"PKK ile böyle mücadele edilseydi fotoşopçular general olurdu"

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Takvim gazetesinin "İşte kalleş PKK" başlıklı bugünkü manşetinde kullandığı fotoğrafın montaj olması sosyal medyada alay konusu oldu.

İç sayfada da "KANdırmaca" başlığının atıldığı haberde kullanılan fotoğrafın fotomontaj olduğu ortaya çıktı. Haberde iddiaların üzerine kurulduğu fotoğraf, tek kare fotoğraf olarak gösteriliyor, ancak fotoğraf dört ayrı kareden oluşuyor. Hiçbir fotoğraf karesinin de canlı bomba hazırlamayla alakası olmadığı diğer fotoğraflardan anlaşılıyor. Yine olayın Mardin'in Nusaybin ilçesinde geçtiği belirtiliyor. Ancak fotoğraf karesinde yer alan PKK'lıların, Nusaybin'de değil Tunceli kırsalında oldukları, 17 ve 18 Ağustos günleri yapılan yol kesme eylemlerinde DİHA'nın objektiflerine yansıdığı belirtildi.

Orijinal fotoğrafa göre, canlı bomba olduğu iddia edilen fotoğraftaki genç kadının sol tarafındaki PKK'lı 18 Ağustos'ta Tunceli-Pülümür karayolunda, sağ tarafındaki PKK'lı ise 17 Ağustos'ta Ovacık karayolunda yolu trafiğe kapatarak kimlik kontrolü yapan gruptan olduğu anlaşıldı.

http://odatv.com/pkk-ile-boyle-mucadele-edilseydi-fotosopcular-general-olurdu-2608151200.html

"E naapsınlar, pkk'yı kötülemişler işte. Yoksa siz pkk sempatizanı mısınız?" cılar koşuşturmayın, önce bi soluklanın.
Kötülesinler, hoş haberin hedef kitlesi de garip de, hobi olarak gene kötülesinler ama insanları aptal yerine koymasınlar. Pkk'nın kötü olması için yeterince malzeme bulamıyormuş gibi malzeme üretmece nedir?

Son düzenleme:
Gecenlerde bu kepaze gazetenin genel yayin yonetmeninin bol ovmeli tayyip yazisi paylasilmisti da baya bir saymistim gazeteye.Az bile demisim.Reziller.

Arkadas bir de bunlari okuyup inanan bir kesim var biliyorsunuz degil mi ?

Yaratıcı bir çalışma olmuş. Gerçi en öndeki sakallıyla arkadaki kızlar arasında biraz renk sorunu var ama fikir güzel.

İlerleyen turlarda biraz daha üzerine çalışmış görsellerle gelirler. Ben evet diyorum.

Bir de simetrilerini almışlar adamların. Gerçekten çok yaratıcı. Eşim gelsin Görsün bunu bir de benim paintteki fotoşop yeteneğimle dalga geçiyor.

Fotoşopta lider Sabah Ayrıca sabah gazetesinin internet sayfasında düzenli ordu gibi gösterilen pkk fotoları var.En çok bunların reklamında kendileri yapıyor o da ayrı.

Fotoşopta lider Sabah Ayrıca sabah gazetesinin internet sayfasında düzenli ordu gibi gösterilen pkk fotoları var.En çok bunların reklamında kendileri yapıyor o da ayrı.

Eki Görüntüle 1616863

Hahahaha kabatas efsanesi. Deri kiyafet giyen adamlar ahahaha ve buna inanan yandaslar.
Sabah sür manset yapmisti bunu.Inanip roportaj yapip sonra da kabataj olayi yokmus diye cark eden gazeteci musvettelerini de yad edelim yeri gelmisken.

Ahmet kaya ya aynı şey yapılmadımı
Neyseki insanlar biraz daha bilinçli

Hahahaha kabatas efsanesi. Deri kiyafet giyen adamlar ahahaha ve buna inanan yandaslar.
Sabah sür manset yapmisti bunu.Inanip roportaj yapip sonra da kabataj olayi yokmus diye cark eden gazeteci musvettelerini de yad edelim yeri gelmisken.
O kadar bekledim bir camiye içki montajı yapmadılar

Karşılıklı yalan haberlerle ve montajlarla bir algı savaşı da başladı. Sanalda savaş bu algı oyunlarıyla devam ediyor.

Sadece takvim değil her iki tarafta da bu oyunun parçası olanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…