- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
daha kaç kez daha yapacaksınız !!!
hayır yani bu vatan hailnerine hala çağrımı yapıyosunuz
yediği kaba pisleyen ş.................i
yerle bir edin yahu
bu nedir kaç polisimiz askerimiz kardeşimiz daha yansız istiyorsunuz
he sazda çalıyo şeref..........Ama lutfen oyle deme selocan var orada cok sempatik o ya cok zekzi
Arkadaşlar İstanbuldaysanız pazar günü saat 17:00 da söğütlüçeşme metrobüs durağında şehitlerimiz için yürüyüşümüze katılabilirsiniz etkinliğimize sadece facebook da 1464 kişi katılacak geniş kapsamlı bir anma olacak Ayrıca 40 arkadaşımız koruma üstlenecek polislerimiz de haberdar yasal bir yürüyüş olacak basın açıklamamızı yapacağız.
Allah kahhar adıyla kahretsin bu hainleri bir de Suruç ta ölenlerin leşlerini keleşlerle teröristler şehir meydanlarında karşılıyor onu geç Suruçta ölen sözde sosyalist hainlere şehit gazi maaşı vereceklermiş pislikler haram zıkkım olsun. İstiklal marşı korkma diye başlar korkmayın sonları gelecek . Torunlarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için bize büyük görevler düşecek
Canim dikkat edin kendinize. Pazar günü hdpli hainlerde yürüyecek. Bulasmasinlar size
Canım diğer sosyal ağlarda takip edemiyorum ama 5000 kişi kadıköy de olacağız polisler biliyor yanımızda sadece bayrağımız olacak elimizde molotof yüzümüzde peçeyle çıkmayacağız hiç bir kamu malına zarar vermeyeceğiz gerçek bir yürüyüş nasıl olucak göstereceğiz. Bizimkiler pazar günü şehir dışına çıkacak onları ikna edebilirsem katılacağım iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun .
Allah yardımcınız olsun canım.
Ama lutfen oyle deme selocan var orada cok sempatik o ya cok zekzi
iyi dileklerimiz sizinle. Umarim dediginiz gibi temiz niyetleri kirleten gruplar karismaz araniza.Canım diğer sosyal ağlarda takip edemiyorum ama 5000 kişi kadıköy de olacağız polisler biliyor yanımızda sadece bayrağımız olacak elimizde molotof yüzümüzde peçeyle çıkmayacağız hiç bir kamu malına zarar vermeyeceğiz gerçek bir yürüyüş nasıl olucak göstereceğiz. Bizimkiler pazar günü şehir dışına çıkacak onları ikna edebilirsem katılacağım iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun .
Lamelifamine cok ayip 3diosun serefsiz flan deme selocan asiklari gelirse bi ton kizarlsr sanahe sazda çalıyo şeref..........
iyi dileklerimiz sizinle. Umarim dediginiz gibi temiz niyetleri kirleten gruplar karismaz araniza.
zaten bu insan grubu yuzunden ulkemizde eylemler "sade eylem" olamiyor, damia kaos, daima olum, daima kan.
cimcimem güzel kuşum...
bak şimdi neyi merak ettim bir kaç gündür şehit haberleri var ülke karıştı haberleri var savaş çıktı çıkıcak haberleri var.
ama neden se siyasetin mudavinleri nerde??? bu konularla ilgili tek yorumları yok ne şehit için üzüldüklerini yazmışlar nede törer bitsin gibi kınama tarzı tek bir yorumları yok neden acaba???
konuya gelince pkk silah bırakır mı emanet oy diye pkk şişirip bu duruma geldiler.bu durumu ne gerekiyor sa kullanıcak pkk
belki bin kez yazdım yine yazıyorum o oy atanlar sıktı o kurşunları askere ve polise vicdanları rahat mı acaba seloyu seksi sevimli bulanların!!!
yorum yok tek çare birlik olmak
Lamelifamine cok ayip 3diosun serefsiz flan deme selocan asiklari gelirse bi ton kizarlsr sana
Allah yardımcınız olsun her şey bu güzel vatanımız için vardık vardınız varolmaya hep her zaman varız inşallahCanım diğer sosyal ağlarda takip edemiyorum ama 5000 kişi kadıköy de olacağız polisler biliyor yanımızda sadece bayrağımız olacak elimizde molotof yüzümüzde peçeyle çıkmayacağız hiç bir kamu malına zarar vermeyeceğiz gerçek bir yürüyüş nasıl olucak göstereceğiz. Bizimkiler pazar günü şehir dışına çıkacak onları ikna edebilirsem katılacağım iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun .
cimcimem güzel kuşum...
bak şimdi neyi merak ettim bir kaç gündür şehit haberleri var ülke karıştı haberleri var savaş çıktı çıkıcak haberleri var.
ama neden se siyasetin mudavinleri nerde??? bu konularla ilgili tek yorumları yok ne şehit için üzüldüklerini yazmışlar nede törer bitsin gibi kınama tarzı tek bir yorumları yok neden acaba???
konuya gelince pkk silah bırakır mı emanet oy diye pkk şişirip bu duruma geldiler.bu durumu ne gerekiyor sa kullanıcak pkk
belki bin kez yazdım yine yazıyorum o oy atanlar sıktı o kurşunları askere ve polise vicdanları rahat mı acaba seloyu seksi sevimli bulanların!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?