• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko luyum ve bebek için tedavi yöntemleri neler?

ceylin33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
3.901
0
156
merhabalar ben 23 yaşındayım ve pko luyum 1 yıllık evliyim ve korunmuyoruz bebeğimiz olmuyor ve bunun için tedavi olmak istiyoruz tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirirseniz sevinirim
ilginiz için teşekkür ederim....

PKOS ile tedavi yöntemleri hastanın evlilik süresi ve eşinin sperm durmuna göre değişir. PKOS ile detaylı bilgileri web sitelerinde rahatlıkla bulabilirsiniz. Hayat tarzı değişikliklerinden (kilo verme, spor yapma gibi), insulin duyarlılığını artırıcı ilaçların kullanılması, yumurtalamanın artırılması, suni aşılama hatta tüp bebek tedavisine kadar gidecek değişik yelpazede tedavi seçenekleri vardır. Konunun uzmanına muayene olduğunuzda hem sizi hem eşinizi değerlendirdikten sonra tedavi koşullarını size açıklar. PKOS hastalarında spontan yani kendiliğinden gebeliklerin de olabileceği unutulmamalıdır.
Herşeyin gönlünüzce olması dileğimle

inanır mısın bilmiyorum ama bitkisel tedavi önericem sana.arkadaşımın arkadaşı pcoluymuş ve soğan suyuyla tedavi olup hamile kalmış.şimdi bunu söyleyen arkadaşım da adet düzensizliği için sopan suyu içiyor iyi geldiğini söyledi.ama tarifini tam bilmiyorum netten araştır istersen

Back
X