Benim ilk denememdi heyecan ve korku karışımı bişey yaşadım sonu güzel olur inşallah
benim işlemimi normal doğum odasında yaptı doktorum ilk defa çatal denilen yere çıktım bi alet takıp orayı genişletiyorlar biraz sonra rahme kadar uzanan ince bi kablo tarzı bişey var onu takıyorlar sonrada laboratuvarda hazırlanan spermi gönderiyorlar. İşlem çok kısa 5 dakika bile sürmedi ama biraz can yakıyo o uzun kabloyu baya hissettim ben ilerlerken. Çıkarınca geçiyo ama acı yani bende öyle oldu. Orda bacaklarını bir araya getirip sıkıca tut dediler yarım saat uzandım kalkmadım zaten çatalda olduğunuz için bacaklarınız da havada oluyor birazcık. Aşılama günü ve ertesi gün tekrar ilişki önerdi doktorum o gün olmadı maalesef eşim gece nöbete gitti ertesi gün oldu ilişki sırasında da çok hafif sızı tarzı bişey yaşadım sadece o da kısa sürdü. Aşılama sonrası kanama olabilir korkma normal dedi doktor ama kanamam falan da olmadı bugün aşılama gününü de sayarsak 4.günüm olucak bakalım sonuç nasıl olucak Rabbim hepimiz hakkında en hayırlı neyse onu nasip etsin en kısa zamanda kavuşalım yavrularımıza