Pişman olur muyum ?

Çok geçmiş olsun.İşin aksi tarafı crp sedim vs yüksek değil hâlâ çeşidini bulamadılar.Hatta en son gittiğim doktor romatizma yok deyip ilacı kestirdi.Menisküsten ameliyat oldum ama doktorum iltihabın çok fazla olduğunu tüm vücuduma yayıldığını söyledi ve dikişlerimin alınacağı zaman tekrar romatolojiye de yönlendirdi.Benim anti ccp pozitif bundan dolayı kesin romatizma diyor doktorlar ama hâlâ türünü bulamadılar.Ümit Aktaşın vitaminlerini aldım onlara başlayacağım size de tavsiye ederim.Dediğiniz gibi şuan önceliğim kendim dizim böyleyken bu sıcakta ordan oraya gidemem ağrısını çeken bilir o yüzden anladınız beni yorumunuz için çok teşekkür ederim anlayanı görmek çok iyi hissettiriyor

Eşinizin son tavırları kabul edilir şeyler değil fakat öncesinde hakszi değil.

Babaanne cok mu yaşlı? Huysuz mu? bakımı mı var?
Öyle bile olsa, size hakaret eden tehdit eden bir adamla yasamaktansa babaannenin yanina gidin.

Bazen babaanne kötü bir eşten bile kötü olabiliyor. Yaşamayan bilemez. Benim de babanem öyle şimdi hastalanmış kimse evine almak istemiyor çenesinden korktuğu için. Allah uzun ömürler versin tabii ki ama Vasfiye teyzeyi bilir misiniz? Ortamın enerjisini değiştiriyor. Ayrıca yaşlı bakımı da kolay bir şey değil. İnsan kendi anne babasına bakar ama torunun babaneye bakmak istememesi normal

su adami defet basindan bir veriyosa on aliyo senden boyle omur gecmez

gercek bir iliski uyum goremedim aranizda bende 10 yillil romatizma hastasiyim aynen topalliyodum senin gibi dugunumde bile kistler patladi dizimde felan kotuydum.ama esim cok iyidir yemekte yapar temizlikte .kucaginda tuvalete goturur beni.yani birde birlikte o duyguyu yasar bir olma duygusunu empati duygusunu.seninkisinde ben hissedemedim canim sana hayir gelmez o adamdan kufur ediyosa ozellikle sana.asla duzelmesini bekleme .birak cocugun yoksa sanslisin ayril hemen ömur gecmez yaşlanacan daha cok hastalanacan bu adam sana bakmaz.

Size de çok geçmiş olsun bu arada.Evet birde zaten biliyorsunuzdur stres yapınca iyice azıyor ağrı.Mutluluğunız daim olsun çok çok sevindim sizin adınızada

Babaanne cok mu yaşlı? Huysuz mu? bakımı mı var?
Öyle bile olsa, size hakaret eden tehdit eden bir adamla yasamaktansa babaannenin yanina gidin.
İnanın bugün bu kadar tahammülsüzsem babaannem yüzündendir.Yuvamızın yıkılmasına da sebep kendisidir.Şimdi daha da kötü halde kafa gitti çok afedersiniz altına yapıyor halisünasyonlar görüyor.Ben yanındayken tüm çocukları anca arayıp anneme şunu yap bunu yap.Birde büyük olunca sülalesinden geleni gideni bitmiyor ben hizmet ediyorum.Artık o kadar sorumluluğu kaldıracak takatim yok

Gerçekten öyle.Üniversite hayatını bile yaşayamadım.Altını değiştirdiğim bile oldu ama kendi abisi şükret torunun yanında sana bakıyor derken hıı gözünün ucuyla bakıyor diyecek kadar nankör bir insandı.Üst yorumda da dedim şimdi kafası tamamen gitti ve çok daha kötü halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…