Pişmanim...

Evet olan bana oldu 1 yılda boşanmış oldum.Onlar keyfinde kardeşiyle yeğeniyle adam havuza gitmiş face fotoğraf koymuşlar kesin o elti olacak kadın da ordadır da fotoğrafta yoktu.Biz ayrılık kararı aldık eltim ve eşi tatile gittiler belki eski eşimde vardır ama o fotoda gözükmemiş bakmıyorum moralimi bozmamak için sayfalarına Allah’a havale ettim.Allah günah yazmasın ama o çocuğu Allah ellerinden alsın canımı yakanların canı yansın.
Çok haklısınız ama bişey diyeyim mi nacizane,
En büyük düşmanınıza bile,günahsız çocuklar üzerinden beddua etmeyin.
bütün bu olaylarınızda en günahsız,hiçbişeyden bi haber sadece o masum çocuk.
düşmanıma bile evlat acısı dilemem,
Zira düşmanım için değil,çocuk için.

Çok haklısınız ama bişey diyeyim mi nacizane,
En büyük düşmanınıza bile,günahsız çocuklar üzerinden beddua etmeyin.
bütün bu olaylarınızda en günahsız,hiçbişeyden bi haber sadece o masum çocuk.
düşmanıma bile evlat acısı dilemem,
Zira düşmanım için değil,çocuk için.

Çocuğa bişey demek istemiyorum aslında seviyordum da ama sırf onların canı yansın diye bazen şeytan aklıma sokuyor.

Bak sana sihirli bir sözcük söyleyeyim bence "boşan" nasıl ama mükemmel fikir değil mi?
Bu kadar pişmanken insanın aklına başka bir şey de gelmiyor.

Evet olan bana oldu 1 yılda boşanmış oldum.Onlar keyfinde kardeşiyle yeğeniyle adam havuza gitmiş face fotoğraf koymuşlar kesin o elti olacak kadın da ordadır da fotoğrafta yoktu.Biz ayrılık kararı aldık eltim ve eşi tatile gittiler belki eski eşimde vardır ama o fotoda gözükmemiş bakmıyorum moralimi bozmamak için sayfalarına Allah’a havale ettim.Allah günah yazmasın ama o çocuğu Allah ellerinden alsın canımı yakanların canı yansın.
Geçen yıl yazın eltim ve eşi bana iftira attılar.
sonra eşimi inandırmak için mi bilemiyorum,
Biz yalansak bizim çocuğumuz,karın yalansa karının çocuğu.. dediler. Kucağımda bebem,karnımda günahsız..

5 ay önce kendi tek evlatları,gözlerinin bebeği genç kadın onların başını yerden kaldıramayacak bişey yaptı. Evlatlarını silip attılar,evlatları da onları.

beddua‘nın inanın kimseye faydası yok,olamaz.

Boşan ablacım. Bir imzaya bakar. Hiç çekip de ömrünü tüketme.

Çocuğa bişey demek istemiyorum aslında seviyordum da ama sırf onların canı yansın diye bazen şeytan aklıma sokuyor.
Uymayın siz. Kalbinizi temiz tutun.
hembu durumda başı dik,en temiz siz değil misiniz?
bu devran hep böyle gider mi?
hem gitse bile,bi kendi hayatınıza bakın,bide onlara?
Kim kimle yatıyor,kim gece rahat uyku geçiyor,kim huzurlu buna bakın.
kimse kimsenin yalnız kalınca ne yaşadığını bilmiyor.
bu iğrençliğin sonu da muhakkak iğrenç olacaktır.
yazık çocuklar..

Uymayın siz. Kalbinizi temiz tutun.
hembu durumda başı dik,en temiz siz değil misiniz?
bu devran hep böyle gider mi?
hem gitse bile,bi kendi hayatınıza bakın,bide onlara?
Kim kimle yatıyor,kim gece rahat uyku geçiyor,kim huzurlu buna bakın.
kimse kimsenin yalnız kalınca ne yaşadığını bilmiyor.
bu iğrençliğin sonu da muhakkak iğrenç olacaktır.
yazık çocuklar..

Yuva Yıkanın sebep olanın yuvası olmaz.Zaman gösterecek bakalım onlar ne hale düşecek.Elbet bir gün pislikleri ortaya çıkacak ben de göreceğim

It köpek gibi pişmanım...... evlendiğime pişmanım 6 aylık evliyim hayattan soğudum....... çiğlik çığlığa imdatt diye bağırasım var annem dinlemedim seni annemmmm... ağlaya ağlaya yazıyorum su satirlari nolur annenizi dinleyin anneler bilir anneler görür anneler hisseder .. kafanızı duvarlara vursanizda gelmez geçmişiniz
Anneler konusuna hatırlıyorum gerçekten her şeyi biliyorlar. Umarım mutlu olursunuz.

Yook bebek düşünmüyorum ciddi ciddi boşanmayı istiyorum çekilmez çünki dayanamıyorum çıldırıcam ağlaya ağlayaaa klavyeyi bulanık görüyorum
Peki ayrılmak için neyi bekliyorsun çocuğum?
Allah hayırlısını versin ama orada oldukça hamile kalma riskin var. Ailene söyle bir an önce ayrıl.

Allah askina bu soyledikleriniz mantiklida, Turk orf adetlerini biliyorsaniz birazcik boyle islemedigini bilirsiniz. kadin okumus doktor olmus doktor..ama kv kahri cekiyor koca kahri cekiyor.

bizzat bi arkadasim doktor oldu ve eninde sonunda bosandi..neden biliyor musun? sirf kocasi denen angut kompleks yapti diye..yani kadin okumasada eziliyor mutsuz ediliyor okusada...dediklerinde haklisin tekrar soyluyorum, ama dunyada kadin olmak zor. ulkemizde daha zor
katılıyorum bende öğretmenim çalışmadığım halde o insan kompleks yaptı iki lafından biri sen öğretmensin ya oldu bir türlü aşamadı bu durumu.Kendimi iyi bi şekilde ifade edebilmem bile sorun oldu onun için.Sadece bizim çabamız hayatımızı değiştirmiyor maalesef trafikteki en usta şoföre de biri gelip çarpabiliyor.😏

Kabul etmediler onlara göre ne varmış işe götürüp getirmesinde erkek kardeşine gözünü aç dedim.Telefonu suratıma kapattı.Nişanlıyız nişanlım bana güneş gözlüğü aldı hediye eltim Ayşe olsun Ayşe’ye gösterme dedi , evlendik sevgililer gününde bana hediye altın kolye almış kaynanamgildeydik eltimlere gidecektik anası ve eşim Ayşe’ye gösterme dediler.Ben de saf, küçük kız yenge bak babam anneme parfüm almış diyor ben kolyemi kazağımın içine saklıyorum ayıp olmasın diye.Akşamın 9.da kadın görüntülü arıyor eşimi abi kızın adı Ece olsun Ece bugün kreşte şöyle yaptı fotoğraf yolluyor vs kadın sürekli hayatımızda idi.Salak gibi anlayamadım.Ramazan bayramında memlekete gittik annem de geldi annem çözdü durumu.Kaynana da biliyordu durumu zaten 5 sene birlik aynı evde oturmuşlar orda bunlar işi pişirmiş hatta küçük yiğeninin bile eski eşimin kızı olduğundan şüpheleniyorum.Zaten kıZım kızım diye seviyordu ölüyordu kızla kadına

Bence o kız ex eşinin kızı daha okurken anladım...

Çocuk yok dusunmuyorumda benim mutsuz oldugum ortamda çocuğum mutlu olamaz
Sanırım yaşın küçük olduğu için gelgit yaşıyorsun.
Sana daha nişanlıyken gerizekalı diyen, ayrı ev sözü verip ailesiyle bir arada yaşamaya mecbur eden, başkalarının lafıyla hareket eden 30 una gelmiş eşşek kadar adamla yaşlanmaya mecbur değilsin.
Böyleleri özellikle küçük eş alır ki kolayca ezip istediği kıvama gelsin.

Ha bu arada ben boşanacağını düşünmüyorum. Annesini dinlemeyip koca diye ölen bir kadın bizi hiç dinlemez. Daha 10 gün önce ayy bebişim olsun diyen bir kadınsın.

Muhtemelen kocan veya ailesi öküzlük yaptığı için konu açtın. Yarına barışırsın hemen çocuk düşünürsün.

Ee insan ne ederse kendine eder. Kabile halinde yaşamaya alışmışsın bu düzen böyle devam eder.

Elti denenim kocasının haberdar olmaması mümkün değil...biliyordur her seyi...senin ex hamile bıraktı ve kardesi evlendi herhalde ya da danısıklı dovus var kesin....Allah göstermesin bi daha engelle hepsini yaa ne bakıosun

katılıyorum bende öğretmenim çalışmadığım halde o insan kompleks yaptı iki lafından biri sen öğretmensin ya oldu bir türlü aşamadı bu durumu.Kendimi iyi bi şekilde ifade edebilmem bile sorun oldu onun için.Sadece bizim çabamız hayatımızı değiştirmiyor maalesef trafikteki en usta şoföre de biri gelip çarpabiliyor.😏
Evlimisin bu adamla?

bebeğim burda bir imam ile evli senin yaşında bir arkadaş vardı. ailesi arkasında durdu ve boşanmaya karar verdi. hatta burda konusu vardır. onda da dedik hepimiz bekleme git annenin evine diye. sen de gidebilirsin. her zaman diyorum anne dövse de sövse de sen onun yavrususun elbet bir gün kabul edecek seni evine. ele hizmet edeceğine ,annene babana ailene hizmet et. ele köle olacağına evine dön çalışmaya başla.
hiçbir şey için geç değil. istersen 10 çocuğun olsun boşan. senin yaşadığın hayat değil

1 yıldır ayrı yaşıyoruz.Davayı bile açmadı sırf dosya masrafından en sonunda ben açtım ilk duruşmam Aralık sonunda olacak inşallah
Hayrlisi olsun tatlim.. insan okumamis olabilir ama insan esininde burnundan getirmesin bi zahmet. Evlenirken bilmiyodu sanki meslegini. Tuhaf bu tipler

Kızlar günaydın
Herkesin tek tek fikir vermesi ne tatlı, burayı bu yüzden seviyorum :KK68:
Yalnız konu sahibinin sorulara cevap vermemesi çok sinir bozucu.
Bence boşanmayacak, ah vah edip evliliğe devam edecek.
Allah yardımcın olsun, bu devir de öyle insanlarla yaşamak çok zor.

20 yaşındaymışsın, annenin uyarmasına rağmen evlenmişsin ki sana aslında önceden de yüzlerini göstermişler sana gayet açık. Gelip buraya köpek gibi pişmanım yazana kadar ben olsam dilekçemi yazar boşanma davamı da açardım. Neyi bekliyorsun gerçekten anlamak zor. Madem bir aksiyon almayacaksın buraya gelip yazıp insanları da yorma herkes sana oturup cevap vermiş, he şey mi bekledin otur oturduğun yerde daha çok yeni evlisin her şey düzelir demesini mi bekledin insanların? Gördüğün gibi kimse öyle demiyor. Hiçbir ekonomik bağımsızlığı olmadan böyle çocuk yaşta evleniyorsunuz sonra karşıdakiler de tabi enayi yerine koyup sömürmeyi iyi biliyor. Bir kez de ben söyliyim tüm hayatını cehennem etmek ve kendi yaşadıklarına benzer hayatları olan çocuklar dünyaya getirmek istemiyorsan boşan bir an önce. Burda pişmanım diyip akşam kocanın koynuna girersen yarın öbür gün çocuğun da olur iyice karışır ortalık.

Back
X