- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi Deniz M Gunes
-
Kimlere "sayın" denmed ki ...Sayın Tunç? (ağız alışkanlığı anlaşılan ama kansız Tunç deseydi keşke..)
Terörist nasıl konuşturulurya..
Tez zamanda gebersin inşallah.
Neden bu videoda söylenenler bana hiç inandırıcı gelmiyor?
Evet keşke gerçek olsa ama bütün örgütte 200 kişi kalmış olamaz,olsa olsa bölgeseldir dediğin gibiDeğil mi?
Sanki kasten yapılmış gibi. 100-200 kişi kaldı diyerek sadece cizreyi kastediyor olabilir.
Tabiki temennim haberin doğru olması.
Biz yinede öyle varsayıp pozitifi düşünelim inşallah doğrudur...Evet keşke gerçek olsa ama bütün örgütte 200 kişi kalmış olamaz,olsa olsa bölgeseldir dediğin gibi
Bildiğin çöplük ...arkadaslar pkk lı kadınlarla baska ulkelerın dusman askerlerı arasındakı farka bı bakın
Eki Görüntüle 1628087
arkadaslar pkk lı kadınlarla baska ulkelerın dusman askerlerı arasındakı farka bı bakın
Eki Görüntüle 1628087
baska ulkeler ıcın dusman kadın asker hanfendıTövbe estagfirullah. Düşman kadın asker ne ya. Onlar niye düşman kadın kadın asker olsun. Ne kadar sığsınız. Sorun tip mi oldu şimdi. O zaman başka ülkelern kadınlarına bakın bi de bizimkilere bakın derler. İnsanların dış görüntüsü coğrafyayla ırkıyla ilgili bir durumdur. Size kimse dış görüntüyle dalga geçme hakkı vermedi.
Başka ülkelerin düşman kadın askeri mi varmış o ne demekmiş ya.
baska ulkeler ıcın dusman kadın asker hanfendı
ınsan karsısında dusmanını bıle akıllı savasmaya deger gormek ıster
sıgsınız sorun tip mı oldu gıbı hakaret etmeden once ıyı yorumlamanızı, yorumu anlamanızı tavsıye ederım
nazik ! cevabınız ıcın tesekkurler
Biz teröristten bahsediyoruz. O görüntüse terörist olabileceğini mantığınız alıyor mu? Onlar asker değil. Terörist. Dağda yaşıyorlar. Kuaföre gitmiyorlar süslenmiyorlar. Belki banyo bile yapmıyorlar.
Düşmanın akıllısı istenir. Güzellik kriter değildir.
Evet keşke gerçek olsa ama bütün örgütte 200 kişi kalmış olamaz,olsa olsa bölgeseldir dediğin gibi
sol taraftakıler ıcın asker terımını kullandım kı soldakıler rus asker kadınlar (baska ulkeler ıcın dusman kadın askerler )
sag taraftakı terorıstler ıcın dusman kadınlar terımını kullandım ( farkındaysanız asker dememısım onlar asker degıl cunku )
ıyı okursanız sevınırım
dagda yasamaları tiplerı degıl mevzu
ınsan karsısındakı askerı yada savas acanı bıle kendısı gıbı gormek ıster.
sızın bakıs acınızda gozunuzde süslü püslü gorunmus olabılır
ama benımm ıcın sol taraftakılerın dımdık durusuna bakın
bıde sagdakı terorıstlerın durusuna
ısrarla tipe odaklanmıssınız
yapılan yorumu anlamaya calısırsanız sevınırım
zira bakın ben sızı anlamaya calısıp duzgun cevap verıyorum tesekkurler
polemık olsun dıye oldukca ugrasıyorsunuz ama fıkrınıze saygı duyuyorumAskerle teröristi kıyaslıyorsunuz. Rus ordusu dünyanın en büyük ordusu. Askerler bakımlı ve kimseye saldırıp terör etlemleri yapmıyorlar. Ülkelerini savunuyorlar.Kendi topraklarında yürüyüşteler. Saçma kıyaslar yapıyorsunuz.
Neyse uzatmıyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?