- 5 Haziran 2025
- 21
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi chemistry92
-
Merhaba 3 senelik evliyim.Biraz uzun anlatacağım.Boşanmış ailenin çocuğuyum ve baskıcı manipülatif bir baba.Annemle babam boşandıktan sonra babaannemle yaşadım bir ton sıkıntı vs uğraştım.Eşimle o esnalarda tanıştım tüm ailevi durumlarımız aynıydı ve ben o duygusal boşlukla ona tutundum.Ayrıl barış seneler geçtikten sonra evlenmeye karar verdik.Nişanda birkaç şeyi farketmiştim ama kafamda onu o kadar büyütmüşüm ki ve biran önce o evden kurtulma düşüncesiyle görmezden geldim sanırım.Evlendiğimiz ilk gün eşimin acele etmesiyle ilişki anlamında zorluk yaşadık ve ben 1.5 ay vajinusmusla uğraştım.O esnada psikolojim çok bozuldu etrafımdakilerin arayıp adam iyi sabrediyor demesi vs beni ekstra bunalıma sokmuştu.Eşim çok kıskanç bir insandı.Başta çalışamadım mesela çalışma demezdi ama çalıştırmayacak bir ton bahane bulurdu.Fabrikada erkek var bilmem nerde ne var.Annemin dükkanına bile tek göndermezdi çok erkek müşteri geliyor diye.Biz ailevi tüm problemlerimizi birbirimize anlatmıştık.Bununda etkisiyle çok fazla kısıtlıyordu beni.Bende artık durumumu anlasın diye kıskançlık yapmaya kısıtlamaya başladım ve bu bende huy haline geldi.Neyse konudan sapmayayım daha sonra romatizma illetiyle uğraştım.O kadar çok zorlandım ki sabahları ağlayarak uyanıyordum.Eşim yeri geliyor beni anlıyordu ama bazende o kadar vicdansızca davranıyordu ki şok oluyordum.Ben dizimin şiş haliyle bile sabahları kalkar kahvaltı hazırlar , öğlen işine götürsün diye kurabiyeler poğaçalar yapardım.Çok problemler yaşadık bazen neden katlanıyorum dedim bazen mecbur kaldım ailemin yanına dönsem yine babaanne sorumluluğu bana kalacaktı.Kendi başıma hayat kurmaya çalışsam dizim o kadar kötüydü ki üç senedir aralıklarla topallayarak sürekli şiş ve tutulmalarla yaşadım.Eve kendimi hapsetmek en büyük hatam oldu.Başta her halta karışan adam bana e sende çık diyordu.Halbuki etrafımda zaten kimse yoktu kalmamıştı.Son olaya bu gece yaşanan duruma geleyim.10 gün önce dizimden ameliyat oldum.20 gün üstüne basamayacağım söylendi.Eşim ameliyat günü çok korkmuştu ilk üç günde resmen bebek gibi ilgilendi.Sonra on gün boyunca işe gitmeden kahvaltımı hazırladı öğlen geldi çorba vs ne bulursa yaptı akşam yine geldiğinde yemek yapıp baktı.Ama bakma kısmı sadece yemekti.Ben minnet ede ede bir hal oldum tabi.Ameliyattan sonraki 6.gün hem reglimin gelmesi hemde migren midir nedir çok fena başım ağrıdı ama böyle bildiğiniz beynim akıyor gibi hissediyordum çünkü spinal analizde uyuşmadığım için genel anestezide yaptılar.Dilim uyuşuyor midem çok kötü bulanıyordu.Tam pansumanım yapıldı, pansumanı yapan kız bir şey söyledi ve o anlık güldüm eşim gördü ve kız gittikten sonra yemek yemeye kalkmaız akşam 21:30u bulmuştu.yemeğin kokusunu alınca midem çok fena bulandı ve çok afedersiniz hemen wcye gidip istifra etmeye çalıştım olmadı beş dakika sonra o yemeğe oturdu ve ben yine kalktım ve istifra ettim.Ben temizlerim dememe rağmen bırakmadı temizledi.Ama sonrasında on karış surat aldırış etmedim.Ertesi gün pazar ve ben evde sonunda diyeceğim adam öğlen kardeşiyle çay içmeye gitti.Neyse bir şekilde geldiğinde konuştum dedim ki sıkıntı ne? Meğer ben her şeyden memnuniyetsizmişim iki günlük kızla bile gülmüşüm.Hiç düşünmemişim bu çocuk aç geldi yemeğe yeni oturdu o an sırasımıymış kendimi kusturmamın.Şok oldum.Neyse bir şekilde hallettik.On gündür yatakta durmaktan konuşmamaktan o kadar daraldım ki.Bayramı iple çekiyordum.Bugün kahvaltı yaptıktan sonra alışverişe diye çıktı iki saat yine yok.Geldi eve yine tvden bir şey izliyor ve sonra uyudu.Uyandığında ne yapıyorsun falan dedi bende her gün yaptığımı ne yapayım diye biraz tavır yaptım.Hemen kendiside aynı tavra büründü sonra tartıştık ve ne istiyorsun dedim.Bitirmek dedi velhasıl yine konuşmamazlık devam etti.Dolapla falan uğraşıyor.Kendime bir şekilde kahve yapmaya çalıştım.Sonra bir baktım çayını cipsini almış gelmiş ama bana hiç ister misin vs demek yok.Bende kuzenimi aradım.Ve eşime biraz onlarda kalayım dedim.Dizimden dolayı uzun bir şey giyemiyorum.Ha bu halde öyle mi her yerini açarak milletin evinde mi oturacaksın yeter sıkıldım senin bu verdiğin kararlardan bitene kadar bekle dedi.Biz iyice tartıştık ve yürüteçime falan vurdu seni öldürmemek için zor tutuyorum kendimi her bayramı zehir ediyorsun deyip dünyanın küfrünü etti ve yarın s…. ol git dedi.Bunun üzerine babamı aradım çünkü korktum.Babam daha öncede defalarca barıştığım için sert konuştu ama yarın gelecek.Çok mu fevri davrandım? Kendimi gurursuz gibi hissediyorum ama o kadar suçluluk psikolojisi yükledi ki üzerime bundan kurtulamıyorum