- Konu Sahibi gulay_gulay
-
Rahat uyuyamiyorum yemin ederim.
Allahim sen yardim et.
El birliğiyle ülkenin içine ettiler.
Ha persembenin geleceği carsambadan belliydi ama neyse...
Hangi şehirdesiniz? Olaylar nasıl son durum nedir?
Ülkücülerin sokağa çıkması neyse de ceylin önemli olan Sivasta da pkklılar ve ışid yanlılarının olmaması. Yoksa kendi insanımızdan zarar gelmez onlar kadarSivasdayim.
Ülkücüler sokağa cikti.
Ülkü ocaklari sivas baskani sağduyu mesajları atiyor ama ne çare.
Artik dönüşü yok ne yazik ki.
Belissa tahrik çok önemli.Ülkücülerin sokağa çıkması neyse de ceylin önemli olan Sivasta da pkklılar ve ışid yanlılarının olmaması. Yoksa kendi insanımızdan zarar gelmez.
Çok kötü. Hedefleri neresi Kürt mahalleleri miSivasdayim.
Ülkücüler sokağa cikti.
Ülkü ocaklari sivas baskani sağduyu mesajları atiyor ama ne çare.
Artik dönüşü yok ne yazik ki.
Tabi ki Parkon haklısın. Zaten Sivasın karışması da diğer yerlere benzemez.Belissa tahrik çok önemli.
Sivas olaylarını ve Maraş olaylarını hatırla ,ağır tahrik ve dolduruşla başladı.
Bizim insanımız sokağa çıkmamalı bu kargaşada.
Birbirlerini yesinler,bizim bulaşmamamız lazım.
Ülkücülerin sokağa çıkması neyse de ceylin önemli olan Sivasta da pkklılar ve ışid yanlılarının olmaması. Yoksa kendi insanımızdan zarar gelmez onlar kadar[/QUOT
Sivas ve Konya başka illere benzemez. Nükleer bomba gibi Sivas Madımak Otel olaylarını hatırlarsınız.
Öyle canım tabi ki. Ben de yazdım ya üst yorumda. Buraların karışması cok daha zor durumda bırakır insanları.Sivas ve Konya başka illere benzemez. Nükleer bomba gibi Sivas Madımak Otel olaylarını hatırlarsınız.
Boşver sana birşey olmasın.Ne olacak bu memleketin hali böyle içler acısı ne günlere kaldık
Korktuğumuz başa mı geliyor yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?