Pko lu olup hamiş olanlar varmı acabaa.??

polikistik over rahatsızlığı canım.. yani yumurtalık kistleri

evet canım çok var hem de :) ben değilim bu arada ama var yani inşallah sende hamile kalırsın
ben ben ustelık klomen kullanmama gerek kalmadı ınofolıc kullandı ve rabbımın ıznıyle o ay hamıle kaldım

Ben varım :) Şu an 23 haftalık hamileyim. İnofolic kullandığım ilk ay hamile kaldım şükürler olsun. İsteyen herkese nasip etsin Allahım.

polikistik over rahatsızlığı canım.. yani yumurtalık kistleri

evet canım çok var hem de :) ben değilim bu arada ama var yani inşallah sende hamile kalırsın
inşallah canım yaa.klomen ve glukofen kullandım 21 nisanda çatlatma ignemi oldum beklemedeyim şimdi.karnım şişiyorr ve kasıklarımda agrı varr.en yakın belirtileri neler bilginiz varmıı

inofolice bende başladım bu ay.. bakalım :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)
insallah canım Allah gonlune gore versın kucuk bı tavsıye cok dusunmemeye calıs bana doktorum bu ay cok zor onuuzdekı ay klomen kullan dedı ve ben o aya daır hıc umıdım olmayarak davrandım hastalıgım 1 hafta gecıkmesıne ragmen hamıle olduguma ıhtımal vermedım cok sukur rabbım nasıp ettı ınsallah tez zamanda guzel haberler alırsın

düşünmüyorum canım elimden geldiğince :) kısmet bakalım :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bebişini :)

Selam kızlar cvp larınz için hepinize tek tek teşekkür ederim.Klomen kullandım ve 21/04/2016 çatlatma ignemi oldum.doktor muaynede sag tarafımda görmüştü 3 tane yumurtayı .dün akşam sag kasıgımda seyirme gibi 2-3 defa atış hissettim.Bu şekilde yaşayan oldumu yada döllenme belirtisimi bilginiz varmı acabaa.birde igneden ne zaman sonra kan testinde cıkar gebekik.doktor adetimi beklememi söledide benim pek sabrım yok ozamana kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…