- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş
Buna bakip bakip gülüyorum.Icinde bulunduklari durumjn tam bir ozeti. Hayir ne saniyorduysalar?
Çok iyi olmuş bence de.fazla muhabbet tez ayrılık getirmiş
gülüşüp oynaşırken birden tüh kaka olmuş sempatikcanlar
ne diyim herkes ektiğini biçer fakat kurunun yanında yaşta yanıyor her zaman olduğu gibi
Aman hdp ye oy vereni eleştirmeyin kısmı hariç katılıyorum.Yalnız burada konuşulması gereken selocana hayran olanlar değil hanımlar..Onlara çağrıda bulunmanız memleket şu noktaya gelmişken yapılacak en son şey..
Teröristleri bu memleketin tepesine çıkaranlardan soracaksınız bu hesabı..
Vakti zamanında bin kere yazdık buralara, dünyada hiç bir ülke yoktur ki terörü "ikna" ya da "barış" yoluyla bitirebilsin..
Terörizmi bitirmenin tek yolu, kökünü kazımaktır o itlerin..Bu kadar net..
Gaflarına en çok güldüğümüz, en çok dalga geçtiğimiz siyasetçi Tansu Çiller bile çok daha iyi mücadele etmiştir pkk ile..Hatta en iyi mücadele etmiş kadın siyasetçidir..
Teröristi büyük coşkularla şehre indirip karşılayan, terörist temsilcilerini meclise sokan ve vatanın üniter yapısına kasteden tavizler veren, bunları yaparken de demokrasi davulları çalan, 13 yıldır memleketin tepesine kabus gibi çökenlerden soracaksınız bu bitmek tükenmek bilmeyen şehit haberlerinin hesabını..Hdp ye oy verenlerden değil..
Herhangi bir ülkede 13 yılda bu kadar şehit verilse, o memleketi yönetenler istifa eder ya da indirilirler oldukları yerden..
Bizde ise tam tersi, adamlar ilah ilan edilecek yakında.
Ve bilin ki, verilen şehit sayısı, bize yansıtılandan çok daha fazladır.
Yalnız burada konuşulması gereken selocana hayran olanlar değil hanımlar..Onlara çağrıda bulunmanız memleket şu noktaya gelmişken yapılacak en son şey..
Vakti zamanında bin kere yazdık buralara, dünyada hiç bir ülke yoktur ki terörü "ikna" ya da "barış" yoluyla bitirebilsin..
Gaflarına en çok güldüğümüz, en çok dalga geçtiğimiz siyasetçi Tansu Çiller bile çok daha iyi mücadele etmiştir pkk ile..Hatta en iyi mücadele etmiş kadın siyasetçidir..
Teröristi büyük coşkularla şehre indirip karşılayan, terörist temsilcilerini meclise sokan ve vatanın üniter yapısına kasteden tavizler veren, bunları yaparken de demokrasi davulları çalan, 13 yıldır memleketin tepesine kabus gibi çökenlerden soracaksınız bu bitmek tükenmek bilmeyen şehit haberlerinin hesabını..Hdp ye oy verenlerden değil..
Herhangi bir ülkede 13 yılda bu kadar şehit verilse, o memleketi yönetenler istifa eder ya da indirilirler oldukları yerden..
Yalnız burada konuşulması gereken selocana hayran olanlar değil hanımlar..Onlara çağrıda bulunmanız memleket şu noktaya gelmişken yapılacak en son şey..
atam zamanında o kadar çok itin kuyrgunu ezmişki halen bu ulustan ıntıkam almak amacındalar ama bnu başaramayacaklar.Ama şu da bir gercek ki bu ülkede terör bitmez dün pkk ,bugün deaş yarın bır başka terör örgütü olacak,çünkü bu akan kandan nemalanan insanlar var.
çok güzel bir sözdür FİLER TEPİNİR KARINCALAR EZİLİR
Tesekkur edıyorum.Agzina saglik. Bu insanlarin hepsi masa. Devletlerin emelleri icin kullanilan masalar. Bu insanlarin hepsine uzulmemiz bizi terorist yanlisi yapiyomus... halbuki sadece insaniz.
Tesekkur edıyorum.
zihinlerimizi zorlayalım bakalım daha aylar oncesınde işid için terör örgütü demek yalnış olur diyenler vardı.
aylar öncesınde tırlar dolusu cephanelık jandarma tarafından cevrılıp sonra mit tarafından ırak yada suriyeye sokulmadımı bu tırlar nereye ve kime gitti bu kadar mermiler bombalar.. acaba hangi mermi veya bomba geldi iki gün önce şehit olan mehmetçiğime
Yazınızı görünce çok mutlu oldum. Kaç gündür takipteyim kimse bunlardan bahsetmiyor. Benim vergilerimle alınan,taşınan silahlarla son bir haftada onca insan öldü. Herkes bir tarafa çekilmiş, kimsenin insana üzüldüğü yok. Sadece kendi görüşünün peşinde. Ve en kötüsü bu olayların hepsinden nemalanacak, bunların sonucunda istediklerini gerçekleştirmiş olacak sadece bir kişi var. Onu da hepimiz biliyoruz. Kim bilir neler dönüyor, biz ne kadarını öğrenebiliyoruz.
kafasını kuma gömerek ne kadar yaşar bir millet çok merak edıyorum,aslında bittiğimiz gün nedir biliyormusunuz ?Yazınızı görünce çok mutlu oldum. Kaç gündür takipteyim kimse bunlardan bahsetmiyor. Benim vergilerimle alınan,taşınan silahlarla son bir haftada onca insan öldü. Herkes bir tarafa çekilmiş, kimsenin insana üzüldüğü yok. Sadece kendi görüşünün peşinde. Ve en kötüsü bu olayların hepsinden nemalanacak, bunların sonucunda istediklerini gerçekleştirmiş olacak sadece bir kişi var. Onu da hepimiz biliyoruz. Kim bilir neler dönüyor, biz ne kadarını öğrenebiliyoruz.
bence peçeyle çıkın.maalesef yürüyüşlerde polisler peçelilere silahlılara dokunmuyorCanım diğer sosyal ağlarda takip edemiyorum ama 5000 kişi kadıköy de olacağız polisler biliyor yanımızda sadece bayrağımız olacak elimizde molotof yüzümüzde peçeyle çıkmayacağız hiç bir kamu malına zarar vermeyeceğiz gerçek bir yürüyüş nasıl olucak göstereceğiz. Bizimkiler pazar günü şehir dışına çıkacak onları ikna edebilirsem katılacağım iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?