selam kızlar
bende bilgisi olanlara sormak istiyorum .4 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı neticede içimi rahatlatmak için doktora gittim .doktor pkos olduğumu söyledi ama herhangi bir tedavi önermedi .adetlerim düzenli ve yumurluyorum da .
yani pkos hastası mutlaka tedavi görmek mi zorunda yoksa ben başka bir doktorada mı görünsem acaba.....
Merhaba arkadaşlarım,
bende pkos luyum evlenmeden önce tedaviye başlayıp sonra bırakmıştım fakat evliliğimizden 1,5 yıl sonra çocuk istediğimizden doktora tekrar gittik, muayeneler ve yapılan hormon testleri sonucu bu doktorum da pkoslu olduğumu söyledi, açıkçası doktorum öncelikle kilo verip o şekilde tedaviye başlamamız önermişti ama ben kaynımda da problem olduğu için ya eşimde de varsa ve hiç olmazsa diye korkumdan bir an önce başlamak istedim. Öncelikle yumurta takibi yapıldı ve çatlatma iğnesi sonrasında normal şekilde hamile kaldım. ilk deneme oldu ve doktorum bile şaşırdı, fakat adetimin ilk gününden itibaren 19 gün boyunca sürekli muayene,iğne,kan tahlili şeklinde sürekli takip edildim ve sonuç başarılı oldu. Şimdi 21 haftalık hamileyim ve ikizlerim olacak. Moral çok önemli biliyorum umudunuzu yitirmeyin allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin. Hepinize Sevgiler
slm sağlıkcıyım hastane de çalıştığım halde bir çözüm bulamamıştım ve çok korkuyordum.neyse ewlendim korunmadığım halde hamile kalamadım eşim de çok üzülüyordu fakat bu arada gitmediğim dr kalmamış olabilir ayrıca tanıdığım sağlıkcı ark tavsiyelerini de dinledim en sonun da gerçekten alanın da çok iyi dr buldum ve herkes çok memnun ona gittim beni çok rahatlattı şimdi 5 aylık hamileyim :)allah herkesin yardımcısı olsun
canım hoş geldin aramıza.hepimizin sorunu aynı.arkadaşım sayfana baktım ziyaretçi mesajı yazmak istedim ama kapalı.ayarlarında açarsan iyi olur.yinede sen bilirsin.belki yazarak rahatlayabilirsin.ne zaman istersen bana yazabilirsin.allah yardımcın olsun.
canım kaç kilo fazlan vardı? Ben de pkoluyum ve doktor kilo vermeden tedavi olmaz kilo varken hamile kalamazsın kalırsanda düşük yaparsın dedi. çok üzüldüm kilo vermek helede bizim gibi pkolular için gerçeken uzun ve zor bir yol ne yapacağımı şaşırdım ve malesef koca istanbulda doğru dürüst bir doktor bulamadım :sm_confused: :çok üzgünüm:
CANIM ÜSTE YARARLI LİNKLER YAZIYO YA ORYAI TIKLA VE AYARLARINIZ YAZIYO ONU TIKLA.AÇTIĞIN YERİN İLK BAŞINDA KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİN İNDİRİLMESİNE İZİN VERİYOMUSUNUZ YAZAR.ALTA DOĞRU İN VİSİTOR MESSAGİNG YAZIYO ONUN ALTINDA KUTUCUK VAR ONU İŞARETLE.KUTUNUN YANINDA ENABLE VİSİTOR MESSAGİNG YAZAR.İŞTE ONU İŞRETLEDİNMİ ZİYARETÇİ MESAJLARIN AÇILIR. VİSİTOR
ben de pkos hastalığı 2004(benim bildiğim) beri var çok korktum anne olamıyacağım diye ewlendim 11 ay sonra hamile kaldım dr çok önemli allahıma şükürler olsun tedavi ile uğraşmadan nasip etti şuan 23 haftalık hamileyim allah herkese nasip etsin dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?