Cnm bende pko hastasym bir yildr istiyrz olmuor esimde soru yok adet de ilac almadn olabilirm inofolic bende kullaniorm bunun yaninda glifor da bu ay klomen kullandm kontrole gttgmde yumurtam catlamsti sol tarfmda da 20 mm di ensom gectgmz cumartsi doktor erkn catlams kimysal gebelik olabilir dedi bende beklmektym. Hayrlisi bakalm ins kimysal degildr. 6 7 aydr tedavi goruorm ama sonuc alamadm maalesef
Sagol cnm inan pko cok illet bir hastalik yani bende kucuk kucuk yumurtalar var yani kist sanrm onlrda bu sefer benimde azdi sasrdm aslinda utrasonda gordugmde adetlerm de duzenli sadece o yumurtalarm coktu tek teki buydu yumurtam gelismior klomenle falan bende bitkisel kurlerde yaptm bu ay belkide onun etkisidir anladm :) hakkimda hayirlisi beklemedym ama ge kalmayn derm hamilelik icin gozunubkorkutmak istemem ama bende ara ara tedaviyi biraktm smd pisman oldm son 6 7 aydrda tedavi goruorm iste olmuor ilk yil bizde istemdk ama smd istiorz olmuorHep engelleyen bu kistler ben bu yüzden çok korkuyorum nasıl yok oldu anlamadım Allah'ın takdiri iste.insallah kimyasal değildir canım ya rabbim isteyen herkese nasip etsin ben bu konuda çok duygusalim dayanamiyorum görünce bile bizim için erken suan ama bakalım nisan da tam 1 sene dolunay bizim de
Kaçinci gunde catlamis yani doktora gittiginizde kacinci gundu.Cnm bende pko hastasym bir yildr istiyrz olmuor esimde soru yok adet de ilac almadn olabilirm inofolic bende kullaniorm bunun yaninda glifor da bu ay klomen kullandm kontrole gttgmde yumurtam catlamsti sol tarfmda da 20 mm di ensom gectgmz cumartsi doktor erkn catlams kimysal gebelik olabilir dedi bende beklmektym. Hayrlisi bakalm ins kimysal degildr. 6 7 aydr tedavi goruorm ama sonuc alamadm maalesef
Bende pco hastasiym 1 yildr istiyorz olmuyor.
Hatta yumurtlama testi yapiorm adetime 1 hafta 9 gun kala cikioyor pozitif.
Gecen ay ve ondn onceki ayda gebelk testlerinde pozitif cikio ama kimyasala ceviriyodu.
Bu ay sogan kürü yaptm ictm ve ayni anca çörek otu bal tarcn yaptm 8 gun ve smdi adetime 18 gun var ama buyuk ihtimalle yarna ovulasyn poztf olur. Bakalm hayirlisi eger olursa mutlaka burda yazarm :)
Amin cumlemize tum evlat isteyen herkese rabbm nasip etsn.Ay hadi inşallah canım
Amin cumlemize tum evlat isteyen herkese rabbm nasip etsn.
Hoşgeldin cnm tabiki kabul ederz bizi bizden başka kimse anlayamz cnm :)Merabalar bende araniza yeni geldm kabul ederseniz :)
Hadi bakalm cnm inş istediğin sonucu alırsn güzel haberlerini bekliormTsk ederm :) ben bunay yumurtlamayi yakaladm ovulasyom testiylr hatta cift cizgiyi gordum aksm yumurta aki kivamnda akintm oldu galiba yumurtam catladi ogle saatlernde tekrar test yapcm hayrlisi :)
Bugn yaptm ovulasyn testi silik cikti :) hafi hayirliisi cumlemizeHadi bakalm cnm inş istediğin sonucu alırsn güzel haberlerini bekliorm
Umutsz olma canm benm 1 kizim var 2 bck yasnda gecmedn 2. Yi istiorm hatta kizim 1 yasndn beri ama olnuyo daha dogrusu 3 aydr kmyasal la sonuclanio.Bende pko oldugumu ogrendim 1 5 yildir cocuk istiyorum ama olmuyo hicbir ilac kullanmiyorum cok umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?