Pişmanım:(

bundan sonra daha dıkkatlı olmalısın.ınsan bıranda duygularına kapılabılıyor...onunla konus bunları soyle ben boyle bırı degılım bıranda kendıme hakım olamadım o yuzden kendımı sucluyorum cok uzgunum falan de.oda dıcek benımle yasadıgın seyden dolayımı evet de erken yasanmasından dolayı.ıyıkı daha fazlasını yasamamıssınız o zaman daha uzucu olurdu....

Evet söyledim o da sen çok değişkensin madem böyle biriydin neden böyle birşey oldu dedi:s Kaba saba odun gibi birisi...Evet hayır gelmeyeciğini biliyorum işte salaklık bendeki:)))

cnmm.. olanla ölene çare aranmaz.... ayrıca hem öle tanımasın diip de araman tuhaf arama sakın yoluna bak bence... ayrıca üzülmekten vazgeç yapmıcam die odakla sonuçta herkes muhteşem hatalar yapabilir

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....

ozaman sadece cinsellik için yanaşmış sana uzak dur canım boşver hayır gelmez..bi daha görüşmeyelim bile deme zaten 1 aylık ilişki değilmi..kızı öpcek özel şeyler paylaşcak sonra aramıcak insanın gururu kırılır ya olurmuymuş öyle şey.sen ona bi açıklama yapma arama sorma bi dahada görüşme kolay lokma görmüş seni gerçekten pişmansan al gusül abdesti 2 rekat namaz kıl ve Rabbinden özür dile.. kendindende özür dile ve kendinide affet erken farkına vardığın içinde şükret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…