Kızlar 3 senenin sonunda 2. Aşılama ile Allahım a binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim . Ümidinizi asla kaybetmeyin. Çünkü Allah olmazları olduruyor
Merhaba, Allah sağ sağlim bebeğinize kavuşturmayı nasip etsin inşallah sanırım sizinle aynı yollardayım...
önce prolaktin sonra pko haşimato ve insülin direnci sanki hepsi birbirini izliyor.
Çok yorgunum artık ama bu yazdığın bana tekrar umut oldu...
inşallah bi gün bende buraya böyle bi msj yazabilirim
Hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende de pko ve haşimato vardı 1 buçuk sene sonra doğal yolla hamile kaldım. Bunlar engel değil sadece beslenme ve hayat düzeninize dikkat etmek bile yetiyor o yüzden umudunuzu kaybetmeyin
Kızlar haşimatoyu yenmek diye bir şey yok malesef o hep bizimle olacak, ilaçlarımı düzenli kullandım. 3 den 1 e indi tsh. Tabi diğer ilaçlarını da kullandım. Yumurta takipleri vs yaptım olmadı. İlk aşılama kimyasal gebelik oldu. 2. Aşılama da oldu çok şükür. 9 gün sonra keseyi göreceğiz inşallah. Dua edin. Asla pes etmeyin. Biliyorum bunu söylemesi kolay yaşaması zor, ama eninde sonunda olacak . Çünkü Pko ve haşimato çocuk sahibi olmaya engel değil. Emin olun.
Kızlar 3 senenin sonunda 2. Aşılama ile Allahım a binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim . Ümidinizi asla kaybetmeyin. Çünkü Allah olmazları olduruyor