- 28 Ekim 2013
- 510
- 313
- 123
- 35
- Konu Sahibi SerpilRidvan
-
merhaba bılıyorum bu konuyla ilgili bır cok paylasımda bulunulmus ama ben henuz yenı tedavıye baslıcam ve cok heyecanlıyım. benım gıbı yenı tedavıye baslayanlar yada suan tedavı surecınde olan arkadaslarla konusup bu surecı bıraz olsun rahatlatmak ıstedım kendı adıma umarım benım gıbı dusunursunuz. pko da basarı elde edıp hamıle kalan arkadaslar lutfen sızde bıze umut olun cunku cok korkuyorum anne olamamaktanAllahım bana ve benım gıbı ısteyen herkese annelık duygusunu tattırsın insallah
selam serpilridvan ve bütün arkadaşlar :) ben de pko luyum ve bugün itibariyle tedaviye başladım. fırlayıp giden lh ı bastırmak için doktorum progestan verdi. 3 ay kullan dedi. bekarlığımdan beri pko nun her belirtisini doya doya yaşadımbir yıldır çocuk istiyoruz.eşimde hiç bir sorun çıkmadı çok şükür. hepimiz şifa buluruz inşallah arkadaşlar
inşallah cnm tedaviye başlamakla ıyı yapmışsın cunku tedavı maalesef bıraz uzun surebılıyor
hatta bugun benm asılamam yapıldı bakalım ınsallah olumlu sonuç alırım sızlerde pesımden gelırsınız rabbım hepımızın gönlüne gore versın
evet canım aminnnnbütün topiği baştan sona okudum. hamile kalan arkadaşlar var,maşallah. Allah onlara da bize de hayırlı evlatlar versin. açıkçası ben çok umutsuzum ama doktorum çok pozitif ve iyi birisi. senin de hayırlı haberini alırız umarım
benim şu an lh hormonumu düşürmem lazım. acaba nasıl yapabilirim? tecrübeli arkadaşlar var mıdır?
30 civarında
hmm anladım cnm soğan kuru falan denedın mı belkı ıse yarar :44:
içiyorum ama pek işe yaramıyo galiba. bu içmiş halim yani :)
ilaç tedavisine başladık,bakalım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. ..morali yuksek tutun...bendr pkoluydum kendiliginden bir kizim oldu ikinci icin iki yildir tedavi oluyorum ...ilk doktorum tabir yerindeyse fos cikti...yumurtaligi kesicem dedi hayir dedik asilama yapti...doktor deistirdim..memnunum doktorumdan..femara +pregnly+progestan adeti duzenledi ama sonuc alamadik simdi pregon +pregnly basladik cuma gunu catlatma ignesini olucaz ...hayirlusi diyin kizlar...ve en onemlisi morali yuksek tutun:NAZAR:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmm ne kullancaksın cnm ilaç pekı
progestan verdi doktorum canım
hm anladım cnm hayırlısı olsun ınsallahh düşer bı an önce kac yasındasın bu arada :44:
amin tatlım. ben 26 yaşındayım. 2 yıllık evliyim. sen kaç yaşındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?