bende gerekli özrü dilemeye hazırım. Seviyoruz ama onun öfkesi ve inadı yüzünden ayrıyız. Bana Bi akıl verin lütfen
uzuldu biliyorum inatla git dedi.
seviyor ama sevdigini soylemek yerine naparsan yap diyor, yazmissiniz.

siz kendinizi ne kadar nereye kandirirsiniz bilmiyorum ama, sizi sevmiyor. kimseyi bulamadigindan sıkılinca size geliyor sıkılinca gidiyor.

Ha
Lütfen kendi adınıza konuşun onu çok seviyorum deyin. Karşındaki insan sizin gibi hissetmiyor olabilir. Ayrıca gereksiz inatlaşan insanla bir ömür nasıl geçecek düşündünüz mü hiç? Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez diye güzel bir söz var. Eğer siz illa da o olsun diyorsanız böyle kabul edip her şeyini alttan alacaksınız. Her kavgada siz barışmak için çabalayacaksınız. Belki değişir diye yola çıkarsanız üzülürsünüz. Karakter öyle kolay kolay değişmez.
Haklısınız ben ona en son yolun bahtın açık olsun dedim iletişimi her yerden kestim.

uzuldu biliyorum inatla git dedi.
seviyor ama sevdigini soylemek yerine naparsan yap diyor, yazmissiniz.

siz kendinizi ne kadar nereye kandirirsiniz bilmiyorum ama, sizi sevmiyor. kimseyi bulamadigindan sıkılinca size geliyor sıkılinca gidiyor.
Başkası onun kahrını benim kadar çekmez bunu biliyor.

Öf çok sıkıcı bunaltıcı bir ilişkiniz var. Okurken ben daraldım. Ayrılın.
Bende çok daralıyorum inanın bazen kendimi anne gibi hissediyorum böyle sesli iç çekip Allah sen büyüksün diyesim felan geliyor 😂 ama işte bi umut

Peki nasıl unutabilirim onu
unutmak diye bisey malesef yok, yirmi sene onceki sevgilimi bile hatirliyorum ben. sadece uzuntunun gecmesi alismak var.
biri gider biri gelir yani.
zaten ask, bu sizin yasadiginiz degil. kiymet bilen el ustunde tutan cok seven, cok duzgu adamlarda var bu hayatta. siz stres topu olmadiginiza gore, yol cizip onunuze bakacaksiniz. olmaz olmaz diyip her olta attiginda o oltaya gelip, bu sefer degisti kesin demeyeceksiniz. kimse degismez. rol yaparlar ve özlerielne dönerler.
daha uzucu bisey diyim, yolunu cizip dehlemezsen bu adami bigun o birine asik olup o yol verecek sana. zira seni sevmiyor, kimse cekmez deme her kurtlu baklanin kör alicisi vardir. bi de o yol verirse hepten duzelemezsin.
yolla gitsin, brad pitt sanki bana.

Anlamadığım bi nokta var aynı şehirde kalırsanız arada bir buluşup kendinizi mi koklatacaksınız😀 Kokunu unutmak istemiyorum bari benimle aynı şehirde ol ne demek? Bi parfümünüzü alıp hediye edin boş laflara kanmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X