- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 118
- 35
- Konu Sahibi guneslihava
-
cnmsende simdi hic cukur kalmadimi yuzunde? ne gibi tedavi gordun cukur icin?Iyi bir cilt doktoru yardimci olacaktır size diye düşünüyorum. Benim bile cildim düzeldi ki eski halimi görseniz agziniz açık kalırdı çukur iz leke sivilce ne arasan vardı ama 1 yıl içinde hepsi geçti. Bence muhakkak çok iyi bir cilt doktoruna görünün. Allah dermansiz dert vermesin üzmeyin kendinizi.
ayrica ben yazdiklarinin hepsini yasadimAnnen seni prenses olarak yetiştirmiş belli
Sivilce için ölümü mü düşünüyorsun?
Dur bi bismillah de hayatın başında sayılırsın güzellik yarışmasına mı çıkacaksın sivilceleri dert edindin nasılsa gecer
Heralde sen bdv yi hiç okumadın ne dertler varmış bi bak istersen seninki mi dert burdaki açılan konular mı dert
Hele bi dur ilerde çocukların olsun kven gelip gitsin gorumcen ortalığı karistirsin eltin arkandan iş cevirsin sivilce mi dert yoksa yaşam savaşımı anlarsın
cnmsende simdi hic cukur kalmadimi yuzunde? ne gibi tedavi gordun cukur icin?
coldface diye bişey var bi arkadaşıma iyi gelmişti internetten bi bak bencemerhaba kizlar neredeyse yarim senedir evliyim. ne hayallerle evlendim o kadar cok mutsizumki yurtdisindan geldim turkiyeye. 23 yasindayim cok erken evlendim sanirim. yuzumde sivilce cukurluklar kaldi dugunume uc ay kala sivilce sorunum basladi bununlada kalmadi yuzumde kilcal damarlar belli olmaya basladi dugunu herseyi unuttum hergunum sivilce sivilce cukurlarina bakmayla gectibunun bir cozumu yokmus onceden cildim bebek gibiydi hic ama hic birsey yoktu herkes nolmus yuzune diyor sivilceler tamam gecer ama ya derin cukurlar? esim bile suranda sivilce cikmis diyo butun gun evdeyim kursa gitmee basladim haftada bi kere. is bakmayada baslicagim. kafayi yemek uzereyim olumu bile dusunuyorum cildiminn yuzunden. eski guzelligim gitti
Abartıyor olabilir misin?merhaba kizlar neredeyse yarim senedir evliyim. ne hayallerle evlendim o kadar cok mutsizumki yurtdisindan geldim turkiyeye. 23 yasindayim cok erken evlendim sanirim. yuzumde sivilce cukurluklar kaldi dugunume uc ay kala sivilce sorunum basladi bununlada kalmadi yuzumde kilcal damarlar belli olmaya basladi dugunu herseyi unuttum hergunum sivilce sivilce cukurlarina bakmayla gectibunun bir cozumu yokmus onceden cildim bebek gibiydi hic ama hic birsey yoktu herkes nolmus yuzune diyor sivilceler tamam gecer ama ya derin cukurlar? esim bile suranda sivilce cikmis diyo butun gun evdeyim kursa gitmee basladim haftada bi kere. is bakmayada baslicagim. kafayi yemek uzereyim olumu bile dusunuyorum cildiminn yuzunden. eski guzelligim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?