Pişmanım

şimdi aslına bakarsan sorun başka bir kızla sen konuşma dediğin halde konuşması değil bana göre..benim eşim de sevgiliyken benim istemediğim kızlarla konuştu, ben de zaman zaman işim gereği vs. eşimin istemediği kişilerle falan konuşmak durumunda kaldım ama tabi biz ne konuştuğumuzu falan biliyorduk...ama senin erkek arkadaşın konuşmak hoşuma gitti falan demiş...ama bir de şu var, senden daha iyisini bulamaz diye senle birlikte olmasına inanmam ben..çünkü bizim hayatımızdaki kişi bizim için zaten en iyisidir....saçma olacak ama senin erkek arkadaşının burcu ne, bazı burçlar ilgiden çok hoşlanır acaba böyle bir yanlışa mı düştü...aslında yanlış yapmış ama köklü bir ilişki de bu nedenle pat diye bitmemeli bence..onun dediği gibi gerçekten zaman bırakmak gerekliydi sanki? ayrıca yaşlarınızı da merak ettim...

Ya bide şu yönünden anlatiim,
bizim ilişkimiz biraz garip aslında aramızda çok kıskançlık olur.
ben onun için bi cok erkek arkadaşmdan vazgeçtm o da benim için bir sürü kız arkadaşından..
kaç senelik en yakın arkadaşını bana kötü bir laf söyledi diye sildi..
benim için tatilini yarıda bıraktı döndü
benim için benden önce hoşlandığı kızın bulunduğu arkadaş buluşmalarına gitmedi bu yüzden çok arkadaş kaybetti
eve 7den geç dönmedi
her boş gününü bana ayırır
yüzük de takmıştk önceden 1 senedir yüzükle dolaşmaktan çekinmiyor
msn şifresi herşeyi var bende
arkadaşlarını tanıyorum
bütün arkadaşları beni tanıyor

ama o olay bitirdi işte güveni..

Bak tatlım... sakın bu hatayı yapma.
Bu yukarıda anlattıkların var ya.. bunlar zaten normalde OLMASI GEREKEN şeyler.
Ekstra bir artı değil.
Takdir etme demiyorum, elbette takdir edilecek davranışlar, ama olması grektiği gibi davrandığı için de yapılan hataları görmezden gelmemelisin.

Tabii bir de şu var, o kızla nasıl ve ne şartlar altında görüşmüş.
Neler konuşulmuş. Nihayetinde biz hikayeyi senin ağzından dinliyoruz.
Belki de o kızla çok farklı şeyler konuştu.
Belki de böyle bir şeyin mümkün olmadığını anlattı ona görüştüklerinde.
Belki de sana hoşuma giti demesi seni az kıskandırmak içindi.
Bütün bu detayları sen biliyorsun.

Duruma göre tart, ölç biç... ne yapman gerektiğine yine en iyi sen karar vereceksin.
Abarttım evet ya diyorsan ona göre davran, yok ben bunu hazmedemem diyorsan ona göre.

şimdi aslına bakarsan sorun başka bir kızla sen konuşma dediğin halde konuşması değil bana göre..benim eşim de sevgiliyken benim istemediğim kızlarla konuştu, ben de zaman zaman işim gereği vs. eşimin istemediği kişilerle falan konuşmak durumunda kaldım ama tabi biz ne konuştuğumuzu falan biliyorduk...ama senin erkek arkadaşın konuşmak hoşuma gitti falan demiş...ama bir de şu var, senden daha iyisini bulamaz diye senle birlikte olmasına inanmam ben..çünkü bizim hayatımızdaki kişi bizim için zaten en iyisidir....saçma olacak ama senin erkek arkadaşının burcu ne, bazı burçlar ilgiden çok hoşlanır acaba böyle bir yanlışa mı düştü...aslında yanlış yapmış ama köklü bir ilişki de bu nedenle pat diye bitmemeli bence..onun dediği gibi gerçekten zaman bırakmak gerekliydi sanki? ayrıca yaşlarınızı da merak ettim...

evet tabiki bende konuşmak zorunda kaldım bazen ama gizli gizli diil.. şu nedenle şu ortamda konuşmak zorunda kaldım diye haber verdim söledimki sonradan öğrenirse gizli sanmasın diye ama o birsürü yalan söyledi gizeli söylediği yalanlarada inanmışım salak gibi.. o beni rahatsız ediyor dedi facebooka falan eklemiş 2-3 kere o da reddetmiş.. bende mesaj attım kıza neden hala ekliyorsun diye.. kız da dediki ne diyorsn ya msnde telde yüzyüze konuşuyoruz zaten bi sorun olmaz diye ekledim dedi herşeyi anladım tabi.. ama şöle bişey de var o sıralar biraz fazla kavga ediyoduk kıza kavgalarımızdan bahsetmiş aramız bozuk falan da demiş.. beni dinlemesi de hoşuma gitti içimi döktm dedi bende içini dökücek başkasını bulamadınmı dedm.. erkek arkadaşım oğlak burcu.. bende oğlağım.. ve dış görünüş olarak farklıyız her gören dalga geçer bunumu buldun der ve oda kırılır bende çok üzülürüm tabi.. onun arkadaşlarıda nası senle çıkıyo bu kız diyorlarmış.. onlarada çok kırılıyo..senağlama

,ama hoşlandığını direkt belli eden,ilgisi olduğunu söyleyen bir kızla görüşmesi kötü. yani iş gereği konuşulur elbet..yani hoşlandığını belli eden ,söyleyen kız, bununla ne konuşur. ne söyler. havadan sudan mı bahseder. hayır.elbetteki sevgisinden bahseder. ümitlenir birde. aslında o kızın cephesinden bakıldığında kızla çıkmakla,onun duygularıyla oynamış ve onada ümit vermiş oluyor. tabii,kıza üzülmüyorum o ayrı. zaten kız arkadaşı olan biriyle görüşmesi onunda yanlış ama erkek arkadaşı, karşı tarafta kapıyı açık bırakmış ve ümit vermiş..

,ama hoşlandığını direkt belli eden,ilgisi olduğunu söyleyen bir kızla görüşmesi kötü. yani iş gereği konuşulur elbet..yani hoşlandığını belli eden ,söyleyen kız, bununla ne konuşur. ne söyler. havadan sudan mı bahseder. hayır.elbetteki sevgisinden bahseder. ümitlenir birde. aslında o kızın cephesinden bakıldığında kızla çıkmakla,onun duygularıyla oynamış ve onada ümit vermiş oluyor. tabii,kıza üzülmüyorum o ayrı. zaten kız arkadaşı olan biriyle görüşmesi onunda yanlış ama erkek arkadaşı, karşı tarafta kapıyı açık bırakmış ve ümit vermiş..

canım o kızla birçok ortak arkadaş nedeniyle yine karşılaştık konuştuk falan ve kız dediki o seni çok seviyo emin olabilirsin benim yüzümden ayrılmayın ama şunu bil ben ondan hoşlanmadım öyle bişey yok o uydurmuş yada ona öyle gelmiş diyor.. ama erkek arkadaşımda milletten telefon numaramı aldı herkes senden hoşlanıyo diyodu çok açık diyor.. of çok karışık

evet tabiki bende konuşmak zorunda kaldım bazen ama gizli gizli diil.. şu nedenle şu ortamda konuşmak zorunda kaldım diye haber verdim söledimki sonradan öğrenirse gizli sanmasın diye ama o birsürü yalan söyledi gizeli söylediği yalanlarada inanmışım salak gibi.. o beni rahatsız ediyor dedi facebooka falan eklemiş 2-3 kere o da reddetmiş.. bende mesaj attım kıza neden hala ekliyorsun diye.. kız da dediki ne diyorsn ya msnde telde yüzyüze konuşuyoruz zaten bi sorun olmaz diye ekledim dedi herşeyi anladım tabi.. ama şöle bişey de var o sıralar biraz fazla kavga ediyoduk kıza kavgalarımızdan bahsetmiş aramız bozuk falan da demiş.. beni dinlemesi de hoşuma gitti içimi döktm dedi bende içini dökücek başkasını bulamadınmı dedm.. erkek arkadaşım oğlak burcu.. bende oğlağım.. ve dış görünüş olarak farklıyız her gören dalga geçer bunumu buldun der ve oda kırılır bende çok üzülürüm tabi.. onun arkadaşlarıda nası senle çıkıyo bu kız diyorlarmış.. onlarada çok kırılıyo..senağlama

Üzüldüm bak şimdi de var ya...
Niyeyse garip bi şekilde şu anda yadırgayamadım gösterilen ilgiye cevap vermesini.
Bi erkek için böyle muamele edilmek zor olsa gerek...
Yanlış elbet ama... bu psikolojide bir insanın böyle davranmasına da şaşmamak lazım galiba.

ilişkiniz 3 yıl sürmüş madem güven yoktu neden 3yılınızı verdiniz...
hem kendinede güveni yok diyorsunuz....
aklınız bu kadar karışıkken nişanda yapıyorsunuz....
bırde başka bır kız olmuş....aklı karıştı dıyorsunuz.........
siz kendiniz iyi düşündünüzmü....bılmıyorum.....

fakat sız göz göre göre yanlışlar yapıyorsunuz....

Üzüldüm bak şimdi de var ya...
Niyeyse garip bi şekilde şu anda yadırgayamadım gösterilen ilgiye cevap vermesini.
Bi erkek için böyle muamele edilmek zor olsa gerek...
Yanlış elbet ama... bu psikolojide bir insanın böyle davranmasına da şaşmamak lazım galiba.

bende acaba fazlamı haksızlık ettim diyorum..
herkes onu o şekilde küçümseyince..
bide benden hoşlanan bir haftada 5-6 kişi olmuştu o sıralar.. onları çok kıskanıyordu.. kendide sölüyordu neden benden kmse hoşlanmıyo diye.. senağlama ama benim hoşlanmam yetmiyomu ona benim gözüm kimseyi görmedi gerçekten senağlama

tehlikeli bir yol ama onu denemeniz lazim bana kalirsa, yani yeniden boyle birisi ondan hoslandiginda akli karisir ve size soylemezse bu is yurumez bence.
bana kalirsa guvenmemekte haklisiniz ve elinize bir kagit kalem alin onun iyi ozelliklerini bir de kotu ozelliklerini yazin.. ona gore karar verin hangi ozelligi onunla bir omur gecirmenize engel bunu saptayin. evlenmek cok zor bisi degil onemli olan evlenmek de degil simdi guvenemediginiz kiseye evlendiginizde de guvenemezsiniz. o yuzden problem ne ise simdi ya halledin devam edin ya da neyse ben bisi demiyim.

çok üzülme bence
sana olan sevgisini kanıtlaması için bir fırsat ona
zamanla herşeyi düzelecegine inanıyorum
sabret canım.

Vallahı canım bır evlılık yolundasınız sanırım ama..
Kendısınden hoslanan bırı ıle konusmak ısteyecek kadar zaafları var ise..
Evlilik yapmak ıcın cok uygun bır es degıldır bence..
Bu benım gorusum.. yanı en azından kesınlıkle benım yapıma uymayan bır tarz...
Hakkında hayırlısı olsun.. Ben olsam guvenıp sırt dayayamam..
Kuyruk sallayan mı az bu memlekette yandınız o zaman.. :(

canım o kızla birçok ortak arkadaş nedeniyle yine karşılaştık konuştuk falan ve kız dediki o seni çok seviyo emin olabilirsin benim yüzümden ayrılmayın ama şunu bil ben ondan hoşlanmadım öyle bişey yok o uydurmuş yada ona öyle gelmiş diyor.. ama erkek arkadaşımda milletten telefon numaramı aldı herkes senden hoşlanıyo diyodu çok açık diyor.. of çok karışık

neden onları yüzleştirmedin.

ve olay daha çok tazeymiş 3-4 ay önce bu olayın üzerine nasıl nişanlanmayı düşünüyorsun ki..

bence bi süregörüşme bakalım seni arayıp uğraşıcak mı yada başka gözüne hoş görünen bayanın peşine mi düşecek.

bu arada yaşlarınız kaç?

Meraba arkadaşlar ya benim bi sorunum var 3 senelik bir sevgilim var fakat ben ona güvenemiyorum.Aslında pek sebep yok güvenememem için.ama o kendine güveni olmayan biri.ve arkadaşlarımda benden iyisini bulamadıgı icin benle birlikte oldugunu söylüyorlar.bugüne kadar ondan bi kişi daha hoşlandı ve hemen aklı karışmıştı.bende bu konuda problem yaşıyorum.nişanlanmak üzereyiz acaba benle sırf o yüzdenmi birlikte? bugün ona tekrar bu düsüncemi söyledim.yeter artık konuşma hevesim kalmıyor sen böyle dedikçe dedi. ayrılalım o zaman dedim. birden ağzımdan çıktı çok pişmanım. ne yapacağımı bilmiyorummmm:1no2:
Şuankı durum nedir

Back
X