pişmiş yemek konservesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dzm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
256
15
48
Merhaba kızlar. Teyzemin oğlu öğrenci. Ayda bir evine gidip aylık yemek yapiyormus. Meeela nohut mercimek gibi yemekleri pişirip sicakken kavanoz lara koyup ağzını kapatiyormus. Bende denemek istiyorum ama bozulur diyede korkuyorum. Aranızda bu yöntemi deneyenler varmı acaba?

Ben sadece çorbalarda yapıyorum canım çok rahat oluyo tadıda harika oluyo yeni pişirmiş gbi

nasıl oluyor kızlar?yani kaynar iken kavanoz a koyup soğuyunca mı dolaba koyuyorsunuz? buzdolabının dondurucusa mı koyuyorsunuz?tüm yemekleri yapabilir miyim böyle?etli patatesli salçalı filan..

nasıl oluyor kızlar?yani kaynar iken kavanoz a koyup soğuyunca mı dolaba koyuyorsunuz? buzdolabının dondurucusa mı koyuyorsunuz?tüm yemekleri yapabilir miyim böyle?etli patatesli salçalı filan..

Canım fokur fokur kaynarken cam kavanozlara koyuyorum ağzını sıkıca kapatıp ters çevirip sogutuyorum. Daha sonrada buzdolabı na kaldiriyorum. Buzluga değil ama normal dolaba.
Ve şuan daha önce yaptigim corbaya çıkardım isitiyorum.ohhh mismis:)

aslında iyi fikir ama bozulursa işte ona üzülürüm. kışlık menemen yapıyorum bazen 1 kaç kavonoz bozulabiliyor :44:

Back
X