Pişmanlık sarar mı bir gün?

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Bir erkek gönül eğlendirmek için konuştuğu kıza aşık olur mu?
İlk başta ben ona aşık oldum, emek verdim ,duygularımı anlattım. O da konuşmak istedi.Bir süre konuştuk bu süre içinde çok iyiydi her şey ,düşünceli davranıyordu.Ben de ona çok özenli ve duygulu davrandım.Daha sonra görüşünce yakınlaşma isteği oldu,ben bu duruma tepki gösterdim.Beni anlamadı.
Beni zaman geçirecek insan yerine koymasına çok bozuldum.Çünkü ona baştan beri dedim benim sana duygularım samimi ve içten o yüzden ilk adımı attım dedim.O da çok nazik ve kibar konuştu, asla şüpheye düşürecek bir hareketi olmadı artniyetli yaklaştığına dair.Her zaman bana zaman ayırdı,iyi davrandı tanımaya çalıştı. Ama neden görüşünce değişti anlamadım.
Sadece istediğim benim duygularımı anlayıp pişman olsun yaptığına, başka hiçbir şey istemiyorum. İzzeti nefsim kırıldı çünkü.

Bunun net bir cevabı yok bana göre. İlk buluşmada birlikte olup evlenen çiftlerde var birliktelik yasamadan 'kullanıldım' psikolojisine girenlerde .Size uygun değilmiş demekki ama onun icin normal olabilir yani pişmanlık duymayabilir. Sorun etmenize gerek yok bence bu yaşadığınız basit kız olduğunu sizle gönül eğlendirdiğini falan göstermiyor izzeti nefsiniz kırılmasın.

adamı pişman olmasını beklemek yerine sizin düşüncelerinize fikirlerinize saygı duyacak insanla görüşseniz...
nihayetinde kişileri degiştirmek kolay degildir...
Değiştirmek istemiyorum, beklemiyorum da sadece gururum kırıldı.Duygularım gerçekti ve her zaman ona özen gösterdim,ilgilendim o yüzden üzülüyorum yaptığına

Değiştirmek istemiyorum, beklemiyorum da sadece gururum kırıldı.Duygularım gerçekti ve her zaman ona özen gösterdim,ilgilendim o yüzden üzülüyorum yaptığına
Ya şöyle düşünün o da sizi gerçek duygularla sevdigi icin yakınlaşmak istemis olabilir. Sevginin böyle bi istek doğurması da cok anormal degil. Dogrusu budur demiyorum ama onun doğrusu bu demekki size uymamış. Yani böyle arabeske bağlamaya hic gerek yok.

Açılmış elinden gelen özeni de göstermişsin bunun karşılığı hemen yakınlaşmak mı? Güven nerede? Sen doğru olanı yapmışsın üzülüp geri dönmesini bekleme yoluna bak. Burda bazı yorum yapanlari anlamak mümkün değil zaten. Tanışıp birlikte olup kabak gibi meydanda bırakan erkekleri çok okuduk. Böyle bir olasılık varken neden kendini bile bile lades edesin.. Sakın dönmesini bekleme böyle biri için değmez.

Ne olduğunu tam olarak anlamadım. Bir de eğlenilecek kadın olmak kötü mü. Etraf karısı ile eğlenemediği için gözü dışarda adam dolu. Bunların karısı da o kadar sıkıcı ki boşanmak yerine dedektif gibi adamın telefonunu, nerde ne yaptığını takip ediyorlar.

Eşimin en eğlendiği kadın benim. Bundan da gurur duyuyorum

ne yaptı tam olarak, anlatır mısınız-?

Yanlış bir şey yaptığını düşünmüyordur ki, pişman olsun..
Büyük ihtimalle öpmek istemiştir sizi..
Eğer olay dediğim gibi öpücük ise, bu kadar büyük tepki vereceğinizi düşünmemiştir doğal olarak.

Açılmış elinden gelen özeni de göstermişsin bunun karşılığı hemen yakınlaşmak mı? Güven nerede? Sen doğru olanı yapmışsın üzülüp geri dönmesini bekleme yoluna bak. Burda bazı yorum yapanlari anlamak mümkün değil zaten. Tanışıp birlikte olup kabak gibi meydanda bırakan erkekleri çok okuduk. Böyle bir olasılık varken neden kendini bile bile lades edesin.. Sakın dönmesini bekleme böyle biri için değmez.
E bunu sorun edecekler birlikte olmasın. Her iki tarafın istemesiyle birlikte olup ayrılınca kabak gibi ortada kalmaktan bahsetmek de komik epey

Ya şöyle düşünün o da sizi gerçek duygularla sevdigi icin yakınlaşmak istemis olabilir. Sevginin böyle bi istek doğurması da cok anormal degil. Dogrusu budur demiyorum ama onun doğrusu bu demekki size uymamış. Yani böyle arabeske bağlamaya hic gerek yok.
Öyle mi dersiniz

Back
X