• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pişmanlık.. :S

sen sevgılıne bunarı anlatmak zorunda değilsin vicdan yapma herkes hata yapar pişmanlığını içinde yaşa kesınlıkle arkadaşına bıle anlatma bu olanları senın hesabın ALLAHA sevgiline değil sen hatandan ders almış görunuyorsun önemli olanda bu

yaptığın şeyden pişman olabilirsin tamam ama erkek arkadaşına niye anlatıyorsun şaşırdın mı sen bende başka bişey oldu sandım dönülmez hatalar yapanlar bile anlatmazken sen neyin pişmanlığındasın ya.. eğerki erkek arkadaşını kaybetmek ya da aklında soru işareti bırakmak istiyorsan anlat canım vicdanın rahatlar hem tövbe YaRabbim :20::20:

Son düzenleme:
Sen gerçekten bundan dolayı pişmansan ve bir daha böyle bir şey yapmaya niyetin yoksa - ki öyle gözüküyor - kendini suçlama, boş yere üzülme, "geçmişim kirli" diye dert edinme. Bir çocukluk hatası olmuş, seni daha çok üzecek şeyler olmamış iyi ki.

Söylememek daha doğru gözüküyor ama söylenmeyen sırları da insan sırtında bir kambur gibi taşır. İçin içini yer. Seni korkutmak istemem ama görüntülerin kayıt edilmiş olabilir. Bunu da göz önüne almak lazım.

Ben olsam hemen olmasa da sevdiğin adamın bana anlayış göstereceğini düşündüğüm bir zamanda konuyu açar, fazla detaya girmeden anlatırdım.

az çok onu tanıyordum :S genelde yüzümü göstermezdim her ihtimale karşı :S kaydettiğini sanmıyorum :S öyle kötü biri değildi sadece seviyordu ama herşey sanaldaydı :S maddi durumlar yüzünden hiç buluşamadık mesafe çok filan :S

dediğiniz gibi sırlar içimi yiyip bitiriyo :( fazla detaya nasıl girmeyim ki :S konuştuğumu sanalda görüştüğümü zaten biliyo :S

iyi akşamlar bu aralar farklı sorunlarla kafanızı çok şişiriyorum kusur bakmayın...

bu saatte canım çok sıkıldı... benim sevgilim var onu çok seviyorum herşeyiyle aradığım insan... amaa ben ona geçmişte yaşadığım bi pişmanlığı anlatmadım :(:(

anlatırsam bana olan güveni sarsılır... en başta anlatsam da güvenmezdi bana...
anlatmasam onun masumluğunu gördükçe vicdanım rahat bırakmıyo....

yaptığım şeyi söylemeye bile utanıyorum :( :( :( geçmişte kaldı ama geçmişim kirli :(:(
gerçek hayatta bir erkekle el ele bile tutuşmadım öyle değil ama :(:(:(

anlatmadan bana yardımcı olamıycaksınız galiba :(
kısaca sanalda konuştuğum sevdiğim bi çocuk vardı 16 yaşındayken tanıştık. 2yıl sürdü. öyle seviyordumki kaybetmek istemiyordum :S 5 6 ay normal sohbet ediyorduk sonra cinsel konulara girmeye başladı tersledimm fayda yok. konuştuk arada hayal kurdu vee en kötüsü sanalda msnde yanlış şeyler yaptım :(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(

anlatıp onun bana olan güvenini mi yok ediyim yoksa onu haketmek için daha da mı iyi oluyum :( :S:S

özel görüntülerin netemi sızdı öyle birşeyin mi var hımm.. ne diyebilirm ki zamana bırak herşeyi ama onu üzme şimdilik anlatma kimse mükemmel değildir herkesin hataları vardır sende hata yapacak bi yaştaymışsın..

sen bir hata yapmıssın ama omrunun sonuna kadar bu hatayla yasamak zorunda degilsin.. benim anlamadıgım nasıl guvenerek kamera actın karsındaki o goruntuleri kullanabilirdi senin yasadıgın bu olay genc kızlara ders olsun.

Anlatmak zorunda değilsin.
Ama hepsini geçtim okuyan genç arkadaşlar da ders alsın birazcık.
Hiç bi'seven erkeğin sanalda soyun diyeceğini sanmıyorum ben.
Tatmin olmak istemiş sen de seviyo sanıp böyle bi'hataya düşmüşsün.
Tekrar söylüyorum bunu anlatmana cidden gerek yok.
Zaten anlatırsan da eskisi gibi olmıycak boştan yere huzurunu mahvetmiş olucaksın.
Hata olduğunu kendin biliyosan tövbe eder bi'daha tekrarlamazsın.
Mutluluklar:)

iyi akşamlar bu aralar farklı sorunlarla kafanızı çok şişiriyorum kusur bakmayın...

bu saatte canım çok sıkıldı... benim sevgilim var onu çok seviyorum herşeyiyle aradığım insan... amaa ben ona geçmişte yaşadığım bi pişmanlığı anlatmadım :(:(

anlatırsam bana olan güveni sarsılır... en başta anlatsam da güvenmezdi bana...
anlatmasam onun masumluğunu gördükçe vicdanım rahat bırakmıyo....

yaptığım şeyi söylemeye bile utanıyorum :( :( :( geçmişte kaldı ama geçmişim kirli :(:(
gerçek hayatta bir erkekle el ele bile tutuşmadım öyle değil ama :(:(:(

anlatmadan bana yardımcı olamıycaksınız galiba :(
kısaca sanalda konuştuğum sevdiğim bi çocuk vardı 16 yaşındayken tanıştık. 2yıl sürdü. öyle seviyordumki kaybetmek istemiyordum :S 5 6 ay normal sohbet ediyorduk sonra cinsel konulara girmeye başladı tersledimm fayda yok. konuştuk arada hayal kurdu vee en kötüsü sanalda msnde yanlış şeyler yaptım :(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(

anlatıp onun bana olan güvenini mi yok ediyim yoksa onu haketmek için daha da mı iyi oluyum :( :S:S

Nasıl bir psikoloji ve güven duyarak böyle bişey yapıyorsunuz sanalda anlamış değilim bu size iyi bir ders olsun böyle büyük hatalar yapmayın bir daha. Bence anlatmanıza gerek yok aranızda bişey geçmemiş bir boşluğunuzda sanalda soyunmuşsunuz o kadar (yazarken bile rahatsız oldum)

kime göre neye göre kirlisin bence çok saçma düşünüyorsun bi hata yapmıssın pişmansın... kafanızdan atın bu kirli lafını kalbin temiz olsun yaptığın hataları bi daha yapma yeter...

az çok onu tanıyordum :S genelde yüzümü göstermezdim her ihtimale karşı :S kaydettiğini sanmıyorum :S öyle kötü biri değildi sadece seviyordu ama herşey sanaldaydı :S maddi durumlar yüzünden hiç buluşamadık mesafe çok filan :S

dediğiniz gibi sırlar içimi yiyip bitiriyo :( fazla detaya nasıl girmeyim ki :S konuştuğumu sanalda görüştüğümü zaten biliyo :S

Canım o zaman hiç dert etme kendine. Ondan önce başka sevgilin de olabilirdi, insan geçmişinin her detayını anlatmak zorunda değil, sen söylemişsin söyleyeceğin kadarını. İnsan böyle bir şeyi hatırlayınca utanabilir evet ama 16 yaşındaymışsın, en tehlikeli yaşlar. Sen kendine hoşgörü göster öncelikle :34:

Ya canım çocuk musun nesin.Ne kirlenmesi.Ne kadar kolay kirlendim demek.Geçmişim kirli.!!!! Öyle bir dedin ki,birileriyle...neyse.
16 yaşındayken bir cahillik yapmışsın.Yapmamalıydın ama olmuş bitmiş.Sen de pişmanlığını yaşamışsın.Ne diye bunu anlatma ihtiyacı duyuyorsun.Ya niye erkeğe her özeliniz anlatma ihtiyacı duyarsınız anlamam.Herkesin çok temiz,çok dürüst mü olduğunu sanıyorsun.Ya da sen anlatınca aman ne dürüst benden hiçbirşey saklamıyor diye madalya mı takacak.Her doğru herkese anlatılmaz.Bırak kendinle paylaştığın sırların olsun.Olmuş bitmiş.Ne yani.

msnde kamerada sexmi yaptınız 16 yaşında ?bunu bırınemı anlatcaksınız bırde :26:

anlatma derim anlatirsan büyük bi ihtimal hazmedemeyecek gidecek eee sonra ne olacak sen kimseyi sevmeye hakkin olmadigini düşüneceksin en iyisi tevbe rabbim affeder sevdigin kişiyede biriyle sanalda görüştüm demişsin zaten o kafi

Bence saçmalıyorsun. Herkes hata yapar bence bu sende bir sır olarak kalsın kimin kendine ait bir sırrı yok ki.Vicdanının rahat etmemesi normal arkadasların da dediği gibi tov be et bir daha da yapmassın heralde.Ama o cok temiz demişssin onun da kendine ait bir sırrı olmayacagını nerden bilebilirsin o da seni temiz sanıyor su an .Bence kafana fazla takıyorsun takma bosu bosuna sana mutluluklar diliyorum canını sıkmana değmez

özel görüntülerin netemi sızdı öyle birşeyin mi var hımm.. ne diyebilirm ki zamana bırak herşeyi ama onu üzme şimdilik anlatma kimse mükemmel değildir herkesin hataları vardır sende hata yapacak bi yaştaymışsın..

yok öyle nete görüntü filan sızmadı :S

bence anlatmamalısın ergenlikle gençlikle bi hata yapmışsın geçmiş gitmiş bundan sonra vicdanın sızladğına göre pişmansın ve daha temkinli biri olacaksın bence..anlatırsan boşuna kırılacaksın

Back
X