İçimden bu hissi basıl atarım nasıl telafi ederim yeniden yapmamı nasıl engellerim bu kez bozmak istemiyorumNe yaptiniz bilmece gibi olmus bizden beklentiniz ne ?
Hayır cinsellik falan değil ama anlatamayacağım bi konusize, sağlığınıza, vücut bütünlüğünüze zarar verecek bir şey değilse büyütmeyin.
tahmin ettiğim şeyse de böyle düşünecekseniz yapmasaydınız yani bu öyle pişman olunacak bir şey değil.
Hayır cinsellik falan değil ama anlatamayacağım bi konu
Linç edilmek istemiyorum anlatamam o yüzden zaten çok pişmanımMalesef konuyu bilmeden yaptığınıxı değerlendirmeden yardım edemeyiz ki? Üstü kapalı anlatabilirsen herkes yardımcı olur.
Seri katil misinizne olduğunu sormayın anlatamam ama ilk başta yanlışlıkla yaptığım daha sonra tadını alınca nefsime yenilip bidaha yaptığım sonra içim elvermeyince tövbe ettiğim ama nefsime yenilip bidaha bidaha yaptığım sonra tekrar tövbe ettiğim sonra yine dayanamayıp defalarca yaptığım bi hata var şimdi yine tövbe ettim ama bu kez çok pişmanım ve kararlıyım ben ne yapmışım nasıl yapabilmişim diyorum ama içimden bu huzursuzluğu kötü hissi atamıyorum ve ya bi daha yaparsam diye çok korkuyorum
Cinsellikle alakalı bi konu değil herkes öyle düşünmüş ama anlatamam ne olduğunu
Linç edilmek istemiyorum anlatamam o yüzden zaten çok pişmanım
Yin linç edilmekten korkan bir üye. Özelden yazabilirsin eğer şuan burada bahsedilem konulardansa yardımcı olmak isterim.Linç edilmek istemiyorum anlatamam o yüzden zaten çok pişmanım
Konuya gore degisir sigara,uyusturucu alkolsa tedavi olmaniz gerekirr ama cinsellikse libido artisi evlenin kocanizla yapinİçimden bu hissi basıl atarım nasıl telafi ederim yeniden yapmamı nasıl engellerim bu kez bozmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?