PKK: Türkiye metropolleri rahat uyumayacak

PKK nin doğudan çekilmesinin sebebi Hizbullah korkusu. Ditarbakrda karsilikli catismada 10 pkkkli oldurms diğer şehirlerde de var. Hos hizbullahinda ovulecek yeri yok ama bunlari gebertmesi bizim icin iyi. Bu PKK aslında çok korkak ancak sinsice bombali saldiri yapar

Bu memlekete olanlar olduktan sonra bana bir şey olmuş olmamış çokta umrumda değil açıkcası
Daha kötüleri olmuştur doğrudur ama buna bakarak şuan vicdanımı rahatlatamıyorum ki ben
Allah korusun milletimizi

ada bak! kürdistan özgürlük şahinleri
bunlar bizim evlerinde zor tutulan %51 ile halı saha macı yapsınlar.
iki grubunda fazlasını yapabileceğini sanmıyorum

Ya tiplerine tükürdüklerim. 1'ken 2 oldular. Milyonlarca insanın asabını bozuyolar, canını yakıyolar. Nefretlik pislikler.

Bütün senaryo ortaya çıkıyor... Pkknın ışid tehlikesinden korkup çözüm surecine koşarak gelmeleri bundanmış demek ki... Ama yine huzur yok dağdan indiler şehirlerde terör saçıyorlar... Kanı bozuklarla is yapılmaz! Abdullah çatlıyı rahmet ve minnetle an(r)ıyorum!

Ülkeyi korumaya çalışıyor diyosunuz da o ülkücülerin silahından çkan kurşunlarla olayla ilgisi olmayan 2 çocuk 1 kadın toplam dün 4 kişi öldü. Bu şekilde olmamalı... Sokaklar bi durulsa artık! Öf!

Biz İst.da yaşıyoruz ve çok korkuyoruz.Burada 1 haftadır okula gitmedim,tam eylemin yapıldığı yerde benim okulum,az ilerisindeki anadolu lisesinin camlarını kırdılar,meydanda Atatürk heykelini yaktılar,süpermarketleri vs. yaktılar,ve bunlar olurken polis gelmedi ve biz gelemeyiz dediler düşünebiliyor musunuz?Ara sokakları savaş alanına çevirdiler ,arabaları yaktılar,ve bunlar Taksim'de filan olmadı .Şaka gibi.Bir yandan ışid tehdit ediyor ,yok bizimle savaşmayın bomba var bilmem ne,pkk tehdit ediyor yok metropoller rahat uyumayacak ,yakıp yıkıcaz diye.Kanım donuyor artık,ilk defa böyle bir şey yaşadım,okula gitmeye korkuyorum .Ve kardeşlerim içinde korkuyorum artık ,biri gelip evimizin önüne bomba koyup rahatça öldürebilir çünkü.Adamlar elini kolunu sallaya sallaya ülkeye girip istediğini yapabiliyor,hey gidi heyy.17 yaşındayım,bu olaylar 4-5 yıl sonra olur diye tahmin ediyordum,şimdi böyle şeyler yaşanacağı hiç aklıma gelmezdi..

Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim bir de çözüm süreci denilip duruyor da ben anlamıyorum kaç kere askerler şehit edildi.Bu anlatacaklarım gazetelerde falan yazılmadı sanırım ,bizzat komşumuzun başına geldi.Yazın Muş'a gitmişler memlekete.Orada pkklılar köyü basmışlar,civar köyleri de, haraç toplar gibi para ,yiyecek bilmem ne toplamışlar .Ve komşumuzun kızıyla oğlunu kaçırmaya kalkmışlar,yani köyde eli silah tutabilecek çocukları ..Komşumuz kızını saklamış,oğlunu kaçırmışlar ve asker gelmiş sanırım ,mecburen geri getirmişler.Yani neyin kafası bu,siyasetçiler de çözüm süreci deyip duruyor.Çözüm süreci mi kaldı Allah aşkına anlamıyorum ben ..

evet karışıklık.olan halka oluyor..tepemizdekilere bir şey olduğu yok..

Katılıyorum. Kolluk kuvvetlerimiz hariç hiç kimse asayişi sağlamaya kalkmamalı. Allah o ölen mazlumlara rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…