- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.655
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen gerçekten bundan dolayı pişmansan ve bir daha böyle bir şey yapmaya niyetin yoksa - ki öyle gözüküyor - kendini suçlama, boş yere üzülme, "geçmişim kirli" diye dert edinme. Bir çocukluk hatası olmuş, seni daha çok üzecek şeyler olmamış iyi ki.
Söylememek daha doğru gözüküyor ama söylenmeyen sırları da insan sırtında bir kambur gibi taşır. İçin içini yer. Seni korkutmak istemem ama görüntülerin kayıt edilmiş olabilir. Bunu da göz önüne almak lazım.
Ben olsam hemen olmasa da sevdiğin adamın bana anlayış göstereceğini düşündüğüm bir zamanda konuyu açar, fazla detaya girmeden anlatırdım.
iyi akşamlar bu aralar farklı sorunlarla kafanızı çok şişiriyorum kusur bakmayın...
bu saatte canım çok sıkıldı... benim sevgilim var onu çok seviyorum herşeyiyle aradığım insan... amaa ben ona geçmişte yaşadığım bi pişmanlığı anlatmadım![]()
anlatırsam bana olan güveni sarsılır... en başta anlatsam da güvenmezdi bana...
anlatmasam onun masumluğunu gördükçe vicdanım rahat bırakmıyo....
yaptığım şeyi söylemeye bile utanıyorum![]()
![]()
geçmişte kaldı ama geçmişim kirli
![]()
gerçek hayatta bir erkekle el ele bile tutuşmadım öyle değil ama![]()
anlatmadan bana yardımcı olamıycaksınız galiba![]()
kısaca sanalda konuştuğum sevdiğim bi çocuk vardı 16 yaşındayken tanıştık. 2yıl sürdü. öyle seviyordumki kaybetmek istemiyordum :S 5 6 ay normal sohbet ediyorduk sonra cinsel konulara girmeye başladı tersledimm fayda yok. konuştuk arada hayal kurdu vee en kötüsü sanalda msnde yanlış şeyler yaptım![]()
anlatıp onun bana olan güvenini mi yok ediyim yoksa onu haketmek için daha da mı iyi oluyum:S:S
iyi akşamlar bu aralar farklı sorunlarla kafanızı çok şişiriyorum kusur bakmayın...
bu saatte canım çok sıkıldı... benim sevgilim var onu çok seviyorum herşeyiyle aradığım insan... amaa ben ona geçmişte yaşadığım bi pişmanlığı anlatmadım![]()
anlatırsam bana olan güveni sarsılır... en başta anlatsam da güvenmezdi bana...
anlatmasam onun masumluğunu gördükçe vicdanım rahat bırakmıyo....
yaptığım şeyi söylemeye bile utanıyorum![]()
![]()
geçmişte kaldı ama geçmişim kirli
![]()
gerçek hayatta bir erkekle el ele bile tutuşmadım öyle değil ama![]()
anlatmadan bana yardımcı olamıycaksınız galiba![]()
kısaca sanalda konuştuğum sevdiğim bi çocuk vardı 16 yaşındayken tanıştık. 2yıl sürdü. öyle seviyordumki kaybetmek istemiyordum :S 5 6 ay normal sohbet ediyorduk sonra cinsel konulara girmeye başladı tersledimm fayda yok. konuştuk arada hayal kurdu vee en kötüsü sanalda msnde yanlış şeyler yaptım![]()
anlatıp onun bana olan güvenini mi yok ediyim yoksa onu haketmek için daha da mı iyi oluyum:S:S
az çok onu tanıyordum :S genelde yüzümü göstermezdim her ihtimale karşı :S kaydettiğini sanmıyorum :S öyle kötü biri değildi sadece seviyordu ama herşey sanaldaydı :S maddi durumlar yüzünden hiç buluşamadık mesafe çok filan :S
dediğiniz gibi sırlar içimi yiyip bitiriyofazla detaya nasıl girmeyim ki :S konuştuğumu sanalda görüştüğümü zaten biliyo :S
özel görüntülerin netemi sızdı öyle birşeyin mi var hımm.. ne diyebilirm ki zamana bırak herşeyi ama onu üzme şimdilik anlatma kimse mükemmel değildir herkesin hataları vardır sende hata yapacak bi yaştaymışsın..