Pko ile kilo verme!

inş.. istediğiniz kiloya gelirsiniz adet aralığınız nedir? düzensiz ise kilo verdikten sonra düzeldimi?
Hanımlar,
İlk diyet deneyimimde diyetisyen kontrolünde 75 kilodan 64 kiloya inmiştim. Bir yıl kadar koruma döneminden sonra tekrar diyet yaparak 50 kiloyu tartıda görmüştüm Dört yıl kadar bu kilomu korumuş olmama rağmen son bir yıl içerisinde polikistik over sendromu teşhisi ve troid rahatsızlığım nedeniyle hızla kilo almaya başladım ve tekrar altmışlı rakamları tartıda gördüm. Polikistik over sendromu tedavisinde kilo kontrolünün ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Doktorumun sık sık kilo vermelisin uyarısı üzerine diyet yapmaya karar verdim. 64 kilo ile başladım ve üç ayda 59 kiloya inmiş bulunmaktayım. Bundan sonraki süreçte kk yazarak devam etmek istedim.

Kilo:59
Boy: 167
Hedef:50

inş.. istediğiniz kiloya gelirsiniz adet aralığınız nedir? düzensiz ise kilo verdikten sonra düzeldimi?
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Adet duzensizligi hic bir zaman yasamadim. Polikistik over sendromunun bende en belirgin etkisi sac dokulmesi ve hizli kilo alimi ne yazikki. Umarim bu hastalikla mucadele eden tum bayanlarimiz sifa bulur.

Ilk guncelleme hanimlar. Sahur ogunum peynirli omlet - muz ve yulaf.
eyWF2Ivwj

Son düzenleme:
canım benim ne güzel bende de pko var ve kiloluyum gittikçe alıyorum diyetisyenlere de gittim sebat edemiyorum tembellikten ömrüm boyunca kiloluydum şişmanken gelinde oldum ama doktor kilo vermen lazım hamilelik için deyince dünya durdu bende ramazan sonu başlıyorum inşallah vericem

X