Herkese Merhaba
Uzun suredir takip ediyordum bu siteyi kayit olup konu açmak bugune kismetmis.
Biraz uzun olacak simdiden ozur dilerim...
Sizlere bir konudaki pismanligimi paylasmak istiyorum.Belkide yazarak rahatlamak tam olarak bilemiyorum
Yaklasik 9 ay once biri ile tanistirildim.Evlilik dusuncesi olan biri icin kacirilmayacak bir firsatti.Fakat kendimi evliligin erken olduguna o kadar sartlandirmistim ki...
Bunu acik olarak onada soyledim.Fakat onun dusuncesi olumluydu.Bunu evlilik ile sonuclandirmak icin elimden geleni yapacagim diyordu.Ben haric tum ailem kuzenlerim hepsi adayi iyi bulup dusuncelerimin yanlis oldugunu soylediler ah ah simdiki düşüncelere sahip olsaydim.
Aslinda her belkide her ne kadar kendime de otiraf edemesemde hoslanmistim ondan.Bana aramizda ki 8 yas olmasi evlilik icin henuz erken olduğunu dusunmem ona karsi soguk davranmama neden oldu.(Bu arada ikimuzde uni mezunu ve meslegini yapan insanlardik)
Bir gunde cok iyi biri oldugunu fakat dusuncemim olumsuz oldugu yazdim ona oda tesekkur ederek birirdo ve sonrasinda kesinlikle konusmadik.
Beni tamamen unutsuz icerisinde umut kalmasin diye telefonuda sildim rehberden ki fotoma cevrimici olup olmadigina bakmasin direk umudu kessin benden diye...
Aradan 5 ay gibi bir sure gecti birden aklima geldi acaba hatami yaptim diye dusunurken bu olaydan 7 gun sonra nisanlandigini ogrendim.Ilk duyduğum da sevincle üzüntüyü ayni anda yaşadım. Onun adina sevindim ama icim ciz etti.O an karsimdakine hayirli olsun diyebildim sadece.
Sonra aklimdan cikmadi hata yapmistim iyi bir adaydi pisman oldugumu fark ettim.Neyse nisanlandigini ogrendikten 15 gun sonra yazdim ona musaitsen konusalim mi diye.Nisanlandigini duydugumi bunun icin tebrik ettim.
Cevap olarak da benim hakkimda her seyin en hayirlisini güzelini olmasini istedigini Rabbime emanet ol diye yazdi.
Onunla yazismalarimi ilk gun ki gorusmemizin kayitlarini dinleyerek buluyorum kendimi her aksam her an yas suzuluyor gozlerimden...
Bu 2 aydir devam ediyor.Hayatimda ilk defa pisman oldum canim cok aciyor.
10 gun once rüyamda (Normalde cok sik ruya goren biti degilim.Bilincaltimada yerlesmis okabilir diyorum ama neden simdi diyorum

)gordum onu bana benim yuzumden hayati boyunca sevmedigi biriyle evli olacagini soyledi.Ruyanim etkisindwn bir turlu cikamiyorum.Gercektende öylemi.?Mantikli dusunmeye calisiyorum ama 5 ayda insan tanisip nisanlanabilir mi diyorum.Vicdanimda hic rahat degil.
Acaba diyorum arasam mi icimin rahat olmadigini bu sekilde bir ruya gordugumu gercektende nisanlisini seviyirmu diye ondan duymak istiyorum.Sonra düşünüyorum ya yanlis anlarsa bir yola girmis sonucta kizida disunuyorum onun yerinde bende olabilirdim diye dusunuyorum.
Ama gercekte boyle birsey varsada hayatim boyunca kendimi affedemem ve belkide gercekte bu sekilde birsey olursa onu bir hatadan kurtaracagim.
Bilemiyorym sadece cok pismanim cok.Keske sure verseydim diyorum umut verip sonradam pismanlik yasatmayayim diye direk olumsuz demiştim.
Cok dua ediyorum.Hayirlisini ver diye Rabbime.Hayirlisiysa bir srkilde olsin diye.
Sizin dusunceleriniz nedir?Sizce aramali miyim.Veya bana onerebileceginiz var midir birseyler.
Tesekkurlerler Simdiden