ben üzülüyorum yurttaşlarımıza canım kandırıyorlar onları pkk pisliği insanda akıl olsa yahu bunlar dağlara kaçan kızlarımızın ırzına geçiyor devleti yönetseler kimbilir ne olur diye bir düşünürkuzum bi söz var deveye diken insana ..... yaraşır diye tam durum onu gösteriyor
Tuvalet kagıdı olarak kullansınlar hayırlı olsun...iyi sı*malar.....
Kız mikrop kapmayalım sonra ayyy ne kadar igrencccccc..,çok haklısın görse görse o işi görür ancak
Kız mikrop kapmayalım sonra ayyy ne kadar igrencccccc..,
Hehehehehzaten o tipi görünce bile insan bir hoş oluyor adam domestos reklamlarındaki mikroptan parazitten bir farkı yok ki
pis mikrop risk almaya değmez bence zevk için yakalım
valla onların da pek üzülünecek halleri kalmadı canım paralarını bile basmışlar baksanaben üzülüyorum yurttaşlarımıza canım kandırıyorlar onları pkk pisliği insanda akıl olsa yahu bunlar dağlara kaçan kızlarımızın ırzına geçiyor devleti yönetseler kimbilir ne olur diye bir düşünür
Bu lafi ben aslinda adi lazim degil, bir baskasi icin daha cok kullaniyordum ama bu komik parayi ve ustundeki resmi gorunce onun pesindekilere de cuk oturmus bu deyis..kuzum bi söz var deveye diken insana ..... yaraşır diye tam durum onu gösteriyor
Aynen ıyyyyy:))hahahaha iştahım kaçar
onun peşindekilere herşey müstehakBu lafi ben aslinda adi lazim degil, bir baskasi icin daha cok kullaniyordum ama bu komik parayi ve ustundeki resmi gorunce onun pesindekilere de cuk oturmus bu deyis..
ben daha önce kim için kullandığını biliyorumBu lafi ben aslinda adi lazim degil, bir baskasi icin daha cok kullaniyordum ama bu komik parayi ve ustundeki resmi gorunce onun pesindekilere de cuk oturmus bu deyis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?