• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Pko olup 2. Kez asilama yaptiranlar ???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Shraytk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
2
0
1
29
Merhaba kızlar ben pko luyum temmuz ayında ilk aşılamam yapıldı tutmadı ne yazıkki agustos 22 de tekrar aşılamam yapıldı bugün 14 gün oldu 9. Gun idrar testi yaptım negatifti adetinde 3. Gun gecikti şimdi korkuyorum test yapmaya yardımcı olun lütfen sizlerin nasil geçiyor bu aşaması

10 gün veya 15. Gün bir kan testi yaptır bakalım ne cikicak güzel düşün bende pkoyum ilk asilama mi bekliyorm

Ben de pkoluyum mayıs ayında ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ikinci aşılamamı da temmuz da yaptırdım o da tutmadı artık oluruna bıraktım biraz dinlenicem. Inşallah senin ki tutmuştur. 14. Gün kan ver inşallah pozitifi görürsün

Malesef kızlar benimde 2. Aşılamam tutmadı . 1 ay kadar ara verip dinlenicem o sırada incir kuru yapicam bakalım inşallah doğal yollarla olur

Bendede pko var daha önce bir defa çatlatma iğnesi yapıldı. Aşılamayı önermedi doktor erkekte bir problem varsa tavsiye ediyorum yoksa gerek yok çatlatma iğnesi de yeterli dedi oyle deyince yaptırmadım. Tutmayinca başka bir şehirde aşılama yaptırdım pek umudum yok 3 yıldır deniyoruz ama her ay olduğu gibi bir umut deyip bekliyorum işte 😭

Back
X