Cnm bebeğin hayrlı olsn inş darısı bizlere olur benmde 3 günüm kaldı adet olmama işte pko olunca bilemiorz gününü ama adet olackmş gibi kasıklarmda ağrı var bakalm hayrlısıMerhaba arkadaşlar
Uzun zaman sonra tekrar gelme ihtiyacı , yazma ihtiyacı hissettim .
3,5 yıllık evliyim ve 2 yıldır pko hastası olduğumu öğrenmiştim ...
Doktor bana kilo vermemi ve ilaçlarımı düzenli kullanmamı söylemişti ki ben bu dönemde babamı kaybettim , ne dünyaya bir bebek getirmek , ne hayatla bir bağ kurmak istemedim uzun zaman ...
Bir süre sonra adetlerin düzensizliği psikolojimi iyice bozmaya başladı , bende soğan kürünü denemiştim 2 kez ...
Düzene giren dönemler , tekrar bozuldu , ta ki son 2 aya kadar .
Son 2 aydır günü gününe düzenli olan adetim , bu ay yine gecikti , ben yine düzensizliktir diye düşünürken , bir sabah mide bulantısıyla uyandım . İçimde bir şüphe oluştu ve hemen bir gebelik testi yaptım .
Sonuç ;
Eki Görüntüle 1751726
Ertesi gün emin olmak için hemen doktora gidip kan testi yaptırdım . Evet hamileydim , 3 haftalık minik bir meleğim var.
Haftaya kontrolle başlayacağız , inşallah meleğim benimle kalır dua edin arkadaşlar ...
istemek doğurur mucizesi mümkünsüz hayallerin bile başını , siz yeter ki pes etmeyin her şey mümkün , geçecek bu karanlık günlerde elbet .
Duam sizinle canlarım .
Canm hayirlisi olsn cok iyi anliyorum seni... benmde 5 sene dilekolay. Ama sjmdi mucizem benimle :)Merhaba arkadaşlar
Doktor bana kilo vermemi ve ilaçlarımı düzenli kullanmamı söylemişti ki ben bu dönemde babamı kaybettim , ne dünyaya bir bebek getirmek , ne hayatla bir bağ kurmak istemedim uzun zaman ...
Bir süre sonra adetlerin düzensizliği psikolojimi iyice bozmaya başladı , bende soğan kürünü denemiştim 2 kez ...
Son 2 aydır günü gününe düzenli olan adetim , bu ay yine gecikti , ben yine düzensizliktir diye düşünürken , bir sabah mide bulantısıyla uyandım . İçimde bir şüphe oluştu ve hemen bir gebelik testi yaptım .
Sonuç ;
Eki Görüntüle 1751726
Ertesi gün emin olmak için hemen doktora gidip kan testi yaptırdım . Evet hamileydim , 3 haftalık minik bir meleğim var.
Haftaya kontrolle başlayacağız , inşallah meleğim benimle kalır dua edin arkadaşlar ...
istemek doğurur mucizesi mümkünsüz hayallerin bile başını , siz yeter ki pes etmeyin her şey mümkün , geçecek bu karanlık günlerde elbet .
Duam sizinle canlarım .
Kızlar bana bir yıl oldu hatta geçti bile 2 yıl neredyse sizler adına nasıl sevindm bilemzsnz yani 5 yıl ben 2 yıldr neler çektm bir ben bilirm sizleri anlıorm be güzel mutluluktr o darısı inş bana bnm gibi çok isteyen herkese olur demekki bu hayatta bnmde imtihanm buymş diorm hakkımzda hayrlısı bebeğin hayrlı uğurlu olsn bana da dua et olur mu adetime 2 gün kaldı inş hamileymdr bendeCanm hayirlisi olsn cok iyi anliyorum seni... benmde 5 sene dilekolay. Ama sjmdi mucizem benimle :)
Cnm ilaç aldın mi peki pko da yumurtalr ilaçsz pek büyümüorlr hep duyuorm tedavisz ilacsz hamile kaldm die ama ilaçsz büyümuor bnmkiMerhaba arkadaşlar
Sonuç ;
Eki Görüntüle 1751726
Duam sizinle canlarım .
Insallah hamilesindir canm. Umudunu kaybetme canim bana hep derlerdide inanmazdim gercekten bi vakti zamani varmis.Kızlar bana bir yıl oldu hatta geçti bile 2 yıl neredyse sizler adına nasıl sevindm bilemzsnz yani 5 yıl ben 2 yıldr neler çektm bir ben bilirm sizleri anlıorm be güzel mutluluktr o darısı inş bana bnm gibi çok isteyen herkese olur demekki bu hayatta bnmde imtihanm buymş diorm hakkımzda hayrlısı bebeğin hayrlı uğurlu olsn bana da dua et olur mu adetime 2 gün kaldı inş hamileymdr bende
Cnm bebeğin hayrlı olsn inş darısı bizlere olur benmde 3 günüm kaldı adet olmama işte pko olunca bilemiorz gününü ama adet olackmş gibi kasıklarmda ağrı var bakalm hayrlısı
Cnm ilaç aldın mi peki pko da yumurtalr ilaçsz pek büyümüorlr hep duyuorm tedavisz ilacsz hamile kaldm die ama ilaçsz büyümuor bnmki
Canm hayirlisi olsn cok iyi anliyorum seni... benmde 5 sene dilekolay. Ama sjmdi mucizem benimle :)
Cnm mrblar hala aktifmisin bilmiyorum ama danışmak istiyorum bu folik asite bende yeni başladım faydasını gördünmü yardımcı olurmusunMerhaba bende pko hastadiydim ve çocuk için çok dua ediyorum.bir kaç haftadır sağ kasigimda ağrı vardı hem bunun için hemde çocuk için gidicektim ne olduysa 2 gün muayne olamadım bi aksilik çıktı hep 3.ye randevu aldım sonunda doktora ilk anlattım iki yumurtaliklarim saglam pko hastasi dendi diye smear testi aldı haftaya sonucu alıcam birde alttan muayne edelim dedi ağrım in yumurtaliklarinla alakası yok ve kıstımide görmedi kistin yok dedi kaybolmuş.Ve suan hamile kalacağın görünüyor dedi benim tabi ağzım kulaklarımda çünkü kistlerim gitmiş O kadar çok dua ediyorum ki rabbim dualarimi duymustu ve infolic şase verdi hem catlamasi yumurtlamasi için ayriyetten vitamin dedi sabah 2 akşam 2 şeklinde ayriyetten Akdeniz anemisi olduğum için.Rabbim herkesin dualarini duyar ve kabul eder insallah.Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı??
Ayyy ne güzel maşallah maşallah.bende de pko ve ınsulun direnci var.Pcos insulin direnci ve hipotroidim var 5 sene olmadi simdiysr tedavisiz hamileyim :)
Bebegim dogdugu icin buraya girememistim. Simdu msjini gordum ve altinda hamilelik takvimini gorunce cok sevindimm :) :) Rabbim sag saglim kucaguba almayi nasip etsinAyyy ne güzel maşallah maşallah.bende de pko ve ınsulun direnci var.
Insallah bende hamile kalırım. Baba önerebileceğin bişey var mı
Bebegim dogdugu icin buraya girememistim. Simdu msjini gordum ve altinda hamilelik takvimini gorunce cok sevindimm :) :) Rabbim sag saglim kucaguba almayi nasip etsin
Rica ederım evet belki etkisi olmustur. Preeklempsi nedeniyle 36 haftalik dogurdum mecburi sezeryanla ama sukur kuveze girmedi 2900 gr dogdu 48 cm de boyu. 3 gunlukken 2600 du kilosu 300 gr kaybetmisti. Simdi 38 gunluk oldu 4 kilo 56 cm. Cok cabuk toparlandi cok sukur :)Çok teşekkür edermmm. Evet bnde tedavisiz hamile kaldım. Geçen ay rahim filmi cektrmıstım onun da etkisi olabilir :).
Çok sağol. Bebeğin Nekadarlik oldu ve normal mi doğdu nasil
Maşallah maşallah ne tatlı olmuştr şimdi o :)) Allahimmm hayırlı ömürler versin inşallah hepinize bebeğinizle birlikte :) inşallah bnde o gunleri görürüm. Bu arada preeklempsi nedir?Rica ederım evet belki etkisi olmustur. Preeklempsi nedeniyle 36 haftalik dogurdum mecburi sezeryanla ama sukur kuveze girmedi 2900 gr dogdu 48 cm de boyu. 3 gunlukken 2600 du kilosu 300 gr kaybetmisti. Simdi 38 gunluk oldu 4 kilo 56 cm. Cok cabuk toparlandi cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?