• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko hk. yardım edermisiniz

beyazzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
58
0
36
Eskişehir
merhaba
ben adet dzensizliği için doktora gittim. Hormon testlerim yapıldı. Doktor hamile kalma şansin herkese göre az dedi, hemen hamile kalamayabilirmişim.. yumurtlama sorunu var dedi.
ben henüz bebek düşünmüyorum.. korunmaya devam ediyoruz. Ama öyle moralim bozuk kii çocugum olmayacak mı diye düşünmekten birşey yapamıyorum.
Adetimi ve hormanlarımı düzenliyici progestan verdi. 6 ay kullan hamile kalamazsan yumurtlama tedavisine başlarız dedi.. ben 3 ay daha korunup sonra korunmayı bırakacağım inş.
Doktora buradaki yazılardan okudugum kadarı ile pko hastası olanlar varmıs dedim. Bende ki o o hastalık mı dedim evet dedi..
Çocuk olayı çook mu zor?? içimi rahatlatmak istiyorum, yardımlarınıza ihtiyacım var...

canım bende pco luyum kendimden bahsedeyim biraz pco oldugumu kızken ögrendim adet gecikmeleri ve sancı sebebiyle gittigimiz dr söylemişti evlendiginde hic korunma dedi nişanlıydım o zaman 2 sene sonra da evlendimi şimd 3,5 yıllık evliyim hic korunmadık hamile kalmadım tedavi grdm aşılama yaptırdık sonuc hala negatif nisan ayında falan tekrar aşılama düşünüyoruz olmassa tüp bebek dr um normal yolla cok küçük bi ihtimal demişti ki ilk aşılamada bile ümit vermedi bana.
canını sıkmak istemm ama benim durumum böyle inş senin hemen olur ayrıca bizde başka hic bi sorun yok eşimin spermler falan da gayet iyi ama pco belası işte...
sen şimdiden takma kafana belki olur hemen stresde engel hamile kalmaya :18: :14: *:14:

bu aşılama nasıl oluyor bir de?
yani aşılama demek tüp bebek değil değil mi?
maliyeti falan var mı bu işin?

aşılama farklı canım tüp bebekten bir önceki evre maliyeti yok diyorlar aslında ama bize ilaclar rapor cıkardıgımız halde 400 liraya mal oldu ama bizim ilac hakkımızda dolmuş bir kısmını ödemedi sigorta, 375 de hastaneye verdik. özel hastanede yaptırdık biz belki üniversite hastanelerinde farklıdr yanlış bilgi vermeym sana :86:

canım bende pco luyum kendimden bahsedeyim biraz pco oldugumu kızken ögrendim adet gecikmeleri ve sancı sebebiyle gittigimiz dr söylemişti evlendiginde hic korunma dedi nişanlıydım o zaman 2 sene sonra da evlendimi şimd 3,5 yıllık evliyim hic korunmadık hamile kalmadım tedavi grdm aşılama yaptırdık sonuc hala negatif nisan ayında falan tekrar aşılama düşünüyoruz olmassa tüp bebek dr um normal yolla cok küçük bi ihtimal demişti ki ilk aşılamada bile ümit vermedi bana.
canını sıkmak istemm ama benim durumum böyle inş senin hemen olur ayrıca bizde başka hic bi sorun yok eşimin spermler falan da gayet iyi ama pco belası işte...
sen şimdiden takma kafana belki olur hemen stresde engel hamile kalmaya :18: :14: *:14:

neden hemen aşılamaya geçildi merak ettim. bende pco luyum bu ay puregon ve ovitrelle kullandım ve ilişki önerdi dr um

Back
X