piyasa fiyatının aynısı

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
markafoniden alışveriş yaptım
sözde indirimden satan bi site
aldığım çanta
piyasa fiyatının aynısı
bi de kargo parası ödedim
çok sinirlendim şu an...

İade edebilirsin belirli bir süre var o süre içinde kargo ücreti karşı tarafa ait olmuyor mu bazen onlar ödüyor ama yinede tam bişey diyemem iade etme hakkın bulunuyor

bende aylarca baharat takımı bakmıştım markofonı vs vs bı suru sıteden ...sonra carşıda heryerde ındırım adı altında verdiklerı fıyattan bıraz daha uygununa aynı urunu aldım. tamamen yalan o ındırım dediklerı.... artık bakmıyorum oyle sıtelere

farketmedinmi alırken
iade et en iyisi

aslında bu siteler bir akım cıktı ama bence yerli esnafı öldürmekten baska birsey değil
paranın kime neye gittiği belli değil

yok öyle indirimli falan zaten nidirim olsada kargo parasıyla aynı fiyata geliyor.

alırken dikkat etmedim
dün tesadüfen mağazada dolaşırken baktım
aynı fiyat
zaten alacağım için iadeye gerek görmedim
ama bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum

İnternetten alışveriş yaparken mutlaka piyasa fiyatı ile karşılaştırmak lazım. Ben o siteden çok alışveriş yaptım. Gerçekten indirime girdiğini gördüğüm ürünleri aldım.

Eğer fiyat memnun etmemişse iade edebilirsin. İade sistemi en düzgün çalışan sitelerden biridir

İnternetten alışveriş yaparken mutlaka piyasa fiyatı ile karşılaştırmak lazım. Ben o siteden çok alışveriş yaptım. Gerçekten indirime girdiğini gördüğüm ürünleri aldım.

Eğer fiyat memnun etmemişse iade edebilirsin. İade sistemi en düzgün çalışan sitelerden biridir

zaten almayı düşündüğüm bi çanta olduğu için iade etmeyeceğim
ama kesinlikle piyasa fiyatına bakmamak hata

Back
X