- 25 Nisan 2016
- 22
- 7
- 1
- 36
- Konu Sahibi gulucukkkkk
-
Pko nedir ?
Pko lu olup klomenle hamiş olan varmı acabaa???
ben ben ustelık klomen kullanmama gerek kalmadı ınofolıc kullandı ve rabbımın ıznıyle o ay hamıle kaldımpolikistik over rahatsızlığı canım.. yani yumurtalık kistleri
evet canım çok var hem de :) ben değilim bu arada ama var yaniinşallah sende hamile kalırsın
Bende de proklatin yüksek çıktı ilaç kullanıyorum inş bende mayıs ayında hamile olurumben ben ustelık klomen kullanmama gerek kalmadı ınofolıc kullandı ve rabbımın ıznıyle o ay hamıle kaldım
ben ben ustelık klomen kullanmama gerek kalmadı ınofolıc kullandı ve rabbımın ıznıyle o ay hamıle kaldım
Var ben ma klomeni bıraktım 2 ay sonra hamiş kaldım tedaviden sıkılmıştımPko lu olup klomenle hamiş olan varmı acabaa???
bu infolic dor mu verdi cnm sana sen kendn mi kullandınBen varım :) Şu an 23 haftalık hamileyim. İnofolic kullandığım ilk ay hamile kaldım şükürler olsun. İsteyen herkese nasip etsin Allahım.
inşallah canım yaa.klomen ve glukofen kullandım 21 nisanda çatlatma ignemi oldum beklemedeyim şimdi.karnım şişiyorr ve kasıklarımda agrı varr.en yakın belirtileri neler bilginiz varmııpolikistik over rahatsızlığı canım.. yani yumurtalık kistleri
evet canım çok var hem de :) ben değilim bu arada ama var yaniinşallah sende hamile kalırsın
klomen ve çatlatma ignesi oldum.en yakın belirtileri neler oldu sizde peki?Var ben ma klomeni bıraktım 2 ay sonra hamiş kaldım tedaviden sıkılmıştım
Pko lu olup klomenle hamiş olan varmı acabaa???
Herhanhi bir ağrı sızı hissetmedim ve yaklaşık 8 ay kullandım aşılama oldum 2 kez üst üste ondada biii hissetmedim sadece gazım vardıklomen ve çatlatma ignesi oldum.en yakın belirtileri neler oldu sizde peki?
bu infolic dor mu verdi cnm sana sen kendn mi kullandın[/Canım ben yıllarca ilaç kullandım zaten. Diane 35 kullandım uzun süre daha sonra adını hatırlaymadığım bi ilaç. Şimdiki doktoruma da som iki yıldır gidiyordum. ikinci kullandığım ilaç sayesinde adetlerim düzene girmişti ve ilaç kullanmayı bırakmıştım. Daha sonra evlendim. İlk zamanlar ilişkiye giremedim malasef. Daha sonra doktora kontrole gittiğimizde çocuk düşündüğümü söyledim ve o verdi ilacı bana. Sana tavsiyem kafana göre ilaç kullanma canım.
insallah canım Allah gonlune gore versın kucuk bı tavsıye cok dusunmemeye calıs bana doktorum bu ay cok zor onuuzdekı ay klomen kullan dedı ve ben o aya daır hıc umıdım olmayarak davrandım hastalıgım 1 hafta gecıkmesıne ragmen hamıle olduguma ıhtımal vermedım cok sukur rabbım nasıp ettı ınsallah tez zamanda guzel haberler alırsıninofolice bende başladım bu ay.. bakalım :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)
insallah canım Allah gonlune gore versın kucuk bı tavsıye cok dusunmemeye calıs bana doktorum bu ay cok zor onuuzdekı ay klomen kullan dedı ve ben o aya daır hıc umıdım olmayarak davrandım hastalıgım 1 hafta gecıkmesıne ragmen hamıle olduguma ıhtımal vermedım cok sukur rabbım nasıp ettı ınsallah tez zamanda guzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?