pko da tedavıye baslangıc

merhaba çook geçmiş olsun.
Inş hepimiz tez vakitte mücizelerimize kavuşuruz ..
Adetin düzenlimi ,pko nun hangi sıkıntılarını yaşıyorsun.

Bi tek adet düzensizligini yaşıyorum en başından beri, çok şükür kilo,tüylenme gibi sorunlarım yok...
Tüp bebek denemek istiyorum ama bakalım kısmet, Sen ne durumdasın?

bi tek adet düzensizligini yaşıyorum en başından beri, çok şükür kilo,tüylenme gibi sorunlarım yok...
Tüp bebek denemek istiyorum ama bakalım kısmet, sen ne durumdasın?

bende adet düzensizliği yok ama dökülen saçlarımın nedeninin pko olduğunu öğrendim..bu durum canımı çoook ama çokk sıkıyor :43::43:
Yumurtlamanda sorun yoksa bekle canım..benim eşim varikoselden ameliyat oldu 1,5 ay oluyo eh birkaç ay zaten umudum yok beklemedeyim

AMİNNNNNNNN CANIM İNŞALLAHHHHH:34::34:
SEVİNDİM CANIM İNŞ BU AY MÜCİZEN GELİR:emir_bebek: SENDE İYİKİ VARSIN..
YUMOŞ NE KADARMIŞ VE KAÇTANE VARDI SÖYLEDİMİ DR.
ÇOK FAZLA SORU SORDUM AMA MALİYET NE KADAR TUTTU CANIM

insallahh cnmmmmmm
inan kac yumos var bilmiorm 1 miydi acaba :)
baskente coookk para döktükkk biz cnm ya 1milyara yakın

bende adet düzensizliği yok ama dökülen saçlarımın nedeninin pko olduğunu öğrendim..bu durum canımı çoook ama çokk sıkıyor :43::43:
Yumurtlamanda sorun yoksa bekle canım..benim eşim varikoselden ameliyat oldu 1,5 ay oluyo eh birkaç ay zaten umudum yok beklemedeyim

Hayy Allah, tövbe yarabbim bu nasıl bi illet anlamış değilim. Etrafımda herkes kolayca hamile kalıyo, hiç böyle sorunlar yaşamıyo kimse. İnanıyorum rabbime bütün bu çektiğimiz sıkıntıların karşılığını vericek.
Aşılama veya tüp bebek denediniz mi?
Varikosel ameliyatından sonra gebe kalan çok insan var kesme umudunu

insallahh cnmmmmmm
inan kac yumos var bilmiorm 1 miydi acaba :)
baskente coookk para döktükkk biz cnm ya 1milyara yakın

aman olsun da para yerine gelir tatlım :)
benim eşim diyorki bizim velet şimdiden para yemeye başladı çook çalışmamız lazım çooook diyor :))
dr.lara göre en sağlıklı 1 tane olanmış

Hayy Allah, tövbe yarabbim bu nasıl bi illet anlamış değilim. Etrafımda herkes kolayca hamile kalıyo, hiç böyle sorunlar yaşamıyo kimse. İnanıyorum rabbime bütün bu çektiğimiz sıkıntıların karşılığını vericek.
Aşılama veya tüp bebek denediniz mi?
Varikosel ameliyatından sonra gebe kalan çok insan var kesme umudunu

sormaaa yaaa dr.ve ebe oooooo pkolu çok insan var hiçte sorun olmuyo diyorlar ama bizde :(
aminnnn canım inş.aminnnn
varikosel olduğunu öğrendikten sonra takip ve tedaviyi bıraktık 3 ay bi dolsun testin sonucuna göre bakıcaz artık yada gerek kalmaz inş.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

aman olsun da para yerine gelir tatlım :)
benim eşim diyorki bizim velet şimdiden para yemeye başladı çook çalışmamız lazım çooook diyor :))
dr.lara göre en sağlıklı 1 tane olanmış

aynen cnm ya,eşim için döktük önce şimdi bnm için.
Bebekler pahalıı anacım napalımm :))))))
insallah saglıkla bebeklerimiz olsunnnn :))))

Merhabalar, bende pko'luyum...
Yıllardan beri bu durumu biliyorum, evliyim ve 2 seneden beri çocuk istiyoruz, bir kez aşılama oldum onda da kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi glifor içiyorum ve beklemedeyim.

gecmıs ollsun cnm arkadasımın dedıgı gıbı ıns. hepımız mucızelerımıze kavusuruz Allahım ıns hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın zamanı gelınce hepımız anne olucaz ben ınanıyorum bırbırımıze dua edelım

merhaba bana 3 sene önce pko teşhisi konulmuştu.Adetlerim düzenli, tüylenme ve kilo problemim falan da yok. Şuan evliyim ve artık çocuk istiyoruz. Geçen hafta doktora gittim ve doktor hormon testi bile yapmadı. 4 ay daha deneyin bebek olmazsa tekrar gelin dedi. Sadece ultrasonla kısa bi muayene yaptı. Sizce başka bi doktora gitmelimiyim

merhaba bana 3 sene önce pko teşhisi konulmuştu.Adetlerim düzenli, tüylenme ve kilo problemim falan da yok. Şuan evliyim ve artık çocuk istiyoruz. Geçen hafta doktora gittim ve doktor hormon testi bile yapmadı. 4 ay daha deneyin bebek olmazsa tekrar gelin dedi. Sadece ultrasonla kısa bi muayene yaptı. Sizce başka bi doktora gitmelimiyim

merhaba canım..

çok bilgim yok ama dr.un doğru olanı söylemiş benim dr.da engel değil adetlerin düzenli ise olur dedi ama bakalım benim bi eşim düzelsin ondan sonra ..birkaç ay dene olmadı kendin söyle dra zaman kaybetmek istemşyorum birde hormonlarıma bakalım diye..

merhaba canım..

çok bilgim yok ama dr.un doğru olanı söylemiş benim dr.da engel değil adetlerin düzenli ise olur dedi ama bakalım benim bi eşim düzelsin ondan sonra ..birkaç ay dene olmadı kendin söyle dra zaman kaybetmek istemşyorum birde hormonlarıma bakalım diye..

2 ay denedik olmadı, pko lu da olunca doktor hemen tedaviye başlar zandettim :1: eşim çocuğumuzun olmasını çok istiyor da belki o yüzden.
tedaviye gerek kalmaz inşaallah. çünkü eşimde bende çok geriliyoruz hastane olayından
size de geçmiş olsun. en kısa zaman da hamişlersiniz inşaallah :49:

2 ay denedik olmadı, pko lu da olunca doktor hemen tedaviye başlar zandettim :1: eşim çocuğumuzun olmasını çok istiyor da belki o yüzden.
tedaviye gerek kalmaz inşaallah. çünkü eşimde bende çok geriliyoruz hastane olayından
size de geçmiş olsun. en kısa zaman da hamişlersiniz inşaallah :49:

hımmm tedavisi nedir ki ..aşılama vs mi acaba ? 2 ayda çok değil yahu no panik :34::34:
inşallahh ama bu bebişler uğraştırmadan gelmiyorlar ,tşk ederim hep beraber bebiş haberlerimizi tez vakitte veririz inş.

hımmm tedavisi nedir ki ..aşılama vs mi acaba ? 2 ayda çok değil yahu no panik :34::34:
inşallahh ama bu bebişler uğraştırmadan gelmiyorlar ,tşk ederim hep beraber bebiş haberlerimizi tez vakitte veririz inş.

evet aceleci davrandık. çevremdeki herkes bebek istiyoruz dediler, sonra kısa zamanda güzel haberlerini aldık. ama dediğiniz gibi biraz uğraşacağız sanırım. ne yapalım kısmet artık

evet aceleci davrandık. çevremdeki herkes bebek istiyoruz dediler, sonra kısa zamanda güzel haberlerini aldık. ama dediğiniz gibi biraz uğraşacağız sanırım. ne yapalım kısmet artık

aynen bizde öyle hemen olucak sandık ve 6 ay kadar korunduk keşke diyorum ama nerde bilecektik ,öyle inş.rabbim bizleride çok bekletmez..

aynen bizde öyle hemen olucak sandık ve 6 ay kadar korunduk keşke diyorum ama nerde bilecektik ,öyle inş.rabbim bizleride çok bekletmez..

biz de 4 ay korunduk. Korunmadığımız ilk ay olacak zandettik. 2.ayda da olmayınca doktora gittik hemen. Doktor acele etmeyin diyince anladık ki öyle kolay değil. Neyse Allah tüm isteyenleri bebek sahibi yapar inşaallah.

biz de 4 ay korunduk. Korunmadığımız ilk ay olacak zandettik. 2.ayda da olmayınca doktora gittik hemen. Doktor acele etmeyin diyince anladık ki öyle kolay değil. Neyse Allah tüm isteyenleri bebek sahibi yapar inşaallah.

aminnnnnn canım inşallahhhhh :49::emir_bebek:
2 günden beri kahve lekenmem var üşüttüm sanırım cuma günü dr.gidicem tekrar tahlillerim yapılacak gitmişken de söylerim bakalım neden olmuş..

Back
X