- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzak durun . Siz emin olmadan evlenmişsiiz . Keşke biraz daha dusunseydiniz. Kafanizda eski bitmemiş. Eşiniz ise eskiyi unutmak için bir süreç olmuş. Ama evlenmişsiiz. Mesaj konusuna gelince her ne olursa olsun eşiniz ne yaparsa yapsın . Siz sizsinizdir ve böyle birşey yapmak kimseye yakışmadığı gibi kimsede haketmsz. Masum bir mesaj dahi olsa. Siz böyle bir durumda olup eşiniz yapsa ne hissederdiniz. Etme bulma dünyası başınıza gelir. İçiniz yanar uzak durun . Eşiniz kim olursa olsun nasıl bir insan olursa olsun böyle bir zarar da ne kendinize ne ona gelmesine izin verin.önceki konunun devamı , önceki konum bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kadinlara-iyi-davranilmazmis.1113513/
24 yaşındayım eşimle mayıs 2018 de evlendim . 10 ay oldu . Onu tercih ettiğime pişman oluyorum. Ondan önce 2014-2016 yılları arasında sevgilim vardı beni çok severdi çok merhametli ve iyi kalpli biriydi ama çok sessiz biriydi atılgan degildi ve ben ondan soğudum ve terk ettim 2016da . Maddi durumu da iyi değildi bir gelecek yoktu yani . Eşimle 2016nın sonunda tanıstım ve geceleri sürekli eğlence mekanlarına giderdik arabayla ,
Kıyas yaptığım zaman 2014-16 yılları arasındaki eski sevgilimin maddi durumu iyi değildi çekingen bir tipti özgüveni çok yoktu
ama eşimin özgüveni yüksek maddi durumu babadan iyi , spor arabası var . bu durumun getirdiği de özgüven var .
Eski erkek arkadasımdan ah aldım galiba . İçimde bir sıkıntı var .Eski erkek arkadaşımdan helallik almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu yaparım .
Eski sevgiliyle ego tatmin etmelik bahane helallik alınca ne olacak birden kocan sana aşık mı olacak ne güzel işte senin istediğin adam bu kibarlık size fazla gelmiş terk etmişsiniz adamıönceki konunun devamı , önceki konum bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kadinlara-iyi-davranilmazmis.1113513/
24 yaşındayım eşimle mayıs 2018 de evlendim . 10 ay oldu . Onu tercih ettiğime pişman oluyorum. Ondan önce 2014-2016 yılları arasında sevgilim vardı beni çok severdi çok merhametli ve iyi kalpli biriydi ama çok sessiz biriydi atılgan degildi ve ben ondan soğudum ve terk ettim 2016da . Maddi durumu da iyi değildi bir gelecek yoktu yani . Eşimle 2016nın sonunda tanıstım ve geceleri sürekli eğlence mekanlarına giderdik arabayla ,
Kıyas yaptığım zaman 2014-16 yılları arasındaki eski sevgilimin maddi durumu iyi değildi çekingen bir tipti özgüveni çok yoktu
ama eşimin özgüveni yüksek maddi durumu babadan iyi , spor arabası var . bu durumun getirdiği de özgüven var .
Eski erkek arkadasımdan ah aldım galiba . İçimde bir sıkıntı var .Eski erkek arkadaşımdan helallik almayı düşünüyorum. Sizce doğru mu yaparım .
beni çok severdi çok merhametli ve iyi kalpli biriydi ama çok sessiz biriydi atılgan degildi ve ben ondan soğudum ve terk ettim 2016da .
önceki konunun devamı , önceki konum bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kadinlara-iyi-davranilmazmis.1113513/