• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pitbul

Kızlar karşı komşumuz bahçesinde pitbul köpek besleyip satıyor. Rahatsız olduğumuzu belirttik ve bi tanesini sattılar diğerini de satacaklarını söylediler ama nerde bir aydır duruyor. Gerçi satsalar bile bi süre sonra tekrar alıyorlar. Bugün başıma gelen olayı anlatayım. Kızımla dışarda yürüyordum sabah pitbul köpeği besleyen adamın oğlu var 12-13 yaşlarında bunu zincirinden bırakmış köpek kızımla üzerimize koştu o kadar korktum ki kızımın üzerine kapanıp oturdum olduğum yere. Bunu sürekli yapıyorlar gece serbest bırakıyorlar kapıya çıkmaya korkuyoruz. Bugün yetkili bütün mercileri aradım. Polis, zabıta, çevre Bakanlığı, hayvan barınağı hiç biri yardımcı olmadı. Bu devlet birine birşey olmadan kılını kıpırdatmaz mı. Ya kızımla bugün benim üzerime saldırsaydı o köpeğin çenesi 40 ton basıyor. Üretilmesi satılması beslenmesi yasak olan bir köpek niye kimse dikkate almıyor. O kadar sinirliyim ki ne yapabilirim kızlar bi fikir verin.

Burda facebook üzerinden satışını yapan bi çocuğa 6bin lira ceza kesildi. Beslediklerini değil sattıklarını belirterek şikayet edin. Yasak çünkü satışları

Kızlar kadınla konuştum. Oğlunun bugün yaptığını anlattım. Eşim duyarsa farklı şeyler olur dedim. Kadın iyi biri zaten çok mahcup oldu özür diledi. Bende biri şikayet etmeden siz gidip verin çocuklarınızın rızkını heba etme kimsenin yavrusuna da zarar gelmesin mahallenin huzuru bozulmasın dedim. Kadında bizim oğlan serbest bırakıyo kızıyorum ama dinlemiyor dedi ben bugün konuşcam eşimle kusura bakmayın falan deyip mahcup oldu. İnş. Hayırlı bir sonuç olur kötü birşey olmadan. Köpek içinde hayırlısı olur inş.

Sosyal medyada paylaşın.sosyal mecradan yetkililere şikayet edin.video cekin.tv lere gönderin.

Pitbul yasak ırk. Hele ne kadar uysal olursa olsun bu ırkların ağızlıksız gezdirilmesi de yasak. Mahalle sakinleri olarak toplu imza verip önce muhtarlığa, ardından belediyenin ilgili birimine şikayet edin.

Hepimiz hayvan severiz, ancak ne olduğu belirsiz birkaç tipin elinde yetişen hayvanın huyunu tespit için saldırıya açık kalmanın da bir manası yok. Eşim dogo argentino besledi uzun bir süre ki bu köpekler doğru insan elinde yetiştirildiğinde bebek bakıcılığı bile yapabilen, uysal aile köpekleri. Ama uysal diye ağızlıksız gezdirmezdik. Çünkü insanları tedirgin etmenin bir manası yok, ne bizi bilirler ne de köpeğimizi.

Kaldı ki üzerine doğru koşan yabancı bir pitbul görse, sevmek icin elini uzatabilecek tek bir Allahin kulu olduğuna inanmıyorum.

Pitbul yasak ırk. Hele ne kadar uysal olursa olsun bu ırkların ağızlıksız gezdirilmesi de yasak. Mahalle sakinleri olarak toplu imza verip önce muhtarlığa, ardından belediyenin ilgili birimine şikayet edin.

Hepimiz hayvan severiz, ancak ne olduğu belirsiz birkaç tipin elinde yetişen hayvanın huyunu tespit için saldırıya açık kalmanın da bir manası yok. Eşim dogo argentino besledi uzun bir süre ki bu köpekler doğru insan elinde yetiştirildiğinde bebek bakıcılığı bile yapabilen, uysal aile köpekleri. Ama uysal diye ağızlıksız gezdirmezdik. Çünkü insanları tedirgin etmenin bir manası yok, ne bizi bilirler ne de köpeğimizi.

Kaldı ki üzerine doğru koşan yabancı bir pitbul görse, sevmek icin elini uzatabilecek tek bir Allahin kulu olduğuna inanmıyorum.
Ben bile üstüme koşan pitbullu sevemem :D
Ben ki kedi köpek delisiyim

Aynen
Pitbul üstüne koşan anne yavrusunu korur ya ne yapsaymış???
Burdaki bazı yorumlar beynimi parçalıyor
İnsanlar iyice saçmalamış hayvanseverlik adına
Ben de hayvanseverim ama konu sahibesi korkuyor ve haklı
Komşu adam yasaları da çiğniyor
Kadın yasa çiğneniyor polisin umru değil yazmış insanlar garip yorumlar yapmış
Hayır yani öyle bir yükleniyorlarki sanırsın tasmalı sakin bir köpek sahibiyle yanlarına gelmiş.
Pitbul değil herhangi bir köpek koşarak gelse gene aynı tepki verilir ki konu sahibi gene soğukkanlı davranmış kızının üzerine kapanmış.
Köpeğin kafasını okşayıp sakinleştirmesini mi bekliyorlar anlayamadım

Ben bile üstüme koşan pitbullu sevemem :KK70:
Ben ki kedi köpek delisiyim

Aynen
ben de sokakta kedi köpek gördüğümde severim
Köpeklere zaten sevdalıyım ama
Türkiyede pitbulu genelde it kopuk tipler besliyor
Sokakta görsem kaldırım değiştiririm hem hayvanın tabiatı pek uysal değil hem besleyen tipler kötü eğitiyor
İsveçte norveçte yaşamıyoruz ama pitbullar çok ponçiiiik romantizmine gerek yok besleyenlerin sosyoekonomik sınıfı belli

Son düzenleme:
Doğasında saldırganlık olan bir hayvanı ne kadar eğitirseniz eğitin onun tehlikeli olduğu gerçeğini değiştirmez. Kaplan besleyip salalım o zaman sokaklara. Bunun hayvanseverlikle falan alakası yok

yorumunuzu çok beğendim. sanki biz tüm köpeklere aynı şeyi söylüyoruz gözü dönünce karşısına çıkan insanı parçalayan bi canlıdan bahsediyoruz. o zaman aslan Kaplan besleyelim tasma da yakalım eğittik diyelim Bu saldırmaz diyelim. ki bununla ilgili de haberler var sirkte eğiticisine durup dururken saldırıyo Kaplan. Bunlar hayvan vahşi hayvan neye neden kızdı tepki verdi saldırıcağı belli mi olur. biri demiş nasıl canavar dersiniz biz hayvanseveriz. Tüm vahşi hayvanları sokaklara salalım madem hayvanseverseniz

Kopek sahiplenebilmek icin belirli sartlari saglamanin zorunlu olacagi gelismislik seviyesine ulasacak bir ulke olmamizi dilerdim ama ne yazik ki hicbir zaman o kadar gelisemeyecegiz. Bilincsiz sahiplerin elinde cok tehlikeli bir canli haline gelebilir pitbull ama dogru ellerde bir goldendan farki olmaz. Rottweiler besliyorum ve yoldan gecen bir yabanci ister cocuk ister yetiskin olsun fark etmez sevebiliyor, parkta denk geldigimiz 2 yaslarinda bir bebek oynamak istedi gecen gun, elini agzina soktu, yanaklarini, kuyrugunu cekti ve kopegim sadece opucuk verdi bebege. Canavar demek cok cirkin bir ifade, bence bunu diyen kisi kopeklerden daha canavar.

Bende çok korkuyorum.Cok geçmiş olsun canım.Inşallah biran evvel kurtulursunuz.Tasmasını çıkarmış olmaları korkunç birşey.Şeytan diyo at zehiri gebert.Sonrada hain olunuyo.Normal bir hayvan değilki bu.Seni böyle korku içinde yaşatmaya ne hakları var.Ya saldırsaydı bugün,napacaktın.Insallah en kısa zamanda bir çözüm bulursun canım.

Bende çok korkuyorum.Cok geçmiş olsun canım.Inşallah biran evvel kurtulursunuz.Tasmasını çıkarmış olmaları korkunç birşey.Şeytan diyo at zehiri gebert.Sonrada hain olunuyo.Normal bir hayvan değilki bu.Seni böyle korku içinde yaşatmaya ne hakları var.Ya saldırsaydı bugün,napacaktın.Insallah en kısa zamanda bir çözüm bulursun canım.
kadının bi de çocuğu var gece evde yanlızım diyo mahalledeki çocuklar için de endişeleniyorum diyo. İnsan parçalayan bi canlı canavar dediler diye de kızıyo lar

Bu ülkede herşey çok zor Allah yardimciniz olsun.
Misal geçen sene gece araba köpeğe çarpti ben ariyorum belediyeyi adama şikayet ediyorum çarpti kaçti diye bana o köpeğin kaderinde var dedi ya trajikomik. Takdiri
İlahi dedi. Yani demem o ki bir işi yaptirana kadar anası ağlıyor insanın illa kötü birşeyler olacak ondan sonra el atacaklar

pitpul en sevmedigim.hayvan turu...cunku yapisi saldirgan sinirli..hic egitim verilmese bile sinirli ofkeli bence..zinciriyle gezdirilen.bir.pitpul gorsem azrail gormus3 donuyorum hayvanseverler kizmis canavar nasil.derler bilmem ne diye ama tasmasi olmayan ofkelu bir pipul tarafindan kovalansalar birde zarar gorseler emi. olun en ust makamlara ulasmaya calisanlar ilk onlar olurlar bunu nasil bilincsiz beslerler diye...oyuzdem bi gecin simdi siz pitpulu savunmayi..bos konusmayin once..bizde seviyoz hayvani da bilincsiz yetistirilen tasmasi salinmis bir pitpulu degil tabiki..cok sinirlendim konu sahibi allah yardjmcin.olsun haberlere bile basvurabilirsin

pitpul en sevmedigim.hayvan turu...cunku yapisi saldirgan sinirli..hic egitim verilmese bile sinirli ofkeli bence..zinciriyle gezdirilen.bir.pitpul gorsem azrail gormus3 donuyorum hayvanseverler kizmis canavar nasil.derler bilmem ne diye ama tasmasi olmayan ofkelu bir pipul tarafindan kovalansalar birde zarar gorseler emi. olun en ust makamlara ulasmaya calisanlar ilk onlar olurlar bunu nasil bilincsiz beslerler diye...oyuzdem bi gecin simdi siz pitpulu savunmayi..bos konusmayin once..bizde seviyoz hayvani da bilincsiz yetistirilen tasmasi salinmis bir pitpulu degil tabiki..cok sinirlendim konu sahibi allah yardjmcin.olsun haberlere bile basvurabilirsin
zincirle gezdiriyolar ama sinirlenince zincir de kopuyo. bunu konu sahibi de söylüyo. ki ben kediye köpeğe su yemek veren biriyim sanki hayvan düşmanlığı yapıyoruz

Back
X