Tesekkur ederim canim:)Tam yemek saatimiz iyice acıktırdıEline sağlık çok güzel gözüküyor
Hiç hayır demezdimTesekkur ederim canim:)
Keske imkan olsada gonderebilsek helede hamile olanlara:)
Hiç hayır demezdimTarifin var nasılsa bir gün denerim
Tesekkurler canim:)guzel gorunuyor ellerine saglık
Ben nevresteyle nananaisle konusurken demistim zaten dünyamutfagindan bitek pizza yapiyorum diye :) sagolsun nana cok yardimci oldu bana bende en son bunda karar kildim:)
Benim aklımdaki ilk tariftiiyi ki bugün misafirim geldi de yapmadım ,yoksa peşpeşe yine aynı tarifi yapacaktık
Onun deyisini seveyimKızımın deyimiyle '' böökemmel olmuş nefis olmuş '' Ellerinize sağlık insanın canı çekiyor yahu. Başarılar dilerim
Ahahaha çok tatlı ya yeriiimKızımın deyimiyle '' böökemmel olmuş nefis olmuş '' Ellerinize sağlık insanın canı çekiyor yahu. Başarılar dilerim
Bu sefer herkes hizliEllerine ,emeğine sağlık canım
Bu ne hız böyle
Pizzayı sevmeyen yoktur.Ben de çok sık yaparım..
Yarışmada bol şans diliyorum
Güzel sözlerin icin cok tesekkurler canim :))Maşallah sana kuzu herzaman ki gibi hem çok hızlı hem de çok hamaratsın
Sagol canim :) tesekkurler yedik bitti gitti wallaEn sevdigiiimmmmikemmel olmuş afiyet olsnn
Sagol canim tesekkurler:)hepimizin sevdiği yediği bir tarif çok güzel görünüyor ellerine sağlık. yüksek derecede mi pişirdin şimdi hazırlarım alıyorum bazen 250 derece oluyor seninki nasıl maç derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?