canım seyrek derken nekadar seyrek benimde çok dökülüyor genele anlamadım annemimde halamında saçı az bide benimkiler çok ince telli bana göre çok seyrekleşti saçlarım ama etrafımdakiler hep öyleydi diyolar anlamadım bende tüm sonuçlarım normal çıktı bende genetik olabildiğini düşünüyorum...sen ekimi nerde yaptırdın peki memnun kaldınmı canım bende böle giderse 1 yıl sonra yaptırmak zorunda kalabilirim.Birde canım yaa senin yaşın kaç acaba çok erken dökülmemişmi bi bayan olarak bende 23 yaşındayım hep diyorum yok daha dökülmez menapozdan sonra falan dökülür dökülürse diye içimi rahatladıyodum ama belliki alakası yok sanırım?Birde canım sendede pko varmı?benim sadece görüntü olarak pko var fahat adetlerim çok düzenli hiç şaşmaz ve tüylenme falanda yok bende hormon sonuçlarım troidim vs hepsi çok normal olmasına rağmen dökülmem devam ediyor.Benimde genetikmidir o zaman ben saç köklerimi incelettiğimde kökler çok sağlammış yok kükürtmü ne azmış ne yapcam bilemedim.öfff ne çok soru sordum gene bunalttım kusura bakmayın![]()
onemli degil canim senin gectigin bu donemlerden ben de gectim:) benim dokulmem ergenlikte basladi yavas yavas devam etti suan 27 yasindayim saclarim baya seyrek etrafimdakiler de gorebiliyor yani. ektirme isini yurtdisinda yaptim, kismen memnun kaldim yani yapacak hicbirseyin yoksa deneyebilirsin. ama once sarimsak bilmemne onlari dene istersen cunku fayda goren baya kisi var. benim de adetlerim duzenli herseyim normal, cok nadiren kistlerim oluyor ama devamli olarak kistlesme yok. genetik diyip biraktim ben de artik canim cunku baska bi neden bulunamiyor. istersen ozelden mesaj atabilirsin soracaklarin varsa