pko da tedavıye baslangıc

aslında benim ilk dr.direk istemşti ben yanaşmadım..sonra diğer gittiğim dr.bikaç tedavi sonrası klomen vs.çektir dedi şimdiki dr.da 2 sonra eşinin tahlil sonuçlarına göre bakıcaz ve çektircez dedi:34::34:
hormonlarda prolaktinim birazcık yüksekti dostinex içtim 2 tane okadar

sen basladın mı pekı cnm klomen tedavısıne

sen basladın mı pekı cnm klomen tedavısıne

başlamıştım 2 ay klomen içtim son ayda çatlatma iğnesi yumurta takibindeydim fakat çatlatma iğnesini vurdurcağım gün eşimin varikosel olduğunu öğrendik şim di beklemedeyiz 3 olsun sonucu merak ediyoruz..
bakalım rabbim inş süprizimizi sonuca gerek kalmadan verir inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:

başlamıştım 2 ay klomen içtim son ayda çatlatma iğnesi yumurta takibindeydim fakat çatlatma iğnesini vurdurcağım gün eşimin varikosel olduğunu öğrendik şim di beklemedeyiz 3 olsun sonucu merak ediyoruz..
bakalım rabbim inş süprizimizi sonuca gerek kalmadan verir inşallahh:emir_bebek::emir_bebek:

her serde vardır bı hayır ıns. gonlunuze göre olur hersey bısey sorcam benım esım test yaptırmadı henuz varıkosel oldugu nasıl bellı oluyor

her serde vardır bı hayır ıns. gonlunuze göre olur hersey bısey sorcam benım esım test yaptırmadı henuz varıkosel oldugu nasıl bellı oluyor

eşimin testine bakanlar normal dedi gönderdi..
sayı çoktu harekette sorun vardı vs
önce ürolog elle muayenede tespit etti sonra renkli dobler çektirdi ve ameliyat oldu

eşimin testine bakanlar normal dedi gönderdi..
sayı çoktu harekette sorun vardı vs
önce ürolog elle muayenede tespit etti sonra renkli dobler çektirdi ve ameliyat oldu

anladım umarım bundan sonrası ıyı olur sızın ıcın ıns. bızımde bı sorun cıkmaz da tedavıye baslarız bı an önce :44:

Back
X