Pko lu hayat

ysfffzynn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
15
8
18
Selamun aleykum kizlar. Ben 19 yasindayim... 1 yili gecti evleneli, hic korunmadik cocuk olmadi. 2 ay once pko oldugumu ogrendim, 4 kilo verdim ogrendigimden beri. Dr kontrolundeyim. Adetler gecikmelide olsa oluyorum... Yumurtlama da gerceklesiyor, gecen ay catlatma igneso vurundum.. Olmadi ama yine pozitifleri goremedim.. Bugun yine kontroldeydim, ovulasyon gerceklesiyor, devamli iliskide bulun dedi. 6 ay icinde hamile kalirsin diyor ama korkuyorum yinede olmazsa diye.. 6 aydan sonra olmazsa asilama yapariz dedi... Onca zamanda glifor 1000 mg kullanicam... Bu arada tuplerim acik, esimde problem yok.. Ayni durumda olan varmi acaba?boyle durumda olup hamile kalan warmi? Rabbim her isteyene nasip etsin

Canım ne oldu sonuç gebelik oldumu bende 1 hafta önce öğrendim pkolu olduğumu merak ettim sonucunu

Canım ne oldu sonuç gebelik oldumu bende 1 hafta önce öğrendim pkolu olduğumu merak ettim sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…