Pko hastasıyım ama iki ay içinde 10 kilo vermem gerek..

kızlar bende pko luyum metformın kullanıyorum ayrıca troitlerde çalışmıyo kılo vermekde zorlanıyorum... metformın guzel bı ilaç ilk kullandıgım sıralar kılo vermıştım ama şimdi kılo vermem durdu vucudum alışdı galıba tepkı vermıyo

:))) aynen canım ya benimde bir siyah pantolonum var onunla dolaşıyorum dolap eşya dolu ama yakıştıramıyorum rahat olamıyorum :( Bende PCOS hastasıyım bende de insülin direnci ve gizli şeker çıktı ve bende Diaformin 1000 mg kullanmaya başladım 4 gün oldu... Mide bulantısı ve ishal yaptı bende bu ilaç ve canım bişey yemek istemiyor midem bulanıyor yedikten sonra ...

Diyet yapıyorum sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir maydonoz domates yiyorum haftada 2 kere yumurta yicen dedi dr öğlen ekmeksiz çorba yemek ve akşam yine ekmeksiz çorba yemek yiyorum

Şekerli hiç birşey yemiyorum ve içmiyorum zaten ocaktan beridir şekeri kesmiştim ama kilo veremedim meğer bu hastalıktan ötürüymüş..Bide kadın doğumcu diane35 verdi ama kilo aldırır dedi bilmiyorum kullansam mı kullanmasam mı? Herkes kilo verince pcos ta azalır diyor bende kilo vermeye yöneleyim diyorum daha fazla kilo almayı aklımdan bile geçirmek istemiyorum ha bu arada sabah akşam soğan suyuda içiyorum.. Geçen ay içmiştim adetim çok güzel gelmişti ağrısız sancısız 6 gün çok iiyiydi.. Böyle devam edicem bakalım...

merhabaa kızlarr....
bend epkoluyum daha önce bu syfayada yazmıştım sanırım hatırlamıyorum am atekrar yamzak istedim
28 yaşındayım 2.5 yaşında ikizleirm var
hep adet düzensizligim ve kilom vardı 19 yalından sonra bel çevrem genişlemeye başladı
ve ben pko oldugumu evlendikten sonra ögrendim 22 yaşında
çocuk istedim hemen vee oldu allaha şükür ama det sorunum ve kilo sorunum devam etti hep
90 kiloya kadar çıktım adet görmek hayal olmuştu
ama direndim ve mücadele etti
şuan 64 kiloyum ve yaklaşık eylülden beri adet oluyorum düzneli bir şekilde
sizlere gı düşük diyeti tavsiye eidyorum özleliklede monti diyetini

bende çok çok zor kilo verdim herkes 3 verdi ben 500 gr verdim ama öle yada böle 26 kiloyu deviridm sonund ahedefim 58 olmak inşşş o rakamıd agörücem

adet düzneislzigim için civap perçemi içtim hergün6 ay
daha sonrada tarçınl yogurt yedim hergünn
sizlerede tavsiye ediyorum bunları...

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza,
e tabi burda olduğuma göre bende pko luyum..
benim 1 oğlum var 3 yaşında o zamanlar böle bi sorunum yoktu ama sanırım doğum sonrası aldığım kilolar neticesinde çıktı yada öncede vardı ama dr farketmedi bilemiyorum..
çünkü belirtileri vardı tüylenme adet düzensizliği ve saç dökülmesi..
bende duphaston ilacı ile adet görüyorum ve glifor verdi zayıflamam için, 73 den 69 a düştüm 1,5 ayda şimdi sporada başladım bakalım hedefim 60a başarabilirsem 55e düşmek..
bu arada sizlere sormak istediğim birşey var, bu süreçte tüylenme ve saç dökülmesi için tedavi görebilirmiyim , daha önce tüylenme ile ilgili aldactone vermişti sonra kesti sende aşırı tüylenme yok dedi ama varrrr :) beni rahatsız edici şekilde hemde..
benim gibi olan varmı acaba ?????

canım öncelikle sağlıklı ve güzel bir şekilde zayıflarsın umarım başarılar diliyorum..
zayıflamak sabır işidir diyet yapıp yapıp tam kilo verecekken nefsine hakim düşmesi insanın her şeyi yerle bir ediyor.sabrını ve azmini kaybetme.hasta olman senin icin yolunda taş değil azmine daha cok destek olsun.sonradan vay be dersin zoru başardım dersin:)
tavsiye edebileceğim tek şey akşam belli bir saatten sonra yemek yeme ve sakın acele edipte birden kilo vermeye calışma sağlığından olmayasın.birde kendini cok ac hıssettıgınde doğal şeyler ye.mesela artık sıkıldım yeter dediğinde cipslere sarılmak yerine domates salatalık meyve gibi şeyler..tabi doktorun daha iyi bilir.
tekrar başarılar diliyorum.iyi geceler:)

slm öncelikle erken kalkmak gerekiyo bende artık erken kalkmaya çalışıyorum ve eskiden daha az yiyodum açda kalmıyorum :56: diyetimde et yoğurt sebze meyve peynir 5dilim kepek ekmeği hepsi ve 2litre su istersen ayrıntılı listeyi verebilirim ,aktar konusuda üsküdarda ermiş attar diye geçiyo paket şeklinde hazır verdi bana üstünde kist çayı yazıyo :68:içerisindeki bitkiler yazmıyo günde 3kere içiyom yanındada hayat iksiri dedği karışımdanda verdi biraz pahalı ama bakalım faydası olucakmı bilmiyorum kaç aydır regl olamadım inş vesile olur

selam tuana0225
aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır pko hastasıyım 5 senelik evliyim ermiş aktarın karışımınlarını araştırırken yazına denk geldim bende dün üsküdara gittim ermiş aktar aynı şekilde bana da kist çayı ve hayat iksiri diye bir karışım verdi yarın uygulamaya başlıyacağım ve öğrenmek istiyorum siz kullandınız ve memnun kaldınızmı herhangi olumlu bir değişiklik oldumu merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim

Back
X