Evet düşünerek olacak birşeyde diil aslında.. bi olay olmalı ve o güvenmi kazanmalı yada ispatlamalı ama nasıl
O kız asılıyor diye konuşmasını istememiştim fakat gizli gizli konuşmuştu.. Ayrılmıştık ama sonra affettirdi kendini barıştık.. Biri benden hoşlanınca hoşuma gitti konuşmak istedim dedi.. buda güvenimi azaltıyor..
senle beraberken,ona asılan kızla mı konuşmuş. hemde sen istememişken. elbetteki istemeyeceksin o da çok doğal tabii.
bu konuşma ,şahsen ,aldatmaya girer... biri benden hoşlanınca, hoşuma gitti konuştum, ne demek. 3 tane kız ondan hoşlansa, seni bırakıp onlarlamı buluşacak ve konuşacak. pes valla. iyi affetmişsin. özrü kabahatinden büyük...güveni azaltmaz bu yok eder bence...
aldatmadan farkı ne ise bunun.haklısn.. bencede aldatmaya giriyo.. ama o 'sanki aldattım ne kdr büyüttün' bile demişti o zmaanlar.. 3-4 ay önce oldu bu olay..
Of inanın o kadar zorkiya benden daha hoş bi kız hoşlanırsa napar diye düşünüyo insan yani..
bu düşünceyle ilişki yürümez valla...
peki sen ayrılalım deyince o ne dedi ya da sen ayrılalım dediğin için niye pişman oldun?
ya bu güven meselesi dışında ilişki güzeldi son zamanlarda birden çıktı ortaya tekrar neden bilmiyorum.. ben ayrılalım dediğimde zamana bıraksak herşeyi çözerdik bu kadar istemediğini bilmiyordum zorla sevdirecek değilim hoşçakal dedi.. fisfisfis
Of inanın o kadar zorkiya benden daha hoş bi kız hoşlanırsa napar diye düşünüyo insan yani..
acaba güvenebileceiğimi bi şekilde ispatlamasını mı istesem :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?