- Konu Sahibi gulay_gulay
-
Boşver sana birşey olmasın.
Birşey yok aslında. Sadece şu an pandoranın kutusu gibi karmaşık bir oyun oynanıyor. Türk Milleti bunun çok daha kötülerini yaşadı ama bileğinin hakkıyla hepsini dize getirdi. 1993 Şırnak' newruz bayramı çok kötüydü.
bene duydum..TCyi korumaya çalışıyor onlarda..Ülkücüler de 3 pkkliyi oldurmus
evet karışıklık.olan halka oluyor..tepemizdekilere bir şey olduğu yok..Ülkeyi korumaya çalışıyor diyosunuz da o ülkücülerin silahından çkan kurşunlarla olayla ilgisi olmayan 2 çocuk 1 kadın toplam dün 4 kişi öldü. Bu şekilde olmamalı... Sokaklar bi durulsa artık! Öf!
Katılıyorum. Kolluk kuvvetlerimiz hariç hiç kimse asayişi sağlamaya kalkmamalı. Allah o ölen mazlumlara rahmet eylesinÜlkeyi korumaya çalışıyor diyosunuz da o ülkücülerin silahından çkan kurşunlarla olayla ilgisi olmayan 2 çocuk 1 kadın toplam dün 4 kişi öldü. Bu şekilde olmamalı... Sokaklar bi durulsa artık! Öf!
ya polis yetişemediyse?Katılıyorum. Kolluk kuvvetlerimiz hariç hiç kimse asayişi sağlamaya kalkmamalı. Allah o ölen mazlumlara rahmet eylesin
Polis yetişir. Polis yetişemezse valilik emriyle il jandarma komutanlıklarından ve askeri birliklerden takviye istenir. Her mesleğin kendince incelikleri varya polis yetişemediyse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?