PKK: Türkiye metropolleri rahat uyumayacak

gulay_gulay

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3.308
5.526
448
Ankara
'Kürdistan Özgürlük Şahinleri' metropollere saldırı açıklaması yaptı.

Kısa adı TAK olan "Kürdistan Özgürlük Şahinleri" Kobanê olayları nedeniyle metropollere saldırı açıklaması yaptı. Açıklamada, "Bundan sonra tüm metropoller eylem alanlarımız, tüm düşman kuvvetleri birincil hedeflerimizdir. Kobane yangın yerine çevrilmişken Türkiye metropolleri rahat uyumayacaktır" dendi.
Kürdistan24.org sitesinde yayımlanan TAK açıklamasında, hükümetin Abdullah Öcalan'ın çözüm çabalarını heba ettiği öne sürüldü. Açıklamada şöyle devam edildi:

"Bugün Kobane’ye yöneltilen namluların sahiplerinden hesap sorma günü gelmiştir. Bundan sonra tüm metropoller eylem alanlarımız, tüm düşman kuvvetleri birincil hedeflerimizdir. Kobane yangın yerine çevrilmişken Türkiye metropolleri rahat uyumayacaktır. TAK, tüm metropollerdeki düşman güçlerine Kobane’deki yangını taşıyacak ve oraları cehenneme çevirecektir.”

METROPOLLER VE TURİZM MERKEZLERİNİ HEDEF ALIYOR

PKK içinde örgütlenen, ancak örgütten bağımsız da hareket edebilen, metropoller ve turistik merkezleri hedef alan TAK (Teyrenbazên Azadiya Kurdistan) bugüne kadar çok sayıda bombalı saldırı ve eylemi üstlendi. 2005 ve 2006 yılındaki Kuşadası, Marmaris ve Antalya saldırıları ile 22 Haziran 2010'da dördü asker beş kişinin ölümüyle sonuçlanan İstanbul-Halkalı saldırısı örgütün üstlendiği terör eylemleri arasında bulunuyor. 31 Ekim 2010'da İstanbul Taksim'de 32 kişinin yaralandığı saldırı ile 20 Eylül 2011'de üç kişini hayatına mal olan Ankara-Kızılay'daki Kumrular Sokak saldırısını da TAK üstlenmişti.
http://www.karsigazete.com/gundem/pkk-turkiye-metropolleri-rahat-uyumayacak-h11613.html

her gün karanfildeki kursuma gidiyorum. kurtuluşta oturuyorum. her olayda kolej patlıyor. bugün de öyleydi.
kızılaya korkarak gidiyorum. gezide de aynı korkuyu yaşamıştım.
doğudakileri düşünemiyorum.

İşid de açıklama yapmış Türkiye'de uyuyan binlerce hücremiz var uyandıracak birşey yapmayın diye. Mümkün oldukça çok kalabalık yerlere girmemek lazım bir süre.

%51 Geri beyinlilerin Suçunu herkes çekiyor... Çok meraklıydınız Pkk açılımına Alın size açılım...

Vatan hainleri, ırz düşmanları sizi , siz kimsiniz nan kobaneye yardım etmedi diye Türkiye yi tehdit etmek çanak yalayıcılar, yardım insana yapılır düşmana değil namuzsuzlar, sizde ne ar var ne iffet, elin kara katiline meydan okuyamayıp burda gösteriş yapan budalalar, sizin tehdit anlayışınız 9/15 yaş çocuklara molotof attırmak mı ? Nasıl olsa çocuk bol dimi ş....fsizler ... Türkiye kim siz kim , atalarımızın kanları var hepimizde , belki bir gibi gözükmüyoruz muhalefetler sayesinde ama ocaklara 1 kıvılcım düşsün hepimiz bir olur Türk damarımızı attırırsınız mezarınız olur , gömeriz sizi buraya...
Açılım diye ağlaşanlar şimdi kapının önüne adım atamıyor diye sızlanıyor , noldu diğer değneğin ucu size de dokundu dimi, diyorsunuz ya kurunun yanında yaşda yanar misali... Aklınızı seveyim hepinizin...

%50ye diyorum ki şimdi yol ve havalimanı mı? Yoksa önce Vatan mı ???

Sivasdayim.
Ülkücüler sokağa cikti.
Ülkü ocaklari sivas baskani sağduyu mesajları atiyor ama ne çare.
Artik dönüşü yok ne yazik ki.
Ülkücülerin sokağa çıkması neyse de ceylin önemli olan Sivasta da pkklılar ve ışid yanlılarının olmaması. Yoksa kendi insanımızdan zarar gelmez onlar kadar

Ülkücülerin sokağa çıkması neyse de ceylin önemli olan Sivasta da pkklılar ve ışid yanlılarının olmaması. Yoksa kendi insanımızdan zarar gelmez.
Belissa tahrik çok önemli.
Sivas olaylarını ve Maraş olaylarını hatırla ,ağır tahrik ve dolduruşla başladı.
Bizim insanımız sokağa çıkmamalı bu kargaşada.
Birbirlerini yesinler,bizim bulaşmamamız lazım.

Tabi ki Parkon haklısın. Zaten Sivasın karışması da diğer yerlere benzemez.
Ne bileyim en azından Sivasta ışid pkk olmaması diğer durumdan iyidir diye düşünüyorum. Yine de hiç karısıklık olmaması gerek elbette. Ne düşüneceğimi şaşırdım artık

Ne olacak bu memleketin hali böyle içler acısı ne günlere kaldık
Korktuğumuz başa mı geliyor yoksa

Ne olacak bu memleketin hali böyle içler acısı ne günlere kaldık
Korktuğumuz başa mı geliyor yoksa
Boşver sana birşey olmasın.
Birşey yok aslında. Sadece şu an pandoranın kutusu gibi karmaşık bir oyun oynanıyor. Türk Milleti bunun çok daha kötülerini yaşadı ama bileğinin hakkıyla hepsini dize getirdi. 1993 Şırnak' newruz bayramı çok kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…