Kızlar siz 1 aydır bırlıkte olduğunuz kişiyle ne kadar yakınlaştınız??? Ben ise çok kötü birşey yaptım ve çok pişmanım. Ciddi anlamda birliktelik yaşamaya başladığım birisiyle çok yakınlaştım yazmaya bile utanıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum...İlişki yaşanmadı fakat yakınlaşma oldu...benim kötü bir kız olduğumu düşünüyordur eminim... Ben ise nasıl etkilendim böyle birşeyi nasıl yaptım anlamıyorumm...Hemde ilişkimizin kötü yürümesine rağmen..Napcam ya
ateşle barut yanyana durmaz. bence yine olacaktır bir şeyler aynı evde yaşadıkça.
aynı ev derken? ben mi kaçırdım acaba?
ay çok özür yaa. başım ağrıyor da üstün körü okumuşum sanırımbirliktelik kelimesini birlikte yaşamak olarak algılamışım saçma bi şekilde
ateşle barut yanyana durmaz. bence yine olacaktır bir şeyler aynı evde yaşadıkça.
Hayır aynı evde yaşamıyoruz...Bır ay gibi kısa bir süre içerisinde bunların olması çok kötü kendime çok kızıyorum
Ben ondan çok etkilendiğimi aşık olduğumu söyledim..ama onun bana aşık olmadığı kanısındayım. Ve yaşananlardan dolayı bana sıcak davranmaya çalışıyor. Belkide sırf onları yaşamak için elinde tutmaya çalışıyor. İşte bundan dolayı kendıme çok kızıyorum. Erkek milleti işte.Olaya duygusal yaklaşmıyordur...
Ben ondan çok etkilendiğimi aşık olduğumu söyledim..ama onun bana aşık olmadığı kanısındayım. Ve yaşananlardan dolayı bana sıcak davranmaya çalışıyor. Belkide sırf onları yaşamak için elinde tutmaya çalışıyor. İşte bundan dolayı kendıme çok kızıyorum. Erkek milleti işte.Olaya duygusal yaklaşmıyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?