Pko lu olup hamiş olanlar varmı acabaa.??

yumurtan catladığında öyle belirtiler oluyor cnm bende de öyle olmustuuuu
regline 2 gün kala felan cıkıyor erken gebelik testinde AMA mecbur beklıyrsun adet dönemini beklemen gerekıyor..

yumurtan catladığında öyle belirtiler oluyor cnm bende de öyle olmustuuuu
regline 2 gün kala felan cıkıyor erken gebelik testinde AMA mecbur beklıyrsun adet dönemini beklemen gerekıyor..
yanii o şekildemi gebe oldugunu ögrendin.gebeligin oluştugu habercisimi oluyor:)

hayır tatlım yanlıs anladın
yumurtan catlıyor onun belirtisi ben malesef gebe kalamadım
hormon yüksekliği varmıs inş bu ay kısmet olursa
yanı yumurtan catladığı zaman akıntı kasık arısı bunlar olabliyor

Bende herşey normal görünüyorrdu.yumurta büyüklüğüde.hatta doktor çok iyi harikasın dedi.2 tane olmuş derken 3. yumurtada göründü dedi.ama resmen kendimi dinliyorumm yaa.İnşallah bir an önce meleklermize kavuşuruzzzz.yumurta geliştiri oalrak glikofen varmişti doktor.şeker ilacı oluyormuş hem insülin direncin düşsün hormon işte. hemde yumurta geliştirici dedii.

ben klomen kullandım cnm bende de herşey normaldi
benimde 2 yumurta olusmustu 22mm sonra catlatma iğne vurdu
ama malesef regle oldum başka doktora gittim o testler yaptı öyle öğrendim sonucu inş hamile kalırsın hepimiz kalırız inşallah dua edelim birbirmize

aynenn.benim 5. doktorum bu 1,5 yıl sonra polikistik over oldugumu ögrendim.doktor cok önemli gerckten.doktorum bana sabırlı ol dedi.bende 1,5 yıldır sabrediyorum dedigimde.sen tedavi olmamıssınki neyin sonucunu beklemişsin dedi.yanii 1,5 yıldır her ay umutla bekelrken pko varken imkansız gbi birşeymiş gebelik.inşallah bir an önce gönlümüze göre veriri RABBİM.Burdan yazarız hepimiz bebişimiz geliyor diyee

CNM BENDE DE İŞTE STERSTEN HORMONLARIM YÜKSEKLMİŞ ŞİMDİ DOKTORUMU DEİŞTRDİM TEDAVİDEYİM BENDE 7 AYLIK EVLİYİM ERKENDEN İSTİYORUM BEBEİM OLSUN
ŞİMDİ BAŞKA DOKTOR DAHA BULDM COK Yİ ONADA Bİ DANISICAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…