merhabalar ben 21 yaşındayım dört dörtlük bi polikistik over hastasıyım (doktorum bu ifadeyi kullanmıştı :18:) kilo veremiyorum saçlarım açıldı sivilceler aldı başını yürüdü
derken bu hafta canıma tak eti tabi..
neyse.. bundan önce bir sürü başarısız denemelerim oldu 2 ay fitnessa gitmiştim daha önce sadece 2 kilo verebildim öyle olunca spor mpor yapmıyorum dedim.. baktım olmıcak kaç aydır kıyafet falan almadım sinirimden siyah bi pantolonla dolanıyorum ortalıklarda..ama bu sefer çok kararlııyım öyle ki üşenmedim gittim tekrar fitnessa yazıldım haftanın 4 günü hoca canıma okuyo
1000 kalorilik bi diyet uyguluyorum psikolojikmidir nedir ama hiç acıkmıyorum. 2 ay sonra sevgilimn yanına gidicem hedefim iki ayda 10 kilo verebilmek dua edin kızlar benim için nolur allah kimseyi kilo ve özellikle pko illetine düşümesin psikoloji falan bırakmıyo insanda pkolu arkadaşlar zayflayabildilerse ne yaptılar bana bilgi verebilirmi çok fena durumdayım nolur yarım edin bu kardeşinize de

neyse.. bundan önce bir sürü başarısız denemelerim oldu 2 ay fitnessa gitmiştim daha önce sadece 2 kilo verebildim öyle olunca spor mpor yapmıyorum dedim.. baktım olmıcak kaç aydır kıyafet falan almadım sinirimden siyah bi pantolonla dolanıyorum ortalıklarda..ama bu sefer çok kararlııyım öyle ki üşenmedim gittim tekrar fitnessa yazıldım haftanın 4 günü hoca canıma okuyo

Son düzenleme: