- Konu Sahibi gokcebuket
-
hayır canım diaformin insilün direncini kırıp kilo vermek için kullanıyorum soğan kürünü bende duymuştum ama hiç yapamadım kilo çok önemli ben biraz kilo verince adetim düzeldi bildiğim adet söktürücü ilaç tarlusal dışında yok canım sen hangi aşamadasın
Benim cok kilom yok seker hapini 2ay kullandim ama hic kilo vermedims gunde 1tane aldim ama agir geldigi icin 2tup denemem basarisiz doktorlar nedenini arastirma yoluna gitmediler adetim sokturmuyor ilacla sogan kurunu onceden denedim akintim koyu sekilde gelmisti denemeye deger bir seferde etki gostermiyormus
medikal park goztepede yaptrdim adet ilacla goruyprdum ama simdi kahverengi akinti haliyle kaliyor pko ilerledi sanirim siz nerde tedavi goruyosunuz aklimda aydin arici aret kamar bulent tiras var dr arastiriyorumtarlusal işe yarıyo aslında nerde yaptırdın tüp bebeğini galiba senin pko daha ileri seviyede sökülmediğine göre rabbim acil şifa versin hepimizede...
medikal park goztepede yaptrdim adet ilacla goruyprdum ama simdi kahverengi akinti haliyle kaliyor pko ilerledi sanirim siz nerde tedavi goruyosunuz aklimda aydin arici aret kamar bulent tiras var dr arastiriyorum
benim drum bülent baysal florence nightingaledeyim iki tüp denemem oldu birincisinde çok su topladım muhtamelen o yuzden olmadı ikincisi tuttu fakat kısa süre sonra düştü malesef histeroskopi yapılacak onun için gün sayıyorum sana yapıldı mı histeroskopi?
amin canım cümlemizin inş evet canım ikinci denememde hamile kalmıştım düştü maalesef yine de cok şükür bana diaformin verdi drum önceden olamazdım adet şimdi aşağı yukarı her ay oluyorum sen nasıl verdin bu kadar kilo ekstra bişey kullandın mı bide senden sonra evlenenlerin senden küçüklerin senden önce çocugu olmazmı insan kocasına bile mahcup oluyo onuda öyle bi durumun içine soktugu için
Diaformin dogum kontrolmu oluyor bana dogum kontrol kusma yapiyor adet sokturen tarlusal harici ilac biliypmusunuz ben bu ay glifor ve sogan kuru basladim adetlerim duzelsin diye
Benim cok kilom yok seker hapini 2ay kullandim ama hic kilo vermedims gunde 1tane aldim ama agir geldigi icin 2tup denemem basarisiz doktorlar nedenini arastirma yoluna gitmediler adetim sokturmuyor ilacla sogan kurunu onceden denedim akintim koyu sekilde gelmisti denemeye deger bir seferde etki gostermiyormus
medikal park goztepede yaptrdim adet ilacla goruyprdum ama simdi kahverengi akinti haliyle kaliyor pko ilerledi sanirim siz nerde tedavi goruyosunuz aklimda aydin arici aret kamar bulent tiras var dr arastiriyorum
Histeroskobi sana dusukten dolayi yapildi sanirim benimde su topladi ilkinde dondurulmusla denedim ama doktor histeroskobi yapilmadi kadokoydeki florence hast gorusmeye gittim memnun kalmadim
evet canım ilk 10 kilomu dioforminsiz verdim diyetisyene gittim + yürüyüş kalan 10 12 kilomuda diaformin +diyetisyen + yürüyüşle verdim...ama adetlerim çok düzeenlendi ama miktarları çok ama çok azlardı onun içinde progestan verdi....
progestan verdi canım doktor bana 10 gün kullan adet olucaksın dedi doktoruna bir sor istersen 4 aydır kullanıyorum. gayet düzenli geliyor...
evet şeker hapları ilk 2 ay çok agır gelebilir ama sonra alışıyorsun pko lular için çok önem arz eden bi hap keşke bırakmasaydın.ben bazen bırakıyorum sonra tekrar başladığımda bile mide bulantısı yapıyor bir süre...
canım adet miktarının azalması tamamen progestan eksikliğinle alakalı doktorunla görüş muhakkak bu konuyu...
canım banada histeroskopi yapıldı.benim son transferim kimyasal gebelikle sonuçlandı daha sonrasında yapmicaklardı çok kez tekrarlanan düşüklerde yapıyoruz gerek yok dedile olmaz dedim tekrardan riske atamam dedim muhakkak bakılmalı ki bir dahaki tüp bebek tedavime gönül rahatlığıyla gidim diye diye doktorumu ikna ettim düşün ben bide üniversite hastanesindeyim bence önemli tekrarlayan negatiflerde de muhakkak yapılmalı çünkü maddi manevi biz bu yolda çok yıpranıyoruz...
Seker ilacini gunde kac tane aliyorsunuz bide progestan dediginiz ilacin adimi eczaneden ne diye almaliyim simdiye kadar gorustugum doktorlarin hicbiri histeroskobiyi onermiyolar arastirma geregide gormuyolar napicam ben ya 2 basarisiz denemede arastirabilecek dr bulamadim istanbulda birde adet gormemeyi rahim duvarin ince olabilir dediler ama o kadar estrafem kullandim rahim duvari kalinlasmasi icin
Seker ilacini gunde kac tane aliyorsunuz bide progestan dediginiz ilacin adimi eczaneden ne diye almaliyim simdiye kadar gorustugum doktorlarin hicbiri histeroskobiyi onermiyolar arastirma geregide gormuyolar napicam ben ya 2 basarisiz denemede arastirabilecek dr bulamadim istanbulda birde adet gormemeyi rahim duvarin ince olabilir dediler ama o kadar estrafem kullandim rahim duvari kalinlasmasi icin
Progestan hapini agiz mi vajinalden mi aldiniz
Doktorlarin hepsi rahim ve hormon tahliline bakinca arastirmaya gerek olmadini bosuna para harciyacagimdan bahsediyor hic gebelik olusmadi histeroskobiyi nerde yaptilar benim bir tupumde tikali da belki laporaskobi bile gerekebilir illede dusuk yaptim demem mi gerekir arastirmalari icincanım benim dr um kendisi söyledi histeroskopiyi ben memenunum drumdan tavsiye ederim hatta ilk gittiğinde rahim filmini görmek isteyecektir eminim ama bi durum daha var eğer hastalığın ileri seviyedeyse gerek duymamış olabilirler bide hiç pozitifi gördün mü
canım şeker hapını günde 2 tane hemde 1000 lik alıyorum ama başlarken günde 2 850 lik başlamıştım bi kaç ay sonra 1000 lige geçtim...evet biliyorsun bu tüp bebek transferlerinden sonra progestan igne falan verirler onun hapı evet ilacın addıda progestan 100 mg lık.sanırım senin adetin in miktarıda çok az oluyor işte onun için veriliyor benim doktorm şöyle açıklamıştı pko lular prpgestan hormonu yetersiz olurmuş hatta düşük tehlikeside o yüzden çok olurmuş bu hormon eger gebelik oluşursa bebeğin düşmemesi için ortam hazırlarmış ama gebelik oluşmazsa kanamayı saglarmış ...bizde bu hormonu az ürettiğimiz için endometrium duvarımız tam dökülemiyormuş bir kısmı dökülüyormuş o yüzden az kanama görüyormuş ve düzensiz tabi endo tabakasıda girintili çıkıntılı oluyormuş bana tüp tedavisine kadar kullan endo tabakanın her yeri eşit olsun dedi...ilk kullandığım ay nasıl kanamam oldu sana anlatamam parça parça döküldü şimdi norrmale döndü valla canım...bu arada benim 2 negatif 1 kimyasal gebeliğim var tekrarlayan düşüklerde biz araştırma yoluna gideriz tekrar tüp yapalım dediler üniversite doktorlarıma direttim olmaz ben bidaha araştırılmadan yaptıramam o riske giremem diye çok dil döktüm kıyamadılar bana yoksa yapmıyolardı ki sanırım sen özele gidiyorsun hayret bbişey niye bakmıyolarki parasıyla değilmi arkadaş bence kesinlikle araştırma yoluna git ben yaptırdım herşeyim temiz çıktı ama sorunlada karşılaşabilirdim ve tekrar negatif alabilirdim yada kimyasal olabilirdi...önceden önlem almak iyidir...
evet progesta
gebzedeyim bende kocaeli arastirma hast nasil hangi testler yapiliyor nadarisiz denemede bilgin var mi
Doktorlarin hepsi rahim ve hormon tahliline bakinca arastirmaya gerek olmadini bosuna para harciyacagimdan bahsediyor hic gebelik olusmadi histeroskobiyi nerde yaptilar benim bir tupumde tikali da belki laporaskobi bile gerekebilir illede dusuk yaptim demem mi gerekir arastirmalari icin
Yanii 35 kere görüntülenmiş 1 tane pko lu yokmu yani bir tek benmiyim uuuuuhuuuu
Aradan cokkk uzun yillar gecti gokcebuket benim profilimdi esimde bosandim 2015 in subat ayinda yani tekrardan tup bebek vs tedavilerim olmadi baska biriyle evlendim ve suan hic bir tedavisiz 2.ye hamile kaldim ama ben cocuk defterini tamamen kapamistim butun ilaclarimi kesmistim psikolojimi tamamen isime vermistim ve 2 sene sonra 2017 de bi oglum oldu ve suanda 2.kez hamileyim pko falan hepsi hikayeymis allah ol diyo ve oluyo hepsi buCANIM BEN DE 2 AY ÖNCE ÖĞRENDİM PKOLU OLDUĞUMU O AYA KADAR GAYET İYİYDİ HER ŞEY. ADET SÖKTÜRÜCÜ VERDİ DR. farlutal DİYE BİR İLAÇ... İLAÇ BİTTİ BUGÜN 12. GÜNÜM HALA ADET OLAMADIM. AMA TAHLİL YAPMAYA KORKUYORUM. YİNE NEGATİF GÖRMEK CANIMI ÇOK ACITIYOR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?