- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 53
- 35
- Konu Sahibi SerpilRidvan
-
merhaba bılıyorum bu konuyla ilgili bır cok paylasımda bulunulmus ama ben henuz yenı tedavıye baslıcam ve cok heyecanlıyım. benım gıbı yenı tedavıye baslayanlar yada suan tedavı surecınde olan arkadaslarla konusup bu surecı bıraz olsun rahatlatmak ıstedım kendı adıma umarım benım gıbı dusunursunuz. pko da basarı elde edıp hamıle kalan arkadaslar lutfen sızde bıze umut olun cunku cok korkuyorum anne olamamaktanAllahım bana ve benım gıbı ısteyen herkese annelık duygusunu tattırsın insallah
merhaba bılıyorum bu konuyla ilgili bır cok paylasımda bulunulmus ama ben henuz yenı tedavıye baslıcam ve cok heyecanlıyım. benım gıbı yenı tedavıye baslayanlar yada suan tedavı surecınde olan arkadaslarla konusup bu surecı bıraz olsun rahatlatmak ıstedım kendı adıma umarım benım gıbı dusunursunuz. pko da basarı elde edıp hamıle kalan arkadaslar lutfen sızde bıze umut olun cunku cok korkuyorum anne olamamaktanAllahım bana ve benım gıbı ısteyen herkese annelık duygusunu tattırsın insallah
tatlım bende kasımda öğrendim pkolu oldugumu
2 aydır klomen iilacı & yumurtalık takibi yapoılıorum ins.hayırlı bebislermiz olur
hadii bakalım inşallahhhh tez vakitte sonuç alırsın..
eşinde problem yok değilmi?tüm dr.lar pko engel değil diyorlar
mesela ben düzenli adet olurum en fazla 3 önce veya sonra..
sende belirti varmı? birde benim yıllardan beri dökülen saçımın nedeni imiş bunu duyunca çook üzüldüm
eşimin spermler 1 yıldır normal cnm ..
bendede kansızlıktan oluyo sanıyodum sac dökülmesi..
kilo da troid den sanıodum((((((
megersem pko musum yıkıldım ögrenincee
tesekkur edıyorum cevaplarınız ıcın ben en son kasım ayında rahım fılmı cekındım sonuclar cok sukur temız cıktı sımdı esım test yaptırcak sonrada tedavıye baslıcaz.
offffff nasıl acaba önlemi varmı çok korkuyorum yıllardır denemedğim birşey kalmadı çok üzülüyorum bu durumaa
benim birtek yapmadığım rahim filmi kaldı..
ne güzel temiz çıkmış inş bebişinde gelir böyle olursun
offffff nasıl acaba önlemi varmı çok korkuyorum yıllardır denemedğim birşey kalmadı çok üzülüyorum bu durumaa
benim birtek yapmadığım rahim filmi kaldı..
ne güzel temiz çıkmış inş bebişinde gelir böyle olursun
ay cnm ınsallah ya ama bence rahım fılmı cekılmeden ılac kullanma cunku eger orda bı sorun varsa bosu bosuna hormon almıs olursun bılıyorsundur klomen tarzı ılaclarıda cok fazla kullanmamak lazımmıs
inşallah tatlımmmmmmmmmm
ya herkesin doktoru en son hsg istiyor.
benimki direk hsg ve hormon testi istemiştiii :44:
inşallah tatlımmmmmmmmmm
ya herkesin doktoru en son hsg istiyor.
benimki direk hsg ve hormon testi istemiştiii :44:
aslında benim ilk dr.direk istemşti ben yanaşmadım..sonra diğer gittiğim dr.bikaç tedavi sonrası klomen vs.çektir dedi şimdiki dr.da 2 sonra eşinin tahlil sonuçlarına göre bakıcaz ve çektircez dedi
hormonlarda prolaktinim birazcık yüksekti dostinex içtim 2 tane okadar
doktor veriyor 2 aydır iciyoruz canım napalımmm :26:
aynen benımkıde öle oldu kı öle olması bence daha ıyı
öle tabı ama sen ıstersen belkı ceker fılmı hem senın de ıcın rahat devam edersın tedavıneson durumun ne pekı yumurta takıbın yapılıyor mu
tatlım eşimin değerler normal çıkınca benim tüplere baktı direk.. Allahtan temiz cıktı
aa cekılmıssın neyse kı temız cıkmıs cnm sevındım adına umarım tedavın basarılı olur hamıs kalırsın bu ay
cok korkuodum.aglayarak cıktım.
Allahtan temizmis barim ..
evet cnm yarın gidicem klomen bitti dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?