pko illetin denk gelenler..hamile kalmak isteyenler..kalanlar hepiniz içeri....

isyan123

12.11.2014 mustafammmm yavrumm
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
21.371
7.611
448
slm kızlar..
bugün öğrendim %90 bende de PKO var

hormon testi değerlerim

TSH:1,25
Prolaktin:13.11
FSH:5,26
LH:7,97
Estradiol:63

USG de ise sol tarafta bir sürü mm kist çıktı..3 aydır bebek istiyorduk olmadı şüphelendim ve doktora gittim kötü haberi aldım..c.tesi başka bir doktora gideceğim..varmı ben gibi olan..
:44::44::44::44:
pko lu olupta hemile kalanlar bize yardımcı olabilirsiniz..hangi ilaçları yada hangi bitkisel kürleri kullandınız..kaç ayda hamile kaldınızz :44::44::44:
hadi kızlar yardımlaşalım...paylaşalım derdimizi..

Son düzenleme:
Ben bu pkoyu anlayamadım... Ultrasonla mı teşhis ediliyor...

Ben gebelik nedeniyle Dr gittim, adetlerinin çok düzensiz olduğundan bahsettim , muhtemelen geç döllenmedir dedim... Muayene sırasında Bana bir yumurtalığumda pko olduğunu ve adet düzensizliğimin de bundan kaynaklandığını söyledi... Ama aynı zamanda da hamileydim...

Yani ben teşhis edilmemiş bir pkoluymuşum ve tedavi olmadan hamile kaldım...

Daha önce adet düzensizliği sebebiyle iki ayrı Dr gittim, onlar böyle bir lşeyden bahsetmemişlerd
:26:

aynısı bende de oldu..bende daha önce gittim doktorlara ..onlarda USG ile baktılar ama birşey dememişlerdi..bu PKO birandamı türüyor yoksa hepmi vardı..
ne güzel sen hamile kalabilmişsin..darısı bizim başımıza inşş..
benim adetlerimde düzenli..

İnşaallah Rabbim hiç bekletmez seni de...

Adetlerin de düzenliymiş hem...

Belki de pko da seviye seviyedir bilemiyorum ki çünkü ben hemen hamile kalabildim çok şükür...

İnşaallah Rabbim hiç bekletmez seni de...

Adetlerin de düzenliymiş hem...

Belki de pko da seviye seviyedir bilemiyorum ki çünkü ben hemen hamile kalabildim çok şükür...

peki daha önce hiç görünmemişmiydin doktora...herhangi bir hormon testi falan yapılmışmıydı
çok şanslısın arkadaşım..Allah bebeğine sağlıkla kavuşturur inş.seniii

peki daha önce hiç görünmemişmiydin doktora...herhangi bir hormon testi falan yapılmışmıydı
çok şanslısın arkadaşım..Allah bebeğine sağlıkla kavuşturur inş.seniii

Âmin... Hepimizi kavuşturur inşallah... Benim hikayem biraz tuhaf... Adet olmam gereken zamandan bir hafta sonrası korunmayı bıraktık...nasıl olsa adet olacaktım... Hamile kalacağıma pek ihtimal vermedim... Amacım adet olduktan sonra hormon tahlilleri yaptırmaktı ve sonrasında gebelik planlamaktı ki sonrasında hiç adet olmadan hamile olduğumu öğrendim... Dolayısıyla tahliller de kaldı...

O yüzden hamileliğim olması gereken haftadan dört hafta geri... Çok geç bir yumurtlama ve sürpriz bir bebek...

Sen de yeni başlamışsın gebelik düşünmeye, hayırlısıyla Rabbim sana da nasip eder inşaallah....

Bu arada Dr iki kere gittim ama adet düzensizliği sebebiyle, gebelik için değil, ilaç verip gönderdiler, pek ilgilenmediler...

Son düzenleme:

bende bu hafta gideceğim inş doktora..umarım iyisine denk gelirim ne diyeyim..
ne kadar güzel bir hikaye..
maşallah o süpriz bebişineee

canım adetin yakında dr ondanda yanlış anlamış olabilir. iyi bir dr gidip daha net sonuç almanı öneririm.
ama üzülme çünkü halime kalınabiliyor dedim ya en yakınım ablam. ilk bebeğe dr kontolünde hamile kaldı 2. si şıp diye oluverdi.
ümitsiz olma yani rabbim nasip ettiyse olur.
bu ay bende gitmeyi düşünüyorum

canım şu anda adetimin 3. günü...iyi görünür diye gittim tam göründü mübarek sinir oldum..
inş ikimizde hamile kalabiliriz...Rabbim büyük...

canım şu anda adetimin 3. günü...iyi görünür diye gittim tam göründü mübarek sinir oldum..
inş ikimizde hamile kalabiliriz...Rabbim büyük...

kalırız canım kalırız daha çok erken moral bozmak için sen bi dr git bakalım o ne dicek

mrb bende pko var ve 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmadı bir türlü bu ay duphaston kullandım 12 gün oldu biteli adet olmadım hala test yaptım negatif adet olmayı bekliyorum bu ay aşılama düşünüyorum

mrb bende pko var ve 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmadı bir türlü bu ay duphaston kullandım 12 gün oldu biteli adet olmadım hala test yaptım negatif adet olmayı bekliyorum bu ay aşılama düşünüyorum

canım hangi tedavileri uygulad doktor sana..
bende yarın gideceğim inş doktora..umarım güzel haberler alabilirim..
soğan kürünü falan denedinmi peki hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…