Pko lular lütfen yardım edin

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Arkadaslar iyi akşamlar pko hastasıyım adetlerim duzenli olmasada her ay olurum ya erken ya da gec sorum 2 gun onceden (affiniza siginarak)sadece wc de silerken cok acik pembe yavru azina yakin kan geliyor( ama sade silerken)hic çamaşıra bulasmiyor otesi yok 2 gundur toplasan 3 kere silerken gormusumdur ve siddetli bel ağrım var hic basima gelmedi pko lular yardim nolur normal adetime 2 gun var ama gelmiyor ayni sıkıntıyı yasayan var midir aranizda:KK17:

Canım ben de birkaç aydir yasiyorum o sıkıntıyı, hep adet oldum ama :( iki gün sonra gelmezse kan ver canım. İnşallah yerlesiyordur

Keşke dediğiniz gibi olsa ama çarşamba kan testi verdim negatifti sonuç adetten 4 gun önce ben pko ya bağlıyorum ama hic boyle olmadi gun icerisinde camasira bulasmazdi sadece her sildigimde gelirdi bu sefer2 gundur bekliyorum hicbirsey yok pko engelliyor ama cok sacma ya 2 gündür iyice stres oldum belim cok ağrıyor hic agrimaz bu kadar normalde gebelik kesinlikle yok attim kafamdan

Insallah canım da dedigim gibi 100 de 1 son iliskinin uzeeinden 16 gun geçmiş olsaydi kanda çıkardı kan negatif gec dollenme diyeceğim ama ondan sonra çalışmalar olmadi hic yani imkansiz:110:

Canım kanda çıkması gerekirdi varsa, pco dandir. Ben de pco luyum.iki ay once üç gün geldi leke kesildi iki gun yerleşme sanmıştım ben kırmızıyı gördüm . Geçen ay 3bucuk gün aynı dediğin renkte geldi kesildi üç gün sonra geldi kırmızılar. Kandırıyor bizi bu hastalik :( bir gün gerçekten gebelikten kaynaklanan leklenmeyi görürüz inşallah

Back
X