- 13 Nisan 2016
- 55
- 16
- 8
- 34
- Konu Sahibi mymiraclelife
-
Merhabainşallah hedefine ulaşırsın. Pko ile kilo vermek biraz daha zor ilerliyor.bende yeni evliyim ve pko maalesef bendede var. Bende diyetisyene gittiğimde sizinkine çok benzer bir diyet listesi verdi, uygulama konusu sadece 1 hafta uyguladım kontrolede girmedim ,şuan diyet yapmıyorum ama bende eski halime dönmek istiyorum 10 kilo aldım 70 kilo oldum ama istikrarlı olamıyorum malesef
Kaçamaklar ister istemez oluyor. Umarım istedeğin hedefteki kilonu vermişindir. Benim gittiğim diyetisyen devlet hastanesinde idi . arkadaşımın annesi özel bir diyetisyene gitmiş anlattığı na göre çok memnun ve çok ilgili benim gittiğim diyetisyen önünde hazır diyet listelerinden verdi bana uygun olanı. sizin diyetisyeniniz özel mi acaba? Arkadaşımın annesinin diyetisyeni yaşadığım şehirde olsa çok gitmek isterim ve bende yarin itibari ile diyete merhaba demeyi düsünüyorum
Kilo vermene çok sevindim
Darısı başıma inşallah. Tabi dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama Pko'nun belirtileri insülin direncim ortaya çıkdı. Tatlı krizlerimin sebebi belli oldu. İlaç başladı doktor bebek içinde kolaylık sağlar dedi yumurtlamayıda sağlıyormuş aynı zamanda. Pko için Glisemik İndeks diyeti öneriyorlar araştırmalarım sonucu öğrendim. Kitabını buldum en kısa zamanda alıp okumak uygulamak istiyorum. İnşallah paylaşırım forumdada
Bu arada İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.
Bende siz gibi kilolarımı verdiğim de forumda paylaşırım inşallah kararlılığınıza çok özendim
Evet haklısın çok çok önemli ve pko olunca kilo vermek dahada önemli oluyor. İnşallah bende veririm kilolarımı. Çevre çok önemli stres altında güçlü ve kararlı olmak sabır istiyor. bakalım bende bu önümüzdeki hafta hem spor hem diyet sonrada ramazan geliyor oruç tutmakda detoks etkisi yaratacaktır diye umuyorum dikkat edersem yediklerime
Yaa ben diyetime devam edemedim ramazanda cok agir bi calisma surecimiz oldu o donemde biraktim ve devamini getiremedim malesef..Merhaba Size bahsettiğim glisemik indeks kitabı nı aldım ve okuyorum.Ramazan ayından sonra bu diyete başlıyor olucam inşallah artık foruma yazmıyorsunuz istediğiniz kiloya varabildiniz mi?Merak ediyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?