Pko lular lütfen yardım edin

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Arkadaslar iyi akşamlar pko hastasıyım adetlerim duzenli olmasada her ay olurum ya erken ya da gec sorum 2 gun onceden (affiniza siginarak)sadece wc de silerken cok acik pembe yavru azina yakin kan geliyor( ama sade silerken)hic çamaşıra bulasmiyor otesi yok 2 gundur toplasan 3 kere silerken gormusumdur ve siddetli bel ağrım var hic basima gelmedi pko lular yardim nolur normal adetime 2 gun var ama gelmiyor ayni sıkıntıyı yasayan var midir aranizda

Canım ben de birkaç aydir yasiyorum o sıkıntıyı, hep adet oldum ama iki gün sonra gelmezse kan ver canım. İnşallah yerlesiyordur

Keşke dediğiniz gibi olsa ama çarşamba kan testi verdim negatifti sonuç adetten 4 gun önce ben pko ya bağlıyorum ama hic boyle olmadi gun icerisinde camasira bulasmazdi sadece her sildigimde gelirdi bu sefer2 gundur bekliyorum hicbirsey yok pko engelliyor ama cok sacma ya 2 gündür iyice stres oldum belim cok ağrıyor hic agrimaz bu kadar normalde gebelik kesinlikle yok attim kafamdan

Insallah canım da dedigim gibi 100 de 1 son iliskinin uzeeinden 16 gun geçmiş olsaydi kanda çıkardı kan negatif gec dollenme diyeceğim ama ondan sonra çalışmalar olmadi hic yani imkansiz

Canım kanda çıkması gerekirdi varsa, pco dandir. Ben de pco luyum.iki ay once üç gün geldi leke kesildi iki gun yerleşme sanmıştım ben kırmızıyı gördüm . Geçen ay 3bucuk gün aynı dediğin renkte geldi kesildi üç gün sonra geldi kırmızılar. Kandırıyor bizi bu hastalik bir gün gerçekten gebelikten kaynaklanan leklenmeyi görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…