Pişmanım:(

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
............................................

Son düzenleme:
eğer gerçekten kendini kötü hissediyorsan bir daha yaşanmamasını sağlayacaksın..pişmanlık duyduğun şeyler yapmamaya özen göster canım.. canınıda çok sıkma..

e bunun için birlikte yaşamıyor mu sevgililer zaten ben 1 sene sonra öpüşmüştüm.

olan olmuş,şimdiden sonraya bakmak lazım.kendınıze yakıştırmadığınız için çok üzülmüşsünüz haklısınız.insan bir an boşluğunuza gelmiş,gözünüz kararmış.şimdiden sonraya bakmak lazım,tabiki zihninizden silinmez.inşallah evlenirsiniz.başkasıyla evlenırsenız de vicdan azabınız sizi rahat bırakmayacaktır.kendinizi koyvermeyın yoksa depresyona girersiniz,olumsuzlukları olumluya cevirmek sizin elinizde....

Beni en çok üzen beni yanlış tanımış olması Ama öyle birşey olduğuna göre kendimden bile şüphe duyuyorum... Çok pişmanım kesinlikle uzak duracam...Ama karşının düşüncelerini değiştirmeye yetmez

ateşle barut yanyana durmaz. bence yine olacaktır bir şeyler aynı evde yaşadıkça.

Hayır beraber olmadık..Yakınlaştık işte öpüştük filan kendimden nefret ediyorum...

aynı ev derken? ben mi kaçırdım acaba?

ay çok özür yaa. başım ağrıyor da üstün körü okumuşum sanırım birliktelik kelimesini birlikte yaşamak olarak algılamışım saçma bi şekilde

ateşle barut yanyana durmaz. bence yine olacaktır bir şeyler aynı evde yaşadıkça.

Hayır aynı evde yaşamıyoruz...Bır ay gibi kısa bir süre içerisinde bunların olması çok kötü kendime çok kızıyorum

Hayır aynı evde yaşamıyoruz...Bır ay gibi kısa bir süre içerisinde bunların olması çok kötü kendime çok kızıyorum

pardon, yanlış okumuşum

bence sevgiline dile getir pişmanlığını. ve bir daha yakınlaşma madem pişmansın. zaten bir süre sonra tanıyacaktır, bilecektir huyunu suyunu düşünce tarzını. şimdi kötü düşünse bile düzelecektir düşünceleri

yakınlaşmaktan kastınız yalnızca öpüşmek mi?
peki sen bu kişiye karşı neler hissediyorsun o çok önemli

Böyle şeylerin zamanı vakti olmazki.. Kimi insan hisseder bir anda onu sevdiğini aşık olduğunu kollarına atılmak ister.. Kimi insan da ne kadar aşık olsa da o adımı atamaz tutuk kalır, hissetse dahi yaşayamaz..
Eğer ciddi manada içinden gelerek yaşamışsan öpmüşsen sevişmişsen her ne yaptıysan yani, eğer cidden o duyguyu o güveni hissetti isen bunun erkeni geçi olmaz.. Kendini insanlara göre yada hatta eski ilişkine göre bile kıyaslama..
Ha nedir toplumumuzda ikinci günden kendini sevigilisine bırakan kadınlara acayip gözlerle bakarlar. ama o insanların düşünceleriç eğer aranızda ciddi anlamda o hissiyat varsa aşıksanız ha bugun öpüşmüşsünüz ha yarın, ne farkı varki.
öenmli olan aranızdaki bağdır aşktır.
gerisini boşvericeksin..

Ben ondan çok etkilendiğimi aşık olduğumu söyledim..ama onun bana aşık olmadığı kanısındayım. Ve yaşananlardan dolayı bana sıcak davranmaya çalışıyor. Belkide sırf onları yaşamak için elinde tutmaya çalışıyor. İşte bundan dolayı kendıme çok kızıyorum. Erkek milleti işte.Olaya duygusal yaklaşmıyordur...

o zaman öpüşmicem etmicem de, yürüsün gitsin niyeti sadece bunlarsa. sen de anlamış olursun seviyor mu yoksa başka şeylerin peşinde mi diye

kaç yaşındasınız?

formda yenisiniz sanırım...

arkadaşım pişmanlığının sebebi nedir? İçten gelen bir duyguyla yaklaşmışsın sanırım. yoksa o bunun için seni zorladı mı yoksa olay kendiliğinden mi gelişti...

Bak aşık olmakla güvenmek bambaşka şeyler..
Bir adama sırılsıklam aşık olursun ama bu adama güven duyulur mu bilemezsin.
İşte bunun için de zamana ihtiyacın vardır.
Yani kısacası öpüşmek için değil güvenmek için zamana ihtiyacın var ki sonradan erkek milleti beni kullanmak mı istiyor diye şüpheler yaşamayasın.
En güzel şeyleri en kötü olarak hissetmeyesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…