pisokolojim cok bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
merhaba kizlar neredeyse yarim senedir evliyim. ne hayallerle evlendim o kadar cok mutsizumki yurtdisindan geldim turkiyeye. 23 yasindayim cok erken evlendim sanirim. yuzumde sivilce cukurluklar kaldi dugunume uc ay kala sivilce sorunum basladi bununlada kalmadi yuzumde kilcal damarlar belli olmaya basladi dugunu herseyi unuttum hergunum sivilce sivilce cukurlarina bakmayla gecti bunun bir cozumu yokmus onceden cildim bebek gibiydi hic ama hic birsey yoktu herkes nolmus yuzune diyor sivilceler tamam gecer ama ya derin cukurlar? esim bile suranda sivilce cikmis diyo butun gun evdeyim kursa gitmee basladim haftada bi kere. is bakmayada baslicagim. kafayi yemek uzereyim olumu bile dusunuyorum cildiminn yuzunden. eski guzelligim gitti

Bebebim anlıyorum güzellik de önemlidir özgüvenin için, fakat cilt için ölmeye değer mi yahu? Allaaaşkına şurdaki konuları bi karıştır, millet neler yaşamış akrabasından tacize uğrayanlar eşinden dayak yiyenler aldaatılanlar var. Hepimiz uzaktayız ailemizden, belki eşin de umduğun gibi çıkmadı ama çözülemeyecek bir şeyin olsa zaten yazardın değil mi?

Anlat yaz derdini, ama sivilce için ölmek istediğini yazma... Karbonatla ov yüzünü her gün, iyileşir sivilcelerin.

bende de ergenlikte çıkmayan sivilce çıktı çeyiz düzüyorum maddi manevi derken bunaldım ondan sanırım.
sizinde böyle bir şey olabilir aslında sıkıntı vs

Ya cnm Allah askina boyle ufak seyler icin hemen olumu dusunuyorsunuzya bn gercektwn anlam veremiyorum sizlerin dusuncesine kimler neler yasiyoda aklinin ucundan bile gecmiyo ne olmus esin sivilcen cikmis dediyse once guzel bi doktora git tedavisi vardir insallah gecer yani once cozum arayin bulun kafanizi dagitacak seyler yapin hemen en basit yola girmeyin 6 aylik evlilik ne ki ben 10 senedir evliyim ve bebegim olmuyor her yolu denendim ve bi sebebide yok olmamasinin buna ramam neden olmuyo bende olumu secim diye dusunmedim dusunulmezki kizim once bizi yaradana siginmak lazim bol bol sua et Allahim bana sifa nasip eyle diye olurmu biraz uzun oldu kusura bakma cnm

hergun agliyorum. eski cidlimi cok ozledim hic bisey yoktu eskiden simdi ise delik desik cukurlarin bi cozumu yokmus esimlede aramiz iyi degil anlasamiyoruz gorucu usulu oldu. suratimda cokme kirislar basladi.

Cildin bozuldu diye ölmeyi mi düşünüyorsun
Sen hiç mi yaşlanmicaksın yüzün hep bebek gibi mi kalıcak
İnsanların ne derdi var
Allah sana akıl fikir versin

Iyi bir cilt doktoru yardimci olacaktır size diye düşünüyorum. Benim bile cildim düzeldi ki eski halimi görseniz agziniz açık kalırdı çukur iz leke sivilce ne arasan vardı ama 1 yıl içinde hepsi geçti. Bence muhakkak çok iyi bir cilt doktoruna görünün. Allah dermansiz dert vermesin üzmeyin kendinizi.

Annen seni prenses olarak yetiştirmiş belli

Sivilce için ölümü mü düşünüyorsun?
Dur bi bismillah de hayatın başında sayılırsın güzellik yarışmasına mı çıkacaksın sivilceleri dert edindin nasılsa gecer

Heralde sen bdv yi hiç okumadın ne dertler varmış bi bak istersen seninki mi dert burdaki açılan konular mı dert

Hele bi dur ilerde çocukların olsun kven gelip gitsin gorumcen ortalığı karistirsin eltin arkandan iş cevirsin sivilce mi dert yoksa yaşam savaşımı anlarsın

Seni gerçekten anlıyorum. Bu halime bin şükür ama benimde senin gibiydi. Roaccutane tedavisi gördüm. Gören ne olmuş yüzüne diyordu. Yani o sivilceler sıkılmayi geç, birbirine değiyorlardı enleri. Özellikle yanak kısımlarım. Diyorum ya tedavi gördüm. Bir suru leke çukur kaldı peeling yaptırdım. Glikolik asit peeling falan. Evde maskeler yapmaya çalıştım. Buharda yüzümü tutup sildim falan. Simdi biraz hafifledi. Ama insan o psikolojiden kurtulamıyor. Yanağım kızarmaya başlasa korkuyorum tekrar olacak diye. Nazarın da çok etkisi var tabi çünkü evime döndüm 2 gün de yüzümü kapladı. Çaresizce izledim. Simdi o halime gore bin şükür. Tedavini gör geri kalani da izlerin çukurların taze iken peeling falan yaptır. Özel de 100 tl ye yatırmıştım.

Benim de aynı şekilde kaç kez cildiyeciye gittim ilaç veriyor tedaviye başlıyorum 2 gün kullanmasam yeniden çıkıyor ayrıca çukur izi var onun içinde lazer tedavisi yaptırabilirsin gittiğim iki doktorda çukur iizi geçmez lazer tedavisiyle geçer sadece dediler sivilce bitse lazer yaptıracam ama biraz stres olayım çıkıyo

cnmsende simdi hic cukur kalmadimi yuzunde? ne gibi tedavi gordun cukur icin?

ayrica ben yazdiklarinin hepsini yasadim kv gorumce kaynim geldiler kaldilar bende ortaligida karistirdilar kaynimda geldi iki aya kadar kaldi evimde....

Bence sivilce sorunu sizin için sembol yani aslında siz eski hayatınızı ozluyorsunuz
Yurtdışından türkiyeye gelmek hem de sevmediğiniz görücü usulü bir adam için çok fazla olmuş
Yeni hayatınızı kaldiramadiginiz için yüzünüze takmissiniz
İyi bir cilt doktor u arastirirsaniz ya da cilt bakım merkezleri oluyor oraları da bi araştırın hemen pes etmeyin

cnmsende simdi hic cukur kalmadimi yuzunde? ne gibi tedavi gordun cukur icin?

Önce 6 ay ilaç tedavisi gördüm ilaçla sivilce ve lekeler gitti 3 ay dinlendirdim cildimi sonra da lazer tedavisi gördüm 3 ay içinde çukurlar %90 oranında gitti. Kalanlar da göze batmayacak kadar küçük zaten. Takma kafana yani çaresi var şükür.

coldface diye bişey var bi arkadaşıma iyi gelmişti internetten bi bak bence

Abartıyor olabilir misin?
Şöyle ki sivilceden sonra cilt çukurlaşması çok sık görülen bir şey olmamakla birlikte bu soruna sahip insanlar genelde bunu ergenliklerinde de yaşarlar. Yani önceden süregelen bir sorundur. Son zamanlarda yaptığın stresten yeniden çıkan sivilcelerin yine çukur bırakarak kaybolur. Bilimsel olarak böyledir aslında. Eğer sen daha önce bir sivilce sorunu yaşamadıysan ve çukur şeklinde yeni oluştuysa hormonlarına baktır çok büyüktür ve sen koparıyorsundur. En garantisi endokrin bölümüne gitmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…